- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.141
Canım deneme zamanlarında bole değişiklikler yaşanabilir endişe etme bu ay deneme yapanların hepsinde bu anormallik oldu tabiki endişe ediyosan dr gitElifAsel54 ve iwashereonce kızlar dün adet sandım ama değişmiş az bir leke gelmişti çatlamanın üzerinden 16 gün ilişkinin üxerinden de 19 gün geçti hala adet olmadım . Sabah gebelik testi yaptım negatif . Normalde saat gibidir dakikası dakikasına olur adetim .şaşırdım kaldık ne yapsan acaba bir haftaya kadar gelmezse doktora gideyim en iyisi.ve gece bıyu sancı çektim.
Yaaa geçen ayda deneme olmuştu sorunsuz gününde adet oldum eskiden prolaktin yüksekliği yaşadığımda da böyle olmuştu o geldi aklıma benimdeCanım deneme zamanlarında bole değişiklikler yaşanabilir endişe etme bu ay deneme yapanların hepsinde bu anormallik oldu tabiki endişe ediyosan dr git
Okul tatil olduğu için memlekete geldik evde kaldı usg ler ama eşimin telefonuna bi bakayım belki kalmıştır bulursam atarım mutlakaİki usg paylaşırmısın yolksacı çizcem
Çok teşekkür ederim muhtemelen çatlamadan önceki günlere denk gelmiş olmalı önce Allahın izniyle tabi ☺
Evet çıkmalıydı cnm hayırlısıOlmadı canım başka ilişki bu ay en son ilişki 19 gün önceydi yani çatlamadan 3 gün önce . Ama ilginç bir akıntım var sümüksü aynı yumurtlama dönemindeki gibi ce arada çok çok az kahverengi minicik leke var . Bugün tekrar ovü yapıcam akşam atarım yine ni yumurtluyorum acaba diye . Birde bekarken prolaktin hormonum yükselmişti o zaman adet olmuştum ama bir gün bile sürmemişti eğer bayram sınuna kadar regl olmazsam doktora gitmeyi planlıyorum.Ikra meyra sen ne düşünüyorsun canım sence gebelik olda çıkardı dimi çatlamadın üxerinden 16 gün geçti
5-6 haftalık usg ler yok canımİki usg paylaşırmısın yolksacı çizcem
Canım aslında senin ikinci kızının erkek olma ihtimali yüksekmiş. Çünkü ertesi gün de denemişsin bi sonraki gün çatlasa bile 24 saate kadar erkek ihtimali yüksek oluyor. Erkende öğrendiğin için böyle düşündüm. İnş 3 de salih sağlıklı oğlun olurMerhaba cnm benim iki kizimda sık iliski ile oldu.kucuk kizimda ovulasyon testi kullandım T çizgisi C kadar koyu degildi kesinlikle. O testi yaptığım gün,bi once ki ve bi sonra ki günlerde iliski oldu. Derin iliski değildi. Ilişki sonrası yatıp yatmadigimi hatırlamıyorum ama hemen wc gitmis olabilirim. Adete 4 gun kaldigindada ikisini de öğrendim idrar testinde iki cizgide cok netti.
Insallah kuzum. Ben o zaman dis gebelik gecirmistim. Bu testleri kullanmayi bilmiyordum erkek bebek icin zaten erkek kiz diye hic aklimdan da gecmedi. Hamile kalabilmek icin ugrastim cok sık iliski olmustu perhiz falan yoktu hic. Nasip tabi insallah ucuncu erkek olurCanım aslında senin ikinci kızının erkek olma ihtimali yüksekmiş. Çünkü ertesi gün de denemişsin bi sonraki gün çatlasa bile 24 saate kadar erkek ihtimali yüksek oluyor. Erkende öğrendiğin için böyle düşündüm. İnş 3 de salih sağlıklı oğlun olur
Canım bazen adet sökülmekte zorlanıyoriwashereonce ve iki gündür aynı adet sancısı gibi sancı çekiyorum sanki adetmiş gibi gece ağrıdan duramadım ama gelmedi
Canım benim kızım 5 günlük perhizle olduInsallah kuzum. Ben o zaman dis gebelik gecirmistim. Bu testleri kullanmayi bilmiyordum erkek bebek icin zaten erkek kiz diye hic aklimdan da gecmedi. Hamile kalabilmek icin ugrastim cok sık iliski olmustu perhiz falan yoktu hic. Nasip tabi insallah ucuncu erkek olur
Ikiside var canim cok sukur senin ne cikarsa sans artik her iki ihtimalde cok guzel. Saglikla gelsin insallah kuzucukCanım benim kızım 5 günlük perhizle oldu
Oğlanda 2 gün bile değildi perhiz yok gibi birşeydi
Dediğin gibi nasip öyleymiş ☺
artık üçüncü de inşAllah
Benim bu gebeliğimde ne perhizin farkındayım ne yumurtlamanın ne de başka birşey
Bakalım sonuç ne olacak
Aynen canım çok şükür o yöndenIkiside var canim cok sukur senin ne cikarsa sans artik her iki ihtimalde cok guzel. Saglikla gelsin insallah kuzucuk
Saglikla gelsin insallah canim benimAynen canım çok şükür o yönden
Ama ilk ikisi için testlerle falan uğraştım planlı gebeliklerdi
Bu böyle sürpriz olunca insan daha çok merak ediyor ☺
Çünkü hiçbir fikrim yok ya
Yok cnm bu olmaz zatende net değil 6-7 olmalı5-6 haftalık usg ler yok canımIkra meyra 2. Oğlumun 11 haftalıkken var bir tane onu atayım. 2.oğlum 6haftalıkken usg karından kesenin tam sağ tarafına yapışıktı plasentası zaten belli fotoğrafta sağda kordonu uzanıyor .
