Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Basin sagolsun arkadasim
Allah insallah sana hayirli saglikli uzun omurlu erkek evlat nasip eder,
Neden gunah olsun ki Rabbim benden isteyin vereyim diyor, duamizda israrci olalim. Rabbim nasibine yazmistir insallah
İnşâllah aslında ben kzım olsun cok istemiştim oğlumu öğrenmeden önce ama su an tekrardan oğlum istiyorum beratım tekrardan bana gelsın istiyorum

Allah rahmet eylesin inşallah canım şefaatçin olsun ahirette özlemini yeniden bir oğlan nasib ederek dindirir inşallah Rabbim

İnşâllah canım inşallah Allah cok büyük
Basın sagolsun yaşadığın aciyi cok iyi anliyorum daha 1 yil olmadi ablamin eltisi yanimda 40 haftalik ölü dogum yapti kizini şoktaydi resmen bebegi ben aldim morga götürdüm günlerce agladim Rabbim kimseye yaşatmasın ben bu kadar kötü olduysam yaşayan nasıl olmustur diye asla icimden cikmiyo Rabbim en kisa zamanda acini bi nebze olsun hafifletecek bi bebek nasil eder sana inşallah

Ben koklayamadım bir kere meleğimi yüreğim alev alev yanıyo yandım kül oldum ben Allahım bana oğlumu tekrardan nasıp eder inşallah
Canım benim yaa
Rabbim sevgisi kadar sabrını versin
Yeri dolmaz elbet ama inşAllah bi kardeş nasip etsin sağlıkla hayırla tez vakitte

Allah razı olsun kardeşim cok zor bir acı oğlumu dogurdum ağlamadı oğlum odaya getirdiler benı bebekler aglıyor yan odadan kulaklarımı kapatıp hıckıra hıckıra agladım o günü unutamam unutamıyırım

Of yüregime oturdu sözlerin şefaatcin oldu seni bekliyo yavrun orda cennetkuşu oldu Rabbim yüreğine su serpsin en yakin zamanda inşallah

Of yüregime oturdu sözlerin şefaatcin oldu seni bekliyo yavrun orda cennetkuşu oldu Rabbim yüreğine su serpsin en yakin zamanda inşallah
Amin cok ama cok zor hanı kul verse belkı bu acıyla onu öldürürsün ama Allah verdi haşa asla isyan etmedim edemem de o verdi o aldı tek tesellim oğlum cennete benı beklıyor rabbim oğlumu bana geri verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…