- 8 Mayıs 2020
- 229
- 312
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.381
Bence kaçmamış
Adet döngüsü kaç
Beklenen adet ne zaman
Pik yapti dediğin gun keske sıkı takip yapsaydin o zaman kaçtı mi kacmadi mi bilemeyiz, bi ihtimal bazi yumurtalar çatlamadan sonebiliyor o zaman belki gelisen bi yumurta vardi ama çatlamadı onu da bilemeyiz. Adet dongune gore kaçmamış görünüyor yarın veya sonraki gun çatlama olması gerekir. Sen bu bi kac gun takibe devam et ona gore deneme yaparsın catlama olursa yoksa da bi sonraki aya birakirsincevabın için teşekkürler canım. 32-33 günde bir adet oluyorum. 16-17 Haziran beklenen adet tarihim. 2 aydır test yapıyorum. önceki ay bu koyuluğu gördükten sonra bir test daha yapmıştım pik olmuştu çok koyu bir şekilde. 2gündür hiç bir artma koyulaşma göremeyince telaşlandım. Tam da bu ay deneme yapacaktım umarım yumurta çatlar. Bu koyuluğa gelip pik yapmaz bir kaç gün sonra silinir gibi bir şey olabilir mi acaba
Pik yapti dediğin gun keske sıkı takip yapsaydin o zaman kaçtı mi kacmadi mi bilemeyiz, bi ihtimal bazi yumurtalar çatlamadan sonebiliyor o zaman belki gelisen bi yumurta vardi ama çatlamadı onu da bilemeyiz. Adet dongune gore kaçmamış görünüyor yarın veya sonraki gun çatlama olması gerekir. Sen bu bi kac gun takibe devam et ona gore deneme yaparsın catlama olursa yoksa da bi sonraki aya birakirsin
Onceden takip yaptin mi hic adetin kacinci günü oluyordu catlama
Rica ederimÖnceki ay 16. Gün çatlama oldu canım. Dediğin gibi bir kaç güne çatlar diye umut ediyorum ben de pik yapması uzun sürecek gibi beklicem mecbur. Sağolasın
Canım bende ikinci gebeliğimde 11 di d vitamini değerim ve doktorum hemen takviye verdi bana damla . D vitamini kemik sağlığımı etkiliyor önemli dedi . Ben venatura d vit 20 tl kullanıyorum damla günde 10 damla kullandım 70 yükselince doktor 5 damlaya düştü hergün kahvaltıyla .bu tarz d vit ve b12 vit ginlğk doz alımı daha iyi ampuldense canın. İnstagramda sağlıklıyalıyoruz sayfası var mutlala takip etmeni tavsiye ederim muhteşem bilgiler var . Ben ordan öğrendim fonksiyonel tıp doktorları olduğunu ve muayene olduk iyiki de olmuşum. Geçmeyen egzamaları
canım hiçbir zararı yok zaten sen değerini söylediğin için önerdim 3-4 aya birde kontrol ettirirsin hiçbşr sorun yaşamazsın .
Canım zaten doktor önerdi bu ilaçları kafamıza göre kullanımıyoruz . Kontrollü arada tahliller yaptırarak. Emin ıl eksikliği çok daha şeylere sebep. Örneğin tüm kanser hastalarının d vit değeri çok düşük araştırılmış. Sanada tavsiye eserim sağlıklıyaşıyoruz sayfasını takip rt instagramda . Ben çocuklarıma bile hergün d vit ve omega 3 kullanıyorum dr tavsiye si ile çol şğkğr çok sağlıklılar . D vit düşüklüğünde bağışıklık sistemimix zayıflıyor çok sık hastalanıyoruz. İnanırmısın benim d vit normal seviyeye geldikten sonra grip bile olmuyorum.
