- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.581
Günaydın canımGünaydın kızlarrrr
Günaydın herkese rabbim şu cuma günü hepimize kalbimizdeki hayırlı evlatları nasip etsin inşallah
Güzel haberlerle gel insallahÇok şükür canım. Hayırlı cumalar herkese. İki hafta kalmış cinsiyeti öğrenmene
Kızlar bir arkadaşım var bebeği erkek açık açık sordum ne yaptın diye adetlerim düzensizdi adetten sonra her gün ilişkiye girdim bazen gün aşırı bile dedi düşünüyorumda diyetler yumurtlama günü falan hepsi birer ihtimalmiş nasipten öteye yol yokmuş...
İnşAllah bu ay bende deneme yapıcam.. bakalım... dualarınız benimle olsunRabbim gönlünüzdekileri kabul etsin
Bencede herşey nasip .Kızlar bir arkadaşım var bebeği erkek açık açık sordum ne yaptın diye adetlerim düzensizdi adetten sonra her gün ilişkiye girdim bazen gün aşırı bile dedi düşünüyorumda diyetler yumurtlama günü falan hepsi birer ihtimalmiş nasipten öteye yol yokmuş...
Aminn canım seninde gönlündekini nasip etsin allahımİnşAllah bu ay bende deneme yapıcam.. bakalım... dualarınız benimle olsunRabbim gönlünüzdekileri kabul etsin
Bir de ilk idrara yapılmıyor mu ne zaman yapılıyor ovulasyon testi
İlk idrarla ovulasyon testi aaslla yapılamaz. Sabah ilk idrarı yaptıktan sonra yarım bardak su içilip 3 saat bekletilmiş idrarla yapılmalıBir de ilk idrara yapılmıyor mu ne zaman yapılıyor ovulasyon testi
Y spermenin daha dayanıklı olabilmesi için vücudunuzun alkalik olması lazım bol havuç muz patates tarzı şeyler yenmeli. Ph yüksek su içilmeli. Eşinizinde bol fındık fıstık bal keçi boynuzu et tarzı şeyleri yiyip spermleri güçlendirmesi lazımMerhaba kızlar. Benim 4,5 yaşında kızım var. 2019 Nisa’n ayında 4 aylık bebeğimi kaybettim cinsiyeti erkekti. Ondan önce de boş gebelik oldu. Öncelikle hayırlısı olsun tabi herşeyi fakat erkek bebeğim de olsun istiyorum. Test sonuçları vs herşey iyi çıktı doktor bu ay başlayın bebek için dedi. Bugün adetimin5. Günü. Erkek bebek için ovulasyon testinde çift çizgi gördükten sonra ne zaman ilişki olmalı bana bilgi verebilir misiniz. Kahve soda içilmeli yazıyordu başka neler olmalı.
Canım altın için erkek bebeğe yorum yapılıyor bence oğlun olacak inşallahKızlar rüyamda kuyumcuda altın bilekliklerimi gösteriyordum fiyatını soruyordum. Fiyatı baya pahalıydı ve ben satmıyorum sonra tekrar gelirim diyordum. İki tane altın bileklik.
Allah razı olsun inşallah cnm yaCanım altın için erkek bebeğe yorum yapılıyor bence oğlun olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?