- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.121
Canım ama doktor iğneyi verip yolluyor 36 saat sonra 2 gün üst üste ilişki Tekrar gel bakalım çatlamışım filan demediBen çatlama iğnesi yapılacaksa eger 36 saatin hem oncesi hem sonrası doktor kontrolünü mantıklı buluyorum. Mesela 34.saatte gidip boyutuna baktırmak çatlayacak düzeyde ise 36.saatte iliski olur. 40. Saat yine gider baktiririm çatlamış mi diye. Çünkü o iğneden sonra test yapmanın geçerliliği yok. Hep pik gosteriyor
Testi buraya atsana cnm bizde bakalım biElifAsel54 ve iwashereonce kızlar dün adet sandım ama değişmiş az bir leke gelmişti çatlamanın üzerinden 16 gün ilişkinin üxerinden de 19 gün geçti hala adet olmadım . Sabah gebelik testi yaptım negatif . Normalde saat gibidir dakikası dakikasına olur adetim .şaşırdım kaldık ne yapsan acaba bir haftaya kadar gelmezse doktora gideyim en iyisi.ve gece bıyu sancı çektim.
Testi buraya atsana cnm bizde bakalım bi
Ocakta bende çatlama ignesi vurundum. Ama ben devlet hastanesinin aciline gidip baktirdim zar zor. Yoksa benim doktorda iğneyi vurun36.saat iliski olsun dedi ama guvenemedimCanım ama doktor iğneyi verip yolluyor 36 saat sonra 2 gün üst üste ilişki Tekrar gel bakalım çatlamışım filan demedi
İnşallah ama hiç umudum yok çok gecikmeden adet omsaydm
Hayırlısı olsun canımİnşallah ama hiç umudum yok çok gecikmeden adet omsaydm
Canım olsa çıkardı sanki epey olmuşElifAsel54 ve iwashereonce kızlar dün adet sandım ama değişmiş az bir leke gelmişti çatlamanın üzerinden 16 gün ilişkinin üxerinden de 19 gün geçti hala adet olmadım . Sabah gebelik testi yaptım negatif . Normalde saat gibidir dakikası dakikasına olur adetim .şaşırdım kaldık ne yapsan acaba bir haftaya kadar gelmezse doktora gideyim en iyisi.ve gece bıyu sancı çektim.
Evet canım Kasım anneleri topiğinde çogu çatlatma ignesiyle ve tek ilişki bile var ama kızÇatlatma iğnesi ihtimali daha mı yükseltiyor acaba bu grupta çatlatma iğnesi ile kızı olanları da okudum sankidiğer arkadaşlar yanlışsam düzeltsin lütfen
Inşanlah gebeliktir.ElifAsel54 ve iwashereonce kızlar dün adet sandım ama değişmiş az bir leke gelmişti çatlamanın üzerinden 16 gün ilişkinin üxerinden de 19 gün geçti hala adet olmadım . Sabah gebelik testi yaptım negatif . Normalde saat gibidir dakikası dakikasına olur adetim .şaşırdım kaldık ne yapsan acaba bir haftaya kadar gelmezse doktora gideyim en iyisi.ve gece bıyu sancı çektim.
Merhaba cnm benim iki kizimda sık iliski ile oldu.kucuk kizimda ovulasyon testi kullandım T çizgisi C kadar koyu degildi kesinlikle. O testi yaptığım gün,bi once ki ve bi sonra ki günlerde iliski oldu. Derin iliski değildi. Ilişki sonrası yatıp yatmadigimi hatırlamıyorum ama hemen wc gitmis olabilirim. Adete 4 gun kaldigindada ikisini de öğrendim idrar testinde iki cizgide cok netti.Merhaba arkadaşlar kız topiğinden geliyorum ☺ Siz kızlarda nasıl taktikler denediniz yardımcı olur musunuz? Allah hepimizin gönlündekini versin Size erkek bize kız bebişler inşallah2 oğlum var belki işinize yarar ;adetlerim düzenlidir 28 günde bir olur her iki oğlumda da adet biter bitmez bir gün durup bir gün birliktelik oldu derin ve birkaç saat kalkmadım .2 hafta bu şekilde değerlendirdik adetime 5-6 gün kala testte gebeliğimi öğrendim her ikisinde de. Usg de biri sağdaydı diğeri solda.
İki usg paylaşırmısın yolksacı çizcemMerhaba arkadaşlar kız topiğinden geliyorum ☺ Siz kızlarda nasıl taktikler denediniz yardımcı olur musunuz? Allah hepimizin gönlündekini versin Size erkek bize kız bebişler inşallah2 oğlum var belki işinize yarar ;adetlerim düzenlidir 28 günde bir olur her iki oğlumda da adet biter bitmez bir gün durup bir gün birliktelik oldu derin ve birkaç saat kalkmadım .2 hafta bu şekilde değerlendirdik adetime 5-6 gün kala testte gebeliğimi öğrendim her ikisinde de. Usg de biri sağdaydı diğeri solda.
Çok teşekkür ederim muhtemelen çatlamadan önceki günlere denk gelmiş olmalı önce Allahın izniyle tabiMerhaba cnm benim iki kizimda sık iliski ile oldu.kucuk kizimda ovulasyon testi kullandım T çizgisi C kadar koyu degildi kesinlikle. O testi yaptığım gün,bi once ki ve bi sonra ki günlerde iliski oldu. Derin iliski değildi. Ilişki sonrası yatıp yatmadigimi hatırlamıyorum ama hemen wc gitmis olabilirim. Adete 4 gun kaldigindada ikisini de öğrendim idrar testinde iki cizgide cok netti.
Rica ederim ne demek , aynen çatlama öncesi olduğuna eminimÇok teşekkür ederim muhtemelen çatlamadan önceki günlere denk gelmiş olmalı önce Allahın izniyle tabi ☺
İnşallah ama zannetmiyorum bekarken de bir defa böyle olmuştu prolaktin hormonun yükselmişyi bugün birde ovu testi yapıcam bayram sonu a kadar da regl olmazsam doktora gideceğimInşanlah gebeliktir. ❤
Olmadı canım başka ilişki bu ay en son ilişki 19 gün önceydi yani çatlamadan 3 gün önce . Ama ilginç bir akıntım var sümüksü aynı yumurtlama dönemindeki gibi ce arada çok çok az kahverengi minicik leke var . Bugün tekrar ovü yapıcam akşam atarım yine ni yumurtluyorum acaba diye . Birde bekarken prolaktin hormonum yükselmişti o zaman adet olmuştum ama bir gün bile sürmemişti eğer bayram sınuna kadar regl olmazsam doktora gitmeyi planlıyorum.Canım olsa çıkardı sanki epey olmuş
O günden sonra başka korunmasız deneme oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?