Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
S sakyuz nasılsın varmi iyi haberler
Yok kuzum bugün adet günüm sabah test yaptım negatif ama ne ilginçtir ki hiçbir adet belirtim yok ve ateşim düşmedi hala 36.7-36.8 lerde normalde adet olacağım zaman 3 gün öncesinden 36.4 düşer adet günüde 36.2 düşer . Ama gebelik olsa çıkardı sanırım .o yüzden gebelik yoktur diye düşünüyorum.

Kısmet canım benim. Bu ay olmazsa diger ay. Senin zamanlamanda çok iyisi aslında

Kısmet canım benim. Bu ay olmazsa diger ay. Senin zamanlamanda çok iyisi aslında
Öyle kuzum sabırla bekliyorum. Geçen ay 2.5 gün bu ay 3 gün önce son ilişkiydi .bu ayda 2 gün önce deneyeyim diyorum. Bal çörek otu tarçın kürü mü yapsam diyorum. Yaş 37 oldu belki yumurta kalitem azalmıştır veya hayıt veya testere dişli aslan pençesi mi kullansam çakiıt mı kullansam bilemedim kafalar karışık.

Bence başla onları kullanmaya vakit kaybetme gerçekten çok faydası var onların inşanlah rabbim sana nasip eder gönlündekini sen yeterki iste kız anası olmak çok güzel

Bence başla onları kullanmaya vakit kaybetme gerçekten çok faydası var onların inşanlah rabbim sana nasip eder gönlündekini sen yeterki iste kız anası olmak çok güzel ❤
Aminnn inşallah canım çok kalpten istiyorum bir kızım olmasını inşallah allahım sesimi duyar bu ay bal çörek otunu deneyeceğim bakalım.

Hadi bakalım Hayırlı haber alırız inseAllah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…