Kuccukken bende suruplara dayanamazdim icerdim seninkide onun gibi sanirim
Evet canim 1 kizim var onda 1 yil ugraatim iste hamile kalmak icin yani biraz zor hamile kaldim. Dogumdan sonra da hic korunmadim su an ikincisine hamileyim 7 haftalik kizimda 1 yasinda
Rica ederim canım bir faydam olduysa ne mutlu bana . Bende yapıyorum beyaz lahanadan canım alman turşusu deniyor hatta kışın çok tükettim banada doktorum önermilti akşam yemeğiyle bir kase ye demişti .Aynen öyle canım evet bağışıklığı güçlendiriyo d vitamini, çinko ve c vitamini
Bende hep ocean damla kullanıyodum ama damlalar daha uzun sürede yükselttiği için bu sefer ampul alayım dedim ampulün dozu damladan 2 kat yüksek diye haftada 1 tane aldım onu zaten yıllar önce doktor önermişti
Aslında kan değerlerim ne alemde şuan bilmiyorum sağlık ocağında baktıracaktım ama d vite artık bakmamaları hiç iyi olmadı☹
Prof Saraçoğlu hocanın beyaz lahana kürü var duydunmu bilmiyorum doğal olarak B12 üretiyomuş o kürü çok tavsiye ediyor onun bilgilerine kesin inanırım bi keresinde yapmıştım yapılışı da basit aslında sadece beyaz lahanayı ince ince doğruyoruz üstüne kaya tuzu ekleyip ellerinle mıncıklayarak karıştırıyorsun 5-10 dk sonra zaten sulanıyo o şekilde kavanoza doldurup bastırıyosun üstüne ağırlık koyuyosun taş gibi sonra ağzı açık halde bekleyecek tülbentle
1 hafta sonra hazır. Tadı aynı turşu gibi oluyo ben çok beğendim bu müthiş bi B12 yapıyomuş. ama beyaz lahana varmıdır daha kaldımı bilmiyorum o yüzden alamadım bi süredir. Neyse senin şu b12'den kullanayımda sitede yurt içi kargo yazıyodu ama bana gelen msjda Aras kargo yazıyo Aras geç getiriyo inşallah çok bekletmezler. Bu arada o önerdiğin sayfayı takip edicem canım teşekkür ederim
Hamilelik sırasında yeni bir hamilelik daha kolay sanırım sen biraz kendini fazla stres yapıyorsun biraz rahatla birde beyni stresten uzak tutmak için yavaş bir müzik eşliğinde gözlerini kapa ve zihnini temizle neyden şifa geleceğini Rabbim bilirAllah bağışlasın ne güzel mâşallah
Bende geçen sene oğlum tam 1,5 yaşına girmişken hamile kalmıştım ama nasip olmadıİnşaAllah sağlıkla kavuşursun yavruna...nasipten ötesi yok
Canım bu aralar bazı sorunlardan dolayı doktora muayene olamıyorum sen atmıştın birkaç tane ama yakın zamanda tahlil yaptırabilirsem sana atsam fikir verebilir misin benim ciddi vitamin eksikliği olduğunu düşünmekten ileri biliyorum düşük özellikle d vitamini 0, lerdeydi doktor sen iyi yaşıyorsun demişti biraz Solgar d vitamini almıştım iyi gelmişti ama işte sonra gidemedim evleninceRica ederim canım bir faydam olduysa ne mutlu bana . Bende yapıyorum beyaz lahanadan canım alman turşusu deniyor hatta kışın çok tükettim banada doktorum önermilti akşam yemeğiyle bir kase ye demişti .
