- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.101
Hadi hayırlısı cnm bakalımYolk saca göre erkek dedi ama en iyisi nub tabi onu beklesek daha iyi olur
Amiinnnnnn canım benim. İnşallah Allah razı olsun ins canımEvet sen kalbini tam tut inş olucak hayırlı ve sağlıklısıyla bi tosunun
Foto açılmıuor cnmBu da sabahki testim
Gözün aydın canım bu ay güzel haberi vericen inseAllah@CeymiceynElifAsel54 ve @2kiz1anne kızlar şimdi test yaptım çatlamış akşam 18:30 da çatlamamıştu zamanlama süper oldu 46-48 saat arası . Çoklu test olan foto sabah ikili olan şimdi .çok mutlu oldum . Teste devam edeyim mi ne diyorsunuz
Ha açıldı tmm. Bence 2 güne çatlar en geç 3 günBu da sabahki testim
Canım banada erkek gibi geldi usgAmiinnnnnn canım benim. İnşallah Allah razı olsun ins canım
Evet cnm sıvıya dikkat ederek 3 saatte bir yap. Ben diyet yaptım bikaç ay süt ürünü hiç kullanmadım çok muz yedim. Şuan muz almıyorum artıkKaç saat sonra yapayım 3 saatte bir takip yapayımmi sen neler kullandın bilgilendirirmisin
Cok sagol cnm amin inşallah oyledr yaa İkra meyrada erkek dedi ama bakalım artık.ins Rabbim nasip eder banadaCanım banada erkek gibi geldi usg
Geçen ay yumurta oluşmadı diye riske atmayayım dedim inşallah rabbim herkesin dilediğini verirEvet cnm sıvıya dikkat ederek 3 saatte bir yap. Ben diyet yaptım bikaç ay süt ürünü hiç kullanmadım çok muz yedim. Şuan muz almıyorum artıktabiki bol dua et
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺Geçen ay yumurta oluşmadı diye riske atmayayım dedim inşallah rabbim herkesin dilediğini verir
Rüyada altın görmek erkek bebek olarak çıkıyor hep benim bildiğim.Bir ablanın 2 oğlu vardı rüyasında altın küpe görmüş kız diye sevinmiş sonra tabure baktığında erkek çocuk şan şeref manasında yazıyormuş.Allah gönlüne göre versinCok sagol cnm amin inşallah oyledr yaa İkra meyrada erkek dedi ama bakalım artık.ins Rabbim nasip eder banada
Bende kız diye duymuştum cnm valla.ama.baya kollarımda bilezikler yakamda altınlar falan vardı hatta kulağımda küpe vardı altın kocaman hemdeRüyada altın görmek erkek bebek olarak çıkıyor hep benim bildiğim.Bir ablanın 2 oğlu vardı rüyasında altın küpe görmüş kız diye sevinmiş sonra tabure baktığında erkek çocuk şan şeref manasında yazıyormuş.Allah gönlüne göre versin
Baktım şimdi ilk baktığımda erkek çocuğa delalet eder dedi sonra başka yerde kız çocuk diyor hakikaten ay ben de heyecanlandım şimdi rabbim gönlünüze göre versin buradaki herşeyi uygulamış miydiniz kaçıncı çocuk?Bende kız diye duymuştum cnm valla.ama.baya kollarımda bilezikler yakamda altınlar falan vardı hatta kulağımda küpe vardı altın kocaman hemde
bende kız biliyordum ama.simdi siz erkek diyince sevindim valla Allah'ım.imsallah nasip.etsin bana da erkek bebk yaa
Cnm yumurta 19 ml de çatladı sen sıkı takıp yap bellı olmaz hıcKaç saat sonra yapayım 3 saatte bir takip yapayımmi sen neler kullandın bilgilendirirmisin
Bı kızım var cnm bu 2.cocugum.olucak inş tamda uygulayamadm hepsini ama umutluyum inşallah dualriminda sayesinde Rabbim nasip.edicek banada inşallah cnm.bende heyecanlıyım.inanki Allhim. Hepimizin gönlüne göre versin inşallahBaktım şimdi ilk baktığımda erkek çocuğa delalet eder dedi sonra başka yerde kız çocuk diyor hakikaten ay ben de heyecanlandım şimdi rabbim gönlünüze göre versin buradaki herşeyi uygulamış miydiniz kaçıncı çocuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?