Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aminnn inşallah canım çok kalpten istiyorum bir kızım olmasını inşallah allahım sesimi duyar bu ay bal çörek otunu deneyeceğim bakalım.
Canım benim 1kizim var ve gerçekten iyiki var bend bı oğlum.olmasini okadar çok.kalpten istiyrm ki inşallah bu mübarek günlerde Rabbim sana sağlıklı hayırlı bı kız evlat bana sağlıklı.hayirli bı erkek evlat nasip.etsin inşallah duaların gücüne inaniyrm inşallah birbirimize ettigimi dualarla kabul.olucak inşallah

Çok teşekkür ederim canım sağolasın bende senin için dua ediyorum allahım sana sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin inşallah .

Çok teşekkür ederim canım sağolasın bende senin için dua ediyorum allahım sana sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin inşallah .
Çok sağol cnm Allah razı olsun valal kulun başka bı kula ettiği dua daha kolay kabul olurmuş inşallah ikimizede gönlümüzdekini nasip.eder Rabbim tabi burdaki isteyen herkese de Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…