Canım koyulaşmaya baslamis testlere devam etKızlar ilk defa test yapıyorum kendimi tanımak için benim yumurtam mı yok neden böyle tam kırmızı çıkmadı çok moralim bozuluyor tam kırmızı göremeyince, bat 20 haziran yardımcı olur musunuz bana da anormal mi normal mi bu testler
Eki Görüntüle 2643522
Bugün yarin olur sıkı takip yap cnmKızlar ilk defa test yapıyorum kendimi tanımak için benim yumurtam mı yok neden böyle tam kırmızı çıkmadı çok moralim bozuluyor tam kırmızı göremeyince, bat 20 haziran yardımcı olur musunuz bana da anormal mi normal mi bu testler
Eki Görüntüle 2643522
Canım koyulaşmaya baslamis testlere devam et
Tamam üç saatte Bir yapmaya başlayayım, deneme yapsam mı sizce, gelecek aya mı ertelesemBugün yarin olur sıkı takip yap cnm
Pik yakalayıp bi tik silinme de deneme yapabilirsinTamam üç saatte Bir yapmaya başlayayım, deneme yapsam mı sizce, gelecek aya mı ertelesem
Elimden geldiğince olurum canım . Herkes için geçerli d vit 60-100 arasında , vit b 12 800-1000 arasınsa , ferrritin 60 , çinko 100 , tsh 2.5 büyük olmaması gerekiyor , crp 5 ten biyük olmaması gerekiyorz canım sende instagramdan sağlıklıyaşıyoruz sayfasını takipe t. Çok faydalı bilgiler mevcut. Ben şuan mindfulness temelli yoga eğitimi alıyorum . Bu eğitimim bitince inşallah fonksiyonel tıp koçluğu eğitimi alacağım .Canım bu aralar bazı sorunlardan dolayı doktora muayene olamıyorum sen atmıştın birkaç tane ama yakın zamanda tahlil yaptırabilirsem sana atsam fikir verebilir misin benim ciddi vitamin eksikliği olduğunu düşünmekten ileri biliyorum düşük özellikle d vitamini 0, lerdeydi doktor sen iyi yaşıyorsun demişti biraz Solgar d vitamini almıştım iyi gelmişti ama işte sonra gidemedim evlenince
Evet ilk kez test yapıyorum, bir hafta önce burdan bir arkadaş vücudunu tanı bu ay riske atma demişti ondan dedim acaba ertelesem mi, ama içimden dene diyor bir ses klomen de kullandım çünküPik yakalayıp bi tik silinme de deneme yapabilirsin
Ilk kez mi takip ediyorsun o yüzden mi ertelemeyi düşündün
Hamilelik sırasında yeni bir hamilelik daha kolay sanırım sen biraz kendini fazla stres yapıyorsun biraz rahatla birde beyni stresten uzak tutmak için yavaş bir müzik eşliğinde gözlerini kapa ve zihnini temizle neyden şifa geleceğini Rabbim bilir
Yarın yada yarın akşama olur test yapma ya devamKızlar ilk defa test yapıyorum kendimi tanımak için benim yumurtam mı yok neden böyle tam kırmızı çıkmadı çok moralim bozuluyor tam kırmızı göremeyince, bat 20 haziran yardımcı olur musunuz bana da anormal mi normal mi bu testler
Eki Görüntüle 2643522
S sakyuz , L Laladunya ,Sevsev12 ,
M mely15 ,3 cicek annesi , Asbei , Aytanesii
Kızlar ovulasyon testlerimi yorumlar mısınız?
Hala silikleşmedi çatlamada mı sorun var ama her ay pik olduğu günden sonraki 16-18 gün arasında adetim geliyor genelde 16 günde gelir. Bendeki pikler her ay 2-3 gün sürüyor bu iyi mi kötü bişey mi bilemedim
Sırasıyla yolluyorum , hepsini altalta çekmek istemedim çünkü testler bekledikçe silikleşmişler bunları ilk 10-15 dk'da çekmiştim. Bana göre 17.gün pikti çünkü o gün ilk T çizgisi belirdi (o test farklı marka olduğu için laboquick kadar baskın çıkmadı) 18 ve 19.günlerde ise ilk C çizgisi belirdi sonra T çıkmaya başladı ama onlarda koyu ...18 ve 19 laboquick marka o yüzden daha net
Bugün 19 çatlamamış değil mi? Bu akşam yine test yapıcam
Eki Görüntüle 2643596
Eki Görüntüle 2643597
Eki Görüntüle 2643599
Eki Görüntüle 2643600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?