Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Teşekkür ederim peki ilk idrar mı o nasıl olacak bilgi verir misiniz

Ya yumurtlama gününden itibaren 4gün üst üste ilişkisi olan erkek bebeğe hamile kalan kimdi ya

Mesela çatlamayı beklemeden 4günü değerlendirmiş genede erkekti kız olması çok yüksekti

Mesela çatlamayı beklemeden 4günü değerlendirmiş genede erkekti kız olması çok yüksekti
Canım bence yumurtlama döneminde olduğu için zaten erkek ihtimali çok yüksek normal bence tam çatlamma anına denk gelmişse ilişkim y ler hemen döller

Arkadaşım burada söylenen yöntemler erkek olma ihtimali yüzde 3-4 artırıyor. Yani kesin erkek ya da kiz olacak diye bir şey yok. Dolayisiyla yumurtlama zamanında ilişki olmuş ve erkek bebeğe hamile kalmış.yine bu teori tutuyor. Yumurtlamaya en yakın zamanda 4 deneme olmus ve cinsiyet erkekmis.

İki oğlunuz varmış neler yaptınız özel bir yöntem.denediniz mi
Canım 1. Oğlumda pek planlı değildi ama hatırladığım yumurtlama günü tek ilişkiydi , ikinci oğlumda ovulasyon testi kullandım ve o ay çok sık ilişki oldu perhizim felan da yoktu ben pikten bir gün önce , sabah pik oldu gecesi ve ertesi gün çatladığında da ilişkim oldu ve erkek oldu . Bence sık sık ilişki seyrek ilişki etkilemiyor yumurtlama zamanj ilişkiden yüksek ihtimal erkek oluyor.

Kızlar rüyamda kuyumcuda altın bilekliklerimi gösteriyordum fiyatını soruyordum. Fiyatı baya pahalıydı ve ben satmıyorum sonra tekrar gelirim diyordum. İki tane altın bileklik.
Sende benim.gini bilezikler görmüşsün cnmnbakalik.ne olacak bizim.bu bebekler

Kızlar rüyamda kuyumcuda altın bilekliklerimi gösteriyordum fiyatını soruyordum. Fiyatı baya pahalıydı ve ben satmıyorum sonra tekrar gelirim diyordum. İki tane altın bileklik.

Hayrolsun inşallah...altını bilmem ama ben oğluma hamileyken rüyamda kahverengi yumurta görmüştüm, rüya tabirlerinde "Beyaz yumurta kıza, kahverengi yumurta erkek bebeğe işarettir" yazıyordu
Allah gönlüne göre versin

Bilmiyorum cnm rüyalara çok takmam ama altın silah falan erkek diyorlar bilinçaltıda olabilir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…