1. Oğlum ise tam tersi tam sola yapışıktı net hatırlıyorum.
Karından usg de sağ aslında gerçekte sol oluyordu değil mi ayna görüntüsünü alıyorduk öyle biliyorum yanılmıyorsam
Teşekkür ederim canım o zaman bekleyeyim eninde sonunda gelir regl. Eğee bekledim 1 hafta felan gelmezse o zaman doktora giderim . Evet benimde aklıma geldi oruç etkilemiş olabilir diye çünkü ben sahursuz tuttum. Havalar aniden ısındı .Canım bazen adet sökülmekte zorlanıyor
Mevsim kaynaklı olabilir, oruç tutuyorsun oruçtan kaynaklı olabilir ve artık vücuduna gebelik sinyalleri verdiğin içinde olabilir. Benim denemelere başladıktan sonra ilk lekeden 2-3 gün sonra sökülmeye başlamıştı adetim. Öncesinde çok düzenliydi. Ama için rahat etmezse tabi doktora git.
Sizin anlattığınız yöntemle biz kızlarımıza hamile kaldık isterseniz şimdi de tersini deneyin yani yumurtlamayı ve çatlamayı bulup 12 saat sonrası diyeceğim ama sizin için o da risk gibiOkul tatil olduğu için memlekete geldik evde kaldı usg ler ama eşimin telefonuna bi bakayım belki kalmıştır bulursam atarım mutlaka ☺
Planlı derken çatlama anı gibi mi cnm?Aynen canım çok şükür o yönden
Ama ilk ikisi için testlerle falan uğraştım planlı gebeliklerdi
Bu böyle sürpriz olunca insan daha çok merak ediyor ☺
Çünkü hiçbir fikrim yok ya
Yani ovulasyon testiyle takip ettim canım çocuk istiyordukPlanlı derken çatlama anı gibi mi cnm?
Canım bende senin gibi düşünüyorum bence cinsiyette en önemli şey zamanlama 2. Oğlumda çok sık ilişki oldu hiç pehriz yoktu yumurtlama zamanı hergün oldu nerdeyse ve o ay çok ilişki oldu ve oğlum oldu. Hatta ben çok umutlanmıştım kız bebektir diye . O yüzden kız bebekte yumurtlama öncesi şart . Bu ay 14 yumurta çatlıyor gün aşırı değildi bende 2-3 pehriz yapıp mı iki gün öncesi 12. Gün denesem diyorum kafam allak bullak.Canım benim kızım 5 günlük perhizle oldu
Oğlanda 2 gün bile değildi perhiz yok gibi birşeydi
Dediğin gibi nasip öyleymiş ☺
artık üçüncü de inşAllah
Benim bu gebeliğimde ne perhizin farkındayım ne yumurtlamanın ne de başka birşey
Bakalım sonuç ne olacak
Yaa umutsuz vakayım resmenSizin anlattığınız yöntemle biz kızlarımıza hamile kaldık isterseniz şimdi de tersini deneyin yani yumurtlamayı ve çatlamayı bulup 12 saat sonrası diyeceğim ama sizin için o da risk gibi
Bu ay bende böyle denemeyi düşünüyorum hep sık şlilkş yaptım iki aydır bu ayda 3-4 gün perhiz yapıp deneyeyim diyorum. 14. Gün sabah çatlıyor benim en son denemeyi 12. Sabah veya gecesi düşünüyorum.Yaa umutsuz vakayım resmençatlamadan 36-48 öncesini bulup tek ilişki denicem dua edip artık nasibimde varsa Hepimiz için hayırlısı olsun... ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?