- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.361
Amin cumlemizin canim, vardir bi vakti zamani gonlunu ferah tut, nasip olsun insallah
Erkek sankiKuzenimin kızlar.tahmin lütfen
Ne için canım buS sakyuz kullandığın B12 bu mu canım? sipariş vereyim 2 kutu eşim birini kullansın yeterli olur mu sence önümüzdeki ayda alırım olmazsa
Eki Görüntüle 2643188
Evet canım bu ger sabah kullanıyorsunuz iki ay düzenli kullanın canım sonra tekrar kan tahlili yaptırın . Bence d vit baktır oda gebeliğe engelmiş 60-100 arası normal değer.S sakyuz kullandığın B12 bu mu canım? sipariş vereyim 2 kutu eşim birini kullansın yeterli olur mu sence önümüzdeki ayda alırım olmazsa
Eki Görüntüle 2643188
B 12 canımNe için canım bu
Evet canım bu ger sabah kullanıyorsunuz iki ay düzenli kullanın canım sonra tekrar kan tahlili yaptırın . Bence d vit baktır oda gebeliğe engelmiş 60-100 arası normal değer.
B 12 canım
Ne için canım bu
Canim ben ilk hamile kalmak icin tarçın bal çörekotunu yeniştim o yumurtanin buyumesi icin falan baya etkili oluyoAmin canım teşekkür ederim güzel bilgilerin için❤ doktor bana yumurta kalitesini arttıran bi takviye vermişti 3 ay kullan dedi kullandım
Omega 3+ koenzim-Q10 içeriyordu daha almıyorum onu artık 3 ay dedi öyle yaptım
Eşimin tahlil sonuçları normal ama tabi kaliteyi bilemeyiz ben kendime bide dediğin gibi c life sipariş etmiştim onu da kullandım 2,5 ay... Onun dışında hergün badem yumurta ve havuç yemeye özen gösteriyorum bazende muz. Eşimde hergün havuç ve kabak çekirdeği yiyor arada muz keçiboynuzu özü de içiyor
Bunları yediği için ekstra takviye almadık ona.
Eşimle ikimizin d vitaminimiz biraz düşüktü damla kullandık bi müddet sonra ampul aldım o daha etkili diye eşime 3 tüp içirdim, kendimde 2 tüp içtim. Yinede alacağın takviyelerin isimlerini öğrenmek isterim
Benim ablam hamile kaldığında d vitamini 8 çıkmıştı ona rağmen hamile kaldı
Nasip ☹ ekmek fazla tüketmiyorum hatta eve nadiren alırız sadece bazen poğaça falan yaparım bide çayın yanında bisküvi browni gibi şeyler yiyorum ne kadar etki eder bilmiyorum artık☹
Kiz doktora danışmadan icmeyin oyle bi bak doktorun uygun goruyosa oyle kullanÇok teşekkür ederim canım 2 kutu sipariş verdim önümüzdeki ay yine alırım
D vit baktırmıştık dediğim gibi damla kullandık bi müddet ama onların dozu düşük olduğu için daha sonra ben ampul aldım tekrar baktırmayı istedim ama korona yüzünden gidemedim bide sağlık ocağı malesef artık d vite bakmıyor eskiden ne güzel yaptırıyodum orda
Benim ablamın hamile kaldığı ay d vitamini 8 çıkmıştı inanabiliyomusun o şekilde hamile kaldı olacağı varsa tabi hiçbişey engel olmuyo
Tabi biz tedbirimizi alalım yine takdir Allah'ın
Geçen sene bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj olmuştum belkide vitamin eksiklikleri yüzündendi kim bilir....
Kiz doktora danışmadan icmeyin oyle bi bak doktorun uygun goruyosa oyle kullan
Canim ben ilk hamile kalmak icin tarçın bal çörekotunu yeniştim o yumurtanin buyumesi icin falan baya etkili oluyo
Bilmem canim ben dpktor onerisi olmadan kullanmam ilac daha dogrusu pek ilac bile kullanmam mecbur kalmadikca.. senin degrrleri cok fazla firlatmasin mi sonradanNiye nolacakki ama vitamin bu
Benim b12'im zaten düşük amaç yükseltmek için... S sakyuz 'e de doktor vermiş bunu
Doktor bize benexol B12 hap yazmıştı zaten ama baktımda ondaki B12 oranı çok düşük sonra bemiks aldım onu da kullanmadım ne kadar fayda edebilir dedim bu daha iyiymiş sanırım bak S sakyuz 'ün değerini 1,5 ayda 800 yapmış ki onunki önceden 300 olmasına rağmen kullanmış bizimki o kadar bile değildi
bence denemeye değer:)
Ben iki ay yaptim canim ikinci ay hamilr kaldim bu karisimla bide catlama dönemlerine yakin havuc bol bol yerdim catlasin die .. havuc incir kürü de vardi sanki catlatmak icin onu da denemiştimDoğrudur canım ama bende ters etki etti o
Bundan 4 sene önce kullanmıştım o ay adetim çok gecikti tam 20 gün gecikti ama malesef hamile değildim sanırım kist olmuştu 51.günde adet olmuştum
Bilmem canim ben dpktor onerisi olmadan kullanmam ilac daha dogrusu pek ilac bile kullanmam mecbur kalmadikca.. senin degrrleri cok fazla firlatmasin mi sonradan
Ben iki ay yaptim canim ikinci ay hamilr kaldim bu karisimla bide catlama dönemlerine yakin havuc bol bol yerdim catlasin die .. havuc incir kürü de vardi sanki catlatmak icin onu da denemiştim
Erkek bebek için yumurtlamadan bir gün öncede uygun ama sperm kalitesi ne kadar iyi bilemeyiz buyüzden tam yumurtlama günü tercih ediliyorArkadaşlar bir şey soracağım yumurtlama gününe en yakın zamanda ilişkide erkek bebek şansı daha çok olmuyor mu?Yani catlayinca riskli değil mi?Çünkü döllenmesi 12 saati buluyor en az diye biliyordum??
Canım bende ikinci gebeliğimde 11 di d vitamini değerim ve doktorum hemen takviye verdi bana damla . D vitamini kemik sağlığımı etkiliyor önemli dedi . Ben venatura d vit 20 tl kullanıyorum damla günde 10 damla kullandım 70 yükselince doktor 5 damlaya düştü hergün kahvaltıyla .bu tarz d vit ve b12 vit ginlğk doz alımı daha iyi ampuldense canın. İnstagramda sağlıklıyalıyoruz sayfası var mutlala takip etmeni tavsiye ederim muhteşem bilgiler var . Ben ordan öğrendim fonksiyonel tıp doktorları olduğunu ve muayene olduk iyiki de olmuşum. Geçmeyen egzamalarıÇok teşekkür ederim canım 2 kutu sipariş verdim önümüzdeki ay yine alırım
D vit baktırmıştık dediğim gibi damla kullandık bi müddet ama onların dozu düşük olduğu için daha sonra ben ampul aldım tekrar baktırmayı istedim ama korona yüzünden gidemedim bide sağlık ocağı malesef artık d vite bakmıyor eskiden ne güzel yaptırıyodum orda
Benim ablamın hamile kaldığı ay d vitamini 8 çıkmıştı inanabiliyomusun o şekilde hamile kaldı olacağı varsa tabi hiçbişey engel olmuyo
Tabi biz tedbirimizi alalım yine takdir Allah'ın
Geçen sene bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj olmuştum belkide vitamin eksiklikleri yüzündendi kim bilir....
canım hiçbir zararı yok zaten sen değerini söylediğin için önerdim 3-4 aya birde kontrol ettirirsin hiçbşr sorun yaşamazsın .Niye nolacakki ama vitamin bu
Benim b12'im zaten düşük amaç yükseltmek için... S sakyuz 'e de doktor vermiş bunu
Doktor bize benexol B12 hap yazmıştı zaten ama baktımda ondaki B12 oranı çok düşük sonra bemiks aldım onu da kullanmadım ne kadar fayda edebilir dedim bu daha iyiymiş sanırım bak S sakyuz 'ün değerini 1,5 ayda 800 yapmış ki onunki önceden 300 olmasına rağmen kullanmış bizimki o kadar bile değildi
bence denemeye değer:)
Canım zaten doktor önerdi bu ilaçları kafamıza göre kullanımıyoruz . Kontrollü arada tahliller yaptırarak. Emin ıl eksikliği çok daha şeylere sebep. Örneğin tüm kanser hastalarının d vit değeri çok düşük araştırılmış. Sanada tavsiye eserim sağlıklıyaşıyoruz sayfasını takip rt instagramda . Ben çocuklarıma bile hergün d vit ve omega 3 kullanıyorum dr tavsiye si ile çol şğkğr çok sağlıklılar . D vit düşüklüğünde bağışıklık sistemimix zayıflıyor çok sık hastalanıyoruz. İnanırmısın benim d vit normal seviyeye geldikten sonra grip bile olmuyorum.Bilmem canim ben dpktor onerisi olmadan kullanmam ilac daha dogrusu pek ilac bile kullanmam mecbur kalmadikca.. senin degrrleri cok fazla firlatmasin mi sonradan
Kuccukken bende suruplara dayanamazdim icerdim seninkide onun gibi sanirimAma 1 kutu kullanıcam fazla değil
Sonrasında tahlil yaptırırım ona göre ihtiyacım olursa yine kullanırım bende ilaç nadiren kullanırım kaliteli güzel vitamin görürsem alırım:)
Bana yaramadı☹ havucu hergün yiyorum yemeklerime de bol bol katıyorum
Sen şuan hamile misin kızın var heralde kaç tane?
Bence kaçmamışKızlar bilgisi olan bir yardımcı olsun lütfen iki gündür testler neredeyse aynı çıkıyor. Pike yakın ama pik değil. Ne siliniyor ne pik yapıyor 5 testin beşi de aynı çıktı neredeyse. Bugün 18. Gün kaçırdık desem yumurtayı silinmesi gerekmez mi tamamen ya da iki gündür neden hala pik yapmadı bekleyeyim mi daha bu testler pik yapacak mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?