- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.794
- 133
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.181
İnşâllah aslında ben kzım olsun cok istemiştim oğlumu öğrenmeden önce ama su an tekrardan oğlum istiyorum beratım tekrardan bana gelsın istiyorumBasin sagolsun arkadasim
Allah insallah sana hayirli saglikli uzun omurlu erkek evlat nasip eder,
Neden gunah olsun ki Rabbim benden isteyin vereyim diyor, duamizda israrci olalim. Rabbim nasibine yazmistir insallah
Melegin sana sefaatci olsun insallahİnşâllah aslında ben kısım olsun cok istemiştim oğlumu öğrenmeden önce ama su an tekrardan oğlum istiyorum beratım tekrardan bana gelsın istiyorum
Maalesef sebebi yok doktorum dogal ölüm olabileceğini söylediCanım ya Rabbim tekrar nasip etsin inşallah saglıkla,, neden kalbi durdu bi sebebi var mı(
Allah rahmet eylesin inşallah canım şefaatçin olsun ahirette özlemini yeniden bir oğlan nasib ederek dindirir inşallah RabbimBenım durumum biraz farklı arkadaşlar ben 3 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durduAllahtan ilk önce hayırlı bir evlat istiyorum ama tekrardan oğlum olsun o kadar istiyorum ki sankı oğlumu tekrardan dogurmuşum gibi tekrardan erkek bebek istediğim için Allah katında günaha girer miyim
İnşâllah canım inşallah Allah cok büyükAllah rahmet eylesin inşallah canım şefaatçin olsun ahirette özlemini yeniden bir oğlan nasib ederek dindirir inşallah Rabbim
Tez zamanda yazmış olsun RabbimMaalesef sebebi yok doktorum dogal ölüm olabileceğini söyledi
İnşâllah oğlumu istiyorum ben tekrardan ben onu göremedim göstermediler bana rüyamda bile göremiyorum ben yavrumu tekrardan istiyorumTez zamanda yazmış olsun Rabbim
Ah canım aglattın beniİnşâllah oğlumu istiyorum ben tekrardan ben onu göremedim göstermediler bana rüyamda bile göremiyorum ben yavrumu tekrardan istiyorum
Ben koklayamadım bir kere meleğimi yüreğim alev alev yanıyo yandım kül oldum ben Allahım bana oğlumu tekrardan nasıp eder inşallahAh canım aglattın beni
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallahİnşâllah oğlumu istiyorum ben tekrardan ben onu göremedim göstermediler bana rüyamda bile göremiyorum ben yavrumu tekrardan istiyorum
İnşallah saglıklı bir şekilde kucağına alırsın doya doya koklarsın İnşâllahBen koklayamadım bir kere meleğimi yüreğim alev alev yanıyo yandım kül oldum ben Allahım bana oğlumu tekrardan nasıp eder inşallah
Basın sagolsun yaşadığın aciyi cok iyi anliyorum daha 1 yil olmadi ablamin eltisi yanimda 40 haftalik ölü dogum yapti kizini şoktaydi resmen bebegi ben aldim morga götürdüm günlerce agladim Rabbim kimseye yaşatmasın ben bu kadar kötü olduysam yaşayan nasıl olmustur diye asla icimden cikmiyo Rabbim en kisa zamanda acini bi nebze olsun hafifletecek bi bebek nasil eder sana inşallahİnşâllah canım inşallah Allah cok büyük
Amin cok zor bir imtihan öldüm diyorsun da yasıyorsun o kadar kı zor bir imtihanRabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah
Canım benim yaaBen koklayamadım bir kere meleğimi yüreğim alev alev yanıyo yandım kül oldum ben Allahım bana oğlumu tekrardan nasıp eder inşallah
Allah razı olsun kardeşim cok zor bir acı oğlumu dogurdum ağlamadı oğlum odaya getirdiler benı bebekler aglıyor yan odadan kulaklarımı kapatıp hıckıra hıckıra agladımBasın sagolsun yaşadığın aciyi cok iyi anliyorum daha 1 yil olmadi ablamin eltisi yanimda 40 haftalik ölü dogum yapti kizini şoktaydi resmen bebegi ben aldim morga götürdüm günlerce agladim Rabbim kimseye yaşatmasın ben bu kadar kötü olduysam yaşayan nasıl olmustur diye asla icimden cikmiyo Rabbim en kisa zamanda acini bi nebze olsun hafifletecek bi bebek nasil eder sana inşallah
İnşâllah oğlumu ben asla unutamamCanım benim yaa
Rabbim sevgisi kadar sabrını versin
Yeri dolmaz elbet ama inşAllah bi kardeş nasip etsin sağlıkla hayırla tez vakitte
İnşâllahİnşallah saglıklı bir şekilde kucağına alırsın doya doya koklarsın İnşâllah
Of yüregime oturdu sözlerinAllah razı olsun kardeşim cok zor bir acı oğlumu dogurdum ağlamadı oğlum odaya getirdiler benı bebekler aglıyor yan odadan kulaklarımı kapatıp hıckıra hıckıra agladımo günü unutamam unutamıyırım
Amin cok ama cok zor hanı kul verse belkı bu acıyla onu öldürürsün ama Allah verdi haşa asla isyan etmedim edemem de o verdi o aldı tek tesellim oğlum cennete benı beklıyor rabbim oğlumu bana geri verir inşallahOf yüregime oturdu sözlerinşefaatcin oldu seni bekliyo yavrun orda cennetkuşu oldu Rabbim yüreğine su serpsin en yakin zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?