- 18 Şubat 2017
- 360
- 618
- 53
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.201
Canım attin mi testi görünmüyor ki
Canım deneme yapmıycam şimdi bu muhabbetin üstüne paylaşmayım dedim sildimCanım attin mi testi görünmüyor ki
Tamam canim silinmeden alintiladim yazarken gormemisim sildiginiCanım deneme yapmıycam şimdi bu muhabbetin üstüne paylaşmayım dedim sildim
Sakın canım siz devam edin kusura bakamyın sizi üzdüysem affedin Allah razı olsun acımı paylaştınız ben cıkardım posttan nolur benım için konuşmalarınızı aksatmayın özür dilerim kendınıze iyi bakınCanım deneme yapmıycam şimdi bu muhabbetin üstüne paylaşmayım dedim sildim
Hayır olur mu arkadaşım rabbim cennette evladınla kavuşmayı nasip etsin inşallah tez vakitte de kardeşleri olsun inşallahSakın canım siz devam edin kusura bakamyın sizi üzdüysem affedin Allah razı olsun acımı paylaştınız ben cıkardım posttan nolur benım için konuşmalarınızı aksatmayın özür dilerim kendınıze iyi bakın❤
Siz devam edin lütfen dualarınızda beni unutmayın o bana yeter ismim SerayHayır olur mu arkadaşım rabbim cennette evladınla kavuşmayı nasip etsin inşallah tez vakitte de kardeşleri olsun inşallah
Can canim hos geldinSelam ben geldim neler oluyor burda bakalım
Rabbim sabrini arttirsin canimSiz devam edin lütfen dualarınızda beni unutmayın o bana yeter ismim Seray❤Allah razı olsun hepınızden güzel yürekli anneler rabbim gönlünüze göre versin inşