Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bir arkadaşım var bebeği erkek açık açık sordum ne yaptın diye adetlerim düzensizdi adetten sonra her gün ilişkiye girdim bazen gün aşırı bile dedi düşünüyorumda diyetler yumurtlama günü falan hepsi birer ihtimalmiş nasipten öteye yol yokmuş...

Yani cnm olasilıklar onlar rabbimin dediği olur verende o alanda tek yapacağımız şey dua bnce yani bu kadar kişininde peş peşe erkek bebeği oluyo böyle şeylere dikkat ederek olmuyo kimini rabbim kız kiminede erkek nasip ediyo o hiç birşeyin elinde değil tek rabbim verirse verecek vermezse hakkımızda hayırli olan buymuş demek düşer bizede

Bencede herşey nasip .
İnşAllah bu ay bende deneme yapıcam.. bakalım... dualarınız benimle olsun Rabbim gönlünüzdekileri kabul etsin
Aminn canım seninde gönlündekini nasip etsin allahım

Merhaba kızlar. Benim 4,5 yaşında kızım var. 2019 Nisa’n ayında 4 aylık bebeğimi kaybettim cinsiyeti erkekti. Ondan önce de boş gebelik oldu. Öncelikle hayırlısı olsun tabi herşeyi fakat erkek bebeğim de olsun istiyorum. Test sonuçları vs herşey iyi çıktı doktor bu ay başlayın bebek için dedi. Bugün adetimin5. Günü. Erkek bebek için ovulasyon testinde çift çizgi gördükten sonra ne zaman ilişki olmalı bana bilgi verebilir misiniz. Kahve soda içilmeli yazıyordu başka neler olmalı.

Cnm ovu testlerini 4 saatte bir tekrarlıyosun hiç bi şekilde sıvı tüketmiyon sadece testi yaptıktan sonra yarım bardak su içiyon her defasında aynı testlerin koyulaşıncada 2 saatte bir yapıyon pik saatini ayarlıyon saat pik kalıyo diye bnce bi ay kndini tanı öyle deneme yap ama yinede sana kalmış
Bir de ilk idrara yapılmıyor mu ne zaman yapılıyor ovulasyon testi

Y spermenin daha dayanıklı olabilmesi için vücudunuzun alkalik olması lazım bol havuç muz patates tarzı şeyler yenmeli. Ph yüksek su içilmeli. Eşinizinde bol fındık fıstık bal keçi boynuzu et tarzı şeyleri yiyip spermleri güçlendirmesi lazım erkek bebek için pik olduktan sonraki ilk silinmede ilişki öneriliyor hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…