Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkaďaslar bugün 15.günüm ve yumurta 19mm dr haftaya ancak çatlar dedi alkali şu falan içmedim ne yapayım ne dersiniz

Gözün aydın canım bu ay güzel haberi vericen inseAllah

Kaç saat sonra yapayım 3 saatte bir takip yapayımmi sen neler kullandın bilgilendirirmisin
Evet cnm sıvıya dikkat ederek 3 saatte bir yap. Ben diyet yaptım bikaç ay süt ürünü hiç kullanmadım çok muz yedim. Şuan muz almıyorum artık tabiki bol dua et

Cok sagol cnm amin inşallah oyledr yaa İkra meyrada erkek dedi ama bakalım artık.ins Rabbim nasip eder banada
Rüyada altın görmek erkek bebek olarak çıkıyor hep benim bildiğim.Bir ablanın 2 oğlu vardı rüyasında altın küpe görmüş kız diye sevinmiş sonra tabure baktığında erkek çocuk şan şeref manasında yazıyormuş.Allah gönlüne göre versin

Bende kız diye duymuştum cnm valla.ama.baya kollarımda bilezikler yakamda altınlar falan vardı hatta kulağımda küpe vardı altın kocaman hemde
bende kız biliyordum ama.simdi siz erkek diyince sevindim valla Allah'ım.imsallah nasip.etsin bana da erkek bebk yaa

Son düzenleme:
Baktım şimdi ilk baktığımda erkek çocuğa delalet eder dedi sonra başka yerde kız çocuk diyor hakikaten ay ben de heyecanlandım şimdi rabbim gönlünüze göre versin buradaki herşeyi uygulamış miydiniz kaçıncı çocuk?

Bı kızım var cnm bu 2.cocugum.olucak inş tamda uygulayamadm hepsini ama umutluyum inşallah dualriminda sayesinde Rabbim nasip.edicek banada inşallah cnm.bende heyecanlıyım.inanki Allhim. Hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…