Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sen kızlarında nasıldı ilişki takviminiz bende şimdi 3. Bebeği istiyorum kız bebek için deneme yapıyorum .
Benim bir tane kızım var. Adetim bitti 5 gün gece tek ilişki oldu cnm. Yumurtlamadan 3 gün önceye falan denk geliyor. Düşünüyorum da o zamanlar beslenme düzenimiz değişikti. Hep asidik beslenmisiz.sut ve süt ürünleri çok tuketiyorduk

Aynen öyle hersey nasip yumurtlama günü kızı olanda var

İnş cnm hiç doktora gittinmi neden olmuyo diye allah bağışlasın oğlun kaç yaşında

Amin canım hepimizinkini
Gittim tabi hemde çok
Geçen sene hsg bile çektirdim hani belki kürtaj yüzünden yapışıklık falan vardır dedim bişey çıkmadı c life macun kullandım sonra 3 ay doktorun verdiği yumurta kalitesi arttıran takviyeyi kullandım yumurta takibi yaptırdım yine olmadı oğlum eylülde inşallah 3 yaşına girecek çok istiyorum bi kardeşi olsun bebekleri çok seviyo Rabbim nasip etsin

Cnm çokta büyük değil oğlun ama kardeş istemesi normal o yaşlarda istiyolar ama sabret inş bekletiyosa rabbim güzelleştiriyodur dua büyük kapının kilidi bol bol sabah akşam dua et araştır hangi süreler okunuyo diye cnm

Bnmde bu ara akrabalardan çok kürtaj olan olduda diğerlerinin 6 ay süreyle olduda birinin 1 seneden fazla olmuyo hala

Aynen canım öyle tabi Allah'ın bildiği vardır ama yaşım daha fazla ilerlemeden olsun istiyorum oğlum tek başına bi tek teyzesinin oğlu var onunlada herzaman görüşemiyor
Tek başına zor zaptediyorum Rabbim'e sığındım

Cnm inan ikinci olduğunda bunları düşünemicen çünkü büyütmeyle uğraşıcan çocukları büyütmek heleki bu zamanda çaba istiyo bnm iki taneler ama şuanki aklım olsaydı bu kadar aceleci davranmazdım cnm ikinci olsun diye bana doktor klomen tavsiye etti sende bi daha gittiğinde sor istersen yumurtaları geliştiriyo bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…