Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkdaslar bu konuyu dr uma sorduğumda bazı aylar yumurta tam gelişmeden atılabilir i yüzden pik olmayabilirmis o yüzden imkanınız varsa dr takibiyle destekleyin tabiki bu benim nacizane fikrim

Evet ilk kez test yapıyorum, bir hafta önce burdan bir arkadaş vücudunu tanı bu ay riske atma demişti ondan dedim acaba ertelesem mi, ama içimden dene diyor bir ses klomen de kullandım çünkü
Sıkı takip yaparsan deneyebilirsin, klomen kullanmissin ya , yine de sen bilirsin tabiki

Şimdi seninkileri gördüm canım
Evet koyulaşmış seninde belki 1-2 güne pik olur senin. Benimki 17.günde pikti eminim çünkü T çizgisi hemen belirmeye başladı , ben ordan anlıyorum zaten pik olacağını
T, C'den önce veya aynı anda belirirse pik demektir. Sen takip ettinmi bunu o an idrarı damlattıktan sonra ilk hangisi belirdi?
Senin adet döngün kaç bu arada?
Bide şeffaf akıntı geldi mi sende?
Benim 17.günde şeffaf akıntım geldi 2-3 defa
Ama silikleşmeyi göremedim henüz işte bende ona takıldım

Instagram kullanmıyorum ki canım hakkında hayırlısı olsun inşallah canım sağolasın

Testlerin mı bozuk kaç dk sonra çekiyorsun resimleri birde şu alımın nasıl anlatabilirmisin

Kızlar yorumcu diye bir site var baby plan icin hangi gun saat kacta hangi cinsiyet olur tahmin yapiyor

canım bak bence senin de henüz pik olmamış benim de. iki güne ikimizinki de olur diye düşünüyorum. T nin C den daha koyu olması lazım pik olması için başka yolu yok bence. Önce veya sonra belirmesi t nin etkilemez bence sonucu . Benim önce C beliriyor hep. Çok gerildim ya bir an önce pik olsaydı dayanamayıp iki saatte bir test yapıyorum aynı çıkıyor. akıntı falan da yok testlerim tükenmeye başladı. eşimle perhiz 4. Gün bugün. perhizi bozsak yarın pik yaparsa Diyorum bozmasak 5 gün olacak yarın çok uzadı spermler ölecek. Anlayacağın durumlar karışık üzücü

Testlerin mı bozuk kaç dk sonra çekiyorsun resimleri birde şu alımın nasıl anlatabilirmisin

Testlerin bozuk olduğunu sanmıyorum canım
çünkü C çizgisi çalışıyor 10 dk sonra çektim bunları. Birkaç saat sonra biraz silikleştikleri için ilk 10-15 dk'yı baz alıyorum
En az 2 saat su sıvı almıyorum hatta 1 defa tuvalete gidiyorum sıkışmıyorum yani 2.tuvalette alıyorum kaba 3 damla damlatıyorum . Ben 1 senedir kullanıyorum bu testleri birgebeningünlüğü sayfasındaki bayanlada yazışmıştım bu şekilde çok doğru yapıyosun demişti. Birazdan bi test daha yapıcam bakalım silikleşmiş mi

1 2 gune olur pik gibi , suan testlerin hic biri pik degil,
2 3 gun kaliyor dedigin bu koyuluk mu, buysa eger yavas ilerliyor demekki,

Biz sabah kalkip ilk idrari yapiyoruz yarim bardak su icip 3 saat sonra test yapiyoruz. Hic wc gitmeden

Sen erkek çocuk istediğin için mi perhiz yapıyosunuz canım? İnşAllah piki görürsün üzülme ben göreceğine inanıyorum
Ama T ile C aynı koyulukta oluncada pik sayılıyor. Ben böyle biliyorum valla...burda dikkat edilmesi gereken şey ikisininde mutlaka aynı koyulukta olması , yani ya T, C'den daha baskın olacak ya da ikisi de aynı koyulukta olacak. Benim şeffaf akıntımda oldu çünkü. Bu arada 5 gün geçse spermler nasıl ölüyorki? Benim ablam ayda sadece 1 gün deneyipde hamile kaldı
Benim eşimde bu ay perhiz yaptı 6.günde oldu
bizim pikten 1 gün önceydi
Ben bugüne kadar sık denediğim için bu ay perhizle olsun istedik ama şimdide bu durum oldu

Biz sabah kalkip ilk idrari yapiyoruz yarim bardak su icip 3 saat sonra test yapiyoruz. Hic wc gitmeden

Anladım öylede olur tabi 2 saatde yeterli oluyo hmm sende pik olmadı diyosun
bakalım adet günümde anlarız eğer zamanında olursam pik olduğu belli olur

Normal pik olmamış daha önceki takibini bilsek ona göre konuşurduk yavaş ilerliyor ozaman birde sulu şeyler tüketme onlarda etkiliyor mesela çorba falan

WC ye gittiğin için belkide net değil WC ye hiç gitmemelisin ilk idrarlada yapmamalısın suyu en fazla yarım su bardağı icebilirsin diğer yediğin içtiğinde sıvı olarak etkiliyor bunlara dikkat öyle yap bakalım farkedecekmi keşke öncekileri bileydik

Benim testim pik olmadan silikleşti galiba devam edeyim mi sizce teste 22.23. Güne kadar yoksa umutlar bir sonraki aya mi kalsın

Eklentiler

• 18252CA4-008D-4CE5-860B-F68578AF506B.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…