- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.401
Merhaba arkdaslar bu konuyu dr uma sorduğumda bazı aylar yumurta tam gelişmeden atılabilir i yüzden pik olmayabilirmis o yüzden imkanınız varsa dr takibiyle destekleyin tabiki bu benim nacizane fikrimCanım bir kaç sayfa önce benim mesajlarım var seninle aynı durumdayız. Benim de 18. Günüm bugün.testlerim iki gündür seninle aynı durumda. Yalnız bu testler pik yapmamış bilgin olsun. 2 gündür benim testlerde hep aynı çıkıyor.koyulaşmış ama pik olmuyor bir türlü sebebini bilemiyorum. ama durumumuz tam anlamıyla aynı. bak bunlarda benim iki gündür yaptığım testler. Hepsi aynı. sorduğum herkes bir kaç güne pik yapacak diyor ama koyulaşma bile olmuyor. aynı kaldı şaştım kaldım ben de. Geçen ay böyle olmamıştı aynı gün içinde koyulaşma ve pik olmuştu.
Sıkı takip yaparsan deneyebilirsin, klomen kullanmissin ya , yine de sen bilirsin tabikiEvet ilk kez test yapıyorum, bir hafta önce burdan bir arkadaş vücudunu tanı bu ay riske atma demişti ondan dedim acaba ertelesem mi, ama içimden dene diyor bir ses klomen de kullandım çünkü
Canım bir kaç sayfa önce benim mesajlarım var seninle aynı durumdayız. Benim de 18. Günüm bugün.testlerim iki gündür seninle aynı durumda. Yalnız bu testler pik yapmamış bilgin olsun. 2 gündür benim testlerde hep aynı çıkıyor.koyulaşmış ama pik olmuyor bir türlü sebebini bilemiyorum. ama durumumuz tam anlamıyla aynı. bak bunlarda benim iki gündür yaptığım testler. Hepsi aynı. sorduğum herkes bir kaç güne pik yapacak diyor ama koyulaşma bile olmuyor. aynı kaldı şaştım kaldım ben de. Geçen ay böyle olmamıştı aynı gün içinde koyulaşma ve pik olmuştu.
Mrb kızlar cinsiyet planlayan arzu hanım hakkınfa bi bilginiz varmı dogruluk payı varmı sizce
Instagram kullanmıyorum ki canım hakkında hayırlısı olsun inşallah canım sağolasınElimden geldiğince olurum canım . Herkes için geçerli d vit 60-100 arasında , vit b 12 800-1000 arasınsa , ferrritin 60 , çinko 100 , tsh 2.5 büyük olmaması gerekiyor , crp 5 ten biyük olmaması gerekiyorz canım sende instagramdan sağlıklıyaşıyoruz sayfasını takipe t. Çok faydalı bilgiler mevcut. Ben şuan mindfulness temelli yoga eğitimi alıyorum . Bu eğitimim bitince inşallah fonksiyonel tıp koçluğu eğitimi alacağım .
Testlerin mı bozuk kaç dk sonra çekiyorsun resimleri birde şu alımın nasıl anlatabilirmisin@sakyuz , L Laladunya , @Sevsev12 ,
@mely15 , @3 cicek annesi , @Azraam1718 ,Aytanesii
Kızlar ovulasyon testlerimi yorumlar mısınız?
Hala silikleşmedi çatlamada mı sorun var ama her ay pik olduğu günden sonraki 16-18 gün arasında adetim geliyor genelde 16 günde gelir. Bendeki pikler her ay 2-3 gün sürüyor bu iyi mi kötü bişey mi bilemedim
Sırasıyla yolluyorum , hepsini altalta çekmek istemedim çünkü testler bekledikçe silikleşmişler bunları ilk 10-15 dk'da çekmiştim. Bana göre 17.gün pikti çünkü o gün ilk T çizgisi belirdi (o test farklı marka olduğu için laboquick kadar baskın çıkmadı) 18 ve 19.günlerde ise ilk C çizgisi belirdi sonra T çıkmaya başladı ama onlarda koyu ...18 ve 19 laboquick marka o yüzden daha net
Bugün 19 çatlamamış değil mi? Bu akşam yine test yapıcam
Eki Görüntüle 2643596
Eki Görüntüle 2643597
Eki Görüntüle 2643599
Eki Görüntüle 2643600
Şimdi seninkileri gördüm canım
Evet koyulaşmış senindebelki 1-2 güne pik olur senin. Benimki 17.günde pikti eminim çünkü T çizgisi hemen belirmeye başladı , ben ordan anlıyorum zaten pik olacağını
T, C'den önce veya aynı anda belirirse pik demektir. Sen takip ettinmi bunu o an idrarı damlattıktan sonra ilk hangisi belirdi?
Senin adet döngün kaç bu arada?
Bide şeffaf akıntı geldi mi sende?
Benim 17.günde şeffaf akıntım geldi 2-3 defa
Ama silikleşmeyi göremedim henüz işte bende ona takıldım
Testlerin mı bozuk kaç dk sonra çekiyorsun resimleri birde şu alımın nasıl anlatabilirmisin
1 2 gune olur pik gibi , suan testlerin hic biri pik degil,@sakyuz , L Laladunya , @Sevsev12 ,
@mely15 , @3 cicek annesi , @Azraam1718 ,Aytanesii
Kızlar ovulasyon testlerimi yorumlar mısınız?
Hala silikleşmedi çatlamada mı sorun var ama her ay pik olduğu günden sonraki 16-18 gün arasında adetim geliyor genelde 16 günde gelir. Bendeki pikler her ay 2-3 gün sürüyor bu iyi mi kötü bişey mi bilemedim
Sırasıyla yolluyorum , hepsini altalta çekmek istemedim çünkü testler bekledikçe silikleşmişler bunları ilk 10-15 dk'da çekmiştim. Bana göre 17.gün pikti çünkü o gün ilk T çizgisi belirdi (o test farklı marka olduğu için laboquick kadar baskın çıkmadı) 18 ve 19.günlerde ise ilk C çizgisi belirdi sonra T çıkmaya başladı ama onlarda koyu ...18 ve 19 laboquick marka o yüzden daha net
Bugün 19 çatlamamış değil mi? Bu akşam yine test yapıcam
Eki Görüntüle 2643596
Eki Görüntüle 2643597
Eki Görüntüle 2643599
Eki Görüntüle 2643600
Biz sabah kalkip ilk idrari yapiyoruz yarim bardak su icip 3 saat sonra test yapiyoruz. Hic wc gitmedenTestlerin bozuk olduğunu sanmıyorum canım
çünkü C çizgisi çalışıyor 10 dk sonra çektim bunları. Birkaç saat sonra biraz silikleştikleri için ilk 10-15 dk'yı baz alıyorum
En az 2 saat su sıvı almıyorum hatta 1 defa tuvalete gidiyorum sıkışmıyorum yani 2.tuvalette alıyorum kaba 3 damla damlatıyorum . Ben 1 senedir kullanıyorum bu testleri birgebeningünlüğü sayfasındaki bayanlada yazışmıştım bu şekilde çok doğru yapıyosun demişti. Birazdan bi test daha yapıcam bakalım silikleşmiş mi
canım bak bence senin de henüz pik olmamış benim de. iki güne ikimizinki de olur diye düşünüyorum. T nin C den daha koyu olması lazım pik olması için başka yolu yok bence. Önce veya sonra belirmesi t nin etkilemez bence sonucu . Benim önce C beliriyor hep. Çok gerildim ya bir an önce pik olsaydı dayanamayıp iki saatte bir test yapıyorum aynı çıkıyor. akıntı falan da yok testlerim tükenmeye başladı. eşimle perhiz 4. Gün bugün. perhizi bozsak yarın pik yaparsa Diyorum bozmasak 5 gün olacak yarın çok uzadı spermler ölecek. Anlayacağın durumlar karışık üzücü
Biz sabah kalkip ilk idrari yapiyoruz yarim bardak su icip 3 saat sonra test yapiyoruz. Hic wc gitmeden
Hayirlisi olsun insallahAnladım öylede olur tabi 2 saatde yeterli oluyo hmm sende pik olmadı diyosun
bakalım adet günümde anlarız eğer zamanında olursam pik olduğu belli olur
Normal pik olmamış daha önceki takibini bilsek ona göre konuşurduk yavaş ilerliyor ozaman birde sulu şeyler tüketme onlarda etkiliyor mesela çorba falanTestlerin bozuk olduğunu sanmıyorum canım
çünkü C çizgisi çalışıyor 10 dk sonra çektim bunları. Birkaç saat sonra biraz silikleştikleri için ilk 10-15 dk'yı baz alıyorum
En az 2 saat su sıvı almıyorum hatta 1 defa tuvalete gidiyorum sıkışmıyorum yani 2.tuvalette alıyorum kaba 3 damla damlatıyorum . Ben 1 senedir kullanıyorum bu testleri birgebeningünlüğü sayfasındaki bayanlada yazışmıştım bu şekilde çok doğru yapıyosun demişti. Birazdan bi test daha yapıcam bakalım silikleşmiş mi
WC ye gittiğin için belkide net değil WC ye hiç gitmemelisin ilk idrarlada yapmamalısın suyu en fazla yarım su bardağı icebilirsin diğer yediğin içtiğinde sıvı olarak etkiliyor bunlara dikkat öyle yap bakalım farkedecekmi keşke öncekileri bileydikTestlerin bozuk olduğunu sanmıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?