- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.601
Teşekkür ederim peki ilk idrar mı o nasıl olacak bilgi verir misinizY spermenin daha dayanıklı olabilmesi için vücudunuzun alkalik olması lazım bol havuç muz patates tarzı şeyler yenmeli. Ph yüksek su içilmeli. Eşinizinde bol fındık fıstık bal keçi boynuzu et tarzı şeyleri yiyip spermleri güçlendirmesi lazımerkek bebek için pik olduktan sonraki ilk silinmede ilişki öneriliyor hakkınızda hayırlısı olsun
İlk idrar olmaz cnm sabah uyandın ilk idrarını yaptın 3 saat sonra ikinci idrarla test yaparsınTeşekkür ederim peki ilk idrar mı o nasıl olacak bilgi verir misiniz
Canım bence yumurtlama döneminde olduğu için zaten erkek ihtimali çok yüksek normal bence tam çatlamma anına denk gelmişse ilişkim y ler hemen döllerMesela çatlamayı beklemeden 4günü değerlendirmiş genede erkekti kız olması çok yüksekti
Git canım benim iki oğluma 12. Haftada öğrendimAllah razı olsun inşallah cnm ya12 yada 13. Haftada doktora gideyim diyorum ama korkuyırum
Arkadaşım burada söylenen yöntemler erkek olma ihtimali yüzde 3-4 artırıyor. Yani kesin erkek ya da kiz olacak diye bir şey yok. Dolayisiyla yumurtlama zamanında ilişki olmuş ve erkek bebeğe hamile kalmış.yine bu teori tutuyor. Yumurtlamaya en yakın zamanda 4 deneme olmus ve cinsiyet erkekmis.Mesela çatlamayı beklemeden 4günü değerlendirmiş genede erkekti kız olması çok yüksekti
İki oğlunuz varmış neler yaptınız özel bir yöntem.denediniz miGit canım benim iki oğluma 12. Haftada öğrendim
Tmm cnm giderim inşallahGit canım benim iki oğluma 12. Haftada öğrendim
Hahah sagolasin kuzucummMekanın sahibi geri geldihoşgeldinn
Canım 1. Oğlumda pek planlı değildi ama hatırladığım yumurtlama günü tek ilişkiydi , ikinci oğlumda ovulasyon testi kullandım ve o ay çok sık ilişki oldu perhizim felan da yoktu ben pikten bir gün önce , sabah pik oldu gecesi ve ertesi gün çatladığında da ilişkim oldu ve erkek oldu . Bence sık sık ilişki seyrek ilişki etkilemiyor yumurtlama zamanj ilişkiden yüksek ihtimal erkek oluyor.İki oğlunuz varmış neler yaptınız özel bir yöntem.denediniz mi
Hoşgeldin canımHahah sagolasin kuzucumm
Sen kızlarında nasıldı ilişki takviminiz bende şimdi 3. Bebeği istiyorum kız bebek için deneme yapıyorum .İki oğlunuz varmış neler yaptınız özel bir yöntem.denediniz mi
Hosbuldum canimHoşgeldin canım
İki kızım var cnm neden senin olmuyomu çocuğun yokmu
Sende benim.gini bilezikler görmüşsün cnmnbakalik.ne olacak bizim.bu bebeklerKızlar rüyamda kuyumcuda altın bilekliklerimi gösteriyordum fiyatını soruyordum. Fiyatı baya pahalıydı ve ben satmıyorum sonra tekrar gelirim diyordum. İki tane altın bileklik.
Kızlar rüyamda kuyumcuda altın bilekliklerimi gösteriyordum fiyatını soruyordum. Fiyatı baya pahalıydı ve ben satmıyorum sonra tekrar gelirim diyordum. İki tane altın bileklik.
Hayırlısı olsunSende benim.gini bilezikler görmüşsün cnmnbakalik.ne olacak bizim.bu bebekler
Bilmiyorum cnm rüyalara çok takmam ama altın silah falan erkek diyorlar bilinçaltıda olabilir bilemiyorumHayrolsun inşallah...altını bilmem ama ben oğluma hamileyken rüyamda kahverengi yumurta görmüştüm, rüya tabirlerinde "Beyaz yumurta kıza, kahverengi yumurta erkek bebeğe işarettir" yazıyordu
Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?