Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bana günde iki doz vermişti doktorum iki ay önce, kullanmamıştım yan etkilerinden korkup bu ay kullanayım bakalım neler olacak
Erkek bebek niyetinizi doktora söylediniz mi? Keşke doktorunuzla paylaşsaydınız yumurta takibi ile test aynı yaparsınız..

Erkek bebek niyetinizi doktora söylediniz mi? Keşke doktorunuzla paylaşsaydınız yumurta takibi ile test aynı yaparsınız..
Doktora iki ay önce gitmiştim, kızımdan sonra iki kızımda daha dünyaya geldi fakat kaybettim , şimdi tek kızım var, ara vermiştim, normal kontrole diye gittim yumurtan az dedi bu ilacı verdi, o zaman erkek bebek düşüncem yoktu ancak psikolojik olarak çevremdekiler son zamanlarda beni çok üzüyor tutturmuşlar erkek doğur diye ben bu zamana kadar Rabbim ne nasip ederse kaderde o vardır diye düşündüm hep, aile boyu kız çocuk var hep teyzelerime kadar bu yüzden kayınvalidem görümcem eltim hep dalga konusu yapar oldu bunun oğlu olmaz ailesinde erkek yok diye, sonra sizin foruma rastlağımda erkek bebek isteği daha ağır bastı inşallah Rabbimden istemek günah değil önce sağlıklı evlat sonra sağlık erkek evlat nasip etsin

Canım kızların için çok üzüldüm erkek evlat konusunda seni okadar iyi anlıyorum ki rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı erkek evlat nasip etsin canım

Kızlar İngiliz karbonat 1 buçuk litre için nekadar koyalım içine ben bir çay kaşığı attım ama
Âmin birlikte oğluşlarımız olur inşallah, ben iki litrelik sürahiye bir çorba kaşığı koyup soğuk olarak içiyoruz eşimle o da iki saat içinde bitiyor iftardan sonra, ne kadar fayda sağlıyor henüz sonucunu bilmiyorum ph ölçmedim hiç ama şöyle bir değişiklik gözlemledim son bir haftada tuvalete daha sık çıkıp sindirim sorunu yaşamıyoruz ve idrar daha açık renk oluyor

Bakalım neler olacak tedbir kuldan takdir Allah’tan canım rabbi hebli mines salihin duası okuyorum ben bol bol sende oku

Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Rabbim sana da sağlıklı salih bir oğlan nasip etsin
Forum aslında ikiye bölünmedi
L Laladunya nin dediği gibi pik süren 2-3-4 saat ise pikken denemek erkek ihtimalini çok arttırıyor bunlardan biride benim pikken denedim ve çok şükür oldu
Ama kadınların çoğunun pikleri çok daha uzun sürüyor bu yüzden çoğunluk pikten sonraki ilk silinmede denedi ve çoğununda oğlu oldu
Açıkçası kızındaki durumu okudum ve oğlun olma ihtimalinde çok yüksekmiş bence eşini iyi beslemen en az zamanlama kadar önemli
Ve ilk aydan deneme yapmak biraz riskli çünkü bazen testte dalgalanmalar olabiliyor ve bir kere denersen de geri dönüşü yok
Biz burda yeni gelen arkadaşlara en azından iki ay vücutlarını takip etmelerini tavsiye ediyoruz ama deneme yapmak istersen hiç beklemeden bu tabiki senin isteğine bağlı
Doğru zamanlama, erkeğin sperm kalitesi ve dua
Bunları yapıp tevekkül olman dileklerimle ❣

Çok güzel anlatmışsın canım benim

Çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş daha iyi anladım şimdi, o zaman ben pik sürem ne kadar onu hesaplamak için bu ay sadece test yapıp bir göreyim, korunayım, dediğin gibi dönüşü yok gerçekten inşallah isteyip elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin nasibine kalmış

Amin canım Rabbim sana da buradaki diğer dileyen arkadaşlara da hayırlısıyla gönlüne göre versin

HANGİ GIDALAR ASİDİKTİR ?

Kümes hayvanları, tüm süt ürünleri, yumurta, rafine edilmiş undan yapılan gıdalar, özellikle beyaz un ve beyaz şeker, sentetik tatlandırıcılar, kimyasal katkı maddeleri, ketçap, mayonez, hardal, gazlı içecekler (maden suyu hariç),fazla miktarda kahve ve siyah çay, alkol, kızartmalar, cips, rafine tuz, fruktoz, mısır şurubu, margarin, jöle, ağır yağlı şarküterilerin yanı sıra sigara, tütün mamülleri, uyuşturucular, radyasyona maruz kalmak da aiditeyi arttırmaktadır. Ayrıca uykusuzluk ve hareketsizlik de olumsuz etkili etmektedir. Şimdi şaşıracaksınız ama nefret, öfke, korku, kıskançlık, yoğun stres gibi olumsuz duygular da bedende yüksek asit oluştururlar.

HANGİ GIDALAR ALKALİDİR ?

Salatalık, buğday çimi, zencefil, zerdeçal, hindibağ, ıspanak, brokoli, kırmızı ve kara turp, soya filizi, pazı, klorella ve spirunella gibi tatlı su yosunları,ısırganotu,kuşkonmaz,karpuz,çörekotu,kavun,zeytinyağı,hurma,nane,kekik,karbonat,soya lesitin ve işlenmemiş doğal tuz alkali gıdaların başlarında geliyor.İlginç bir bilgi de şifalı olduğuna inanılan Zemzem suyunun yüksek derecede alkali olmasıdır. Asidik gıdaları şekersiz komposto yaparak asidik etkilerini azaltabilirsiniz.
Umarım deneyeceklere faydası olur.....

Teşekkür ederz cnm sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…