Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya olur mu öyle bilemedim ben şimdi üzüleyim varsa süpriz olsun
Üzülmek yok canım ben 2 yıl önce gebelik isteyince yumurta takibi yaptırmaya karar verdim doktora başladım kan pıhtı problemim var coraspin kullanıyorum 3 ay sonra mide kanaması geçirdim 1 yıl midem için tedavi gördüm 4 ay tek çorba içtim sonra tekrar doktor izin verince kadın doğuma gittim mide tedavisinde kullanılan ilaçlar rahimdeki yarayı büyütmüş sonra onun için tedavi gördüm yarayı yaktırdım 6 ay sonra doktor tamam artık gebelik için herşey hazır dedi ve tedavi başladığım ay tam yumurtlamam için 3 gün kala corona çıktı vazgeçtim şimdi sanki biraz herşey normale dönüyor bi internet bakayım dedim bu gruba rastladım yani canım vazgeçmek yok yola devam inşallah rabbim bu mübarek günde hepimize kalbimizdekini versin dualarınızda benide unutmayın

Çok geçmiş olsun neler yaşamişsin canim benim geçti daha iyiyim devam eticez hepberaber

Canım bana 2.5-3 günle döllenmesi zor gibi geliyor yaşımızda var ben 37 eşim 39 o yüzden 1.5 -2 gün daha mantıklı geliyor bana artık.
Bari 2 gün olsun canim sen bilirsin Allah ol dedimi 45 ve elliye kadar olur niye olmasın tez canlılık var cabucak olsun istiyon Rabbim büyük vardır bildigi geç olsun güç olmasın

Bari 2 gün olsun canim sen bilirsin Allah ol dedimi 45 ve elliye kadar olur niye olmasın tez canlılık var cabucak olsun istiyon Rabbim büyük vardır bildigi geç olsun güç olmasın
canım hep yumurtam sabah çatlamış oluyor 14. Gün ben bu ay en son 12. Sabah denemeyi düşünüyorum

Çünkü sabah spermler daha canlı oluyor ikinci oğlumada sabah denemiştim birde öyle deneyeyiö diyorum

Canim benim ya neler neler yasamamissin. Rabbim gönlüne gore verir insallah hayirlisi ile kucağını doldurur saglikli evlatla

Çok geçmiş olsun bir şey soracaktım peki doktor erkek bebek için yardımcı olabileceğini size söyledimi? Yada siz böyle bir talep te bulundunuz mu??

Çatlatma iğnesi ihtimali daha mı yükseltiyor acaba bu grupta çatlatma iğnesi ile kızı olanları da okudum sankidiğer arkadaşlar yanlışsam düzeltsin lütfen
Benim doktorum iğneden 36 saat sonra diyordu onları bende okudum ama onlar erken davranmış bence ama bana göre ovulasyon testi daha garanti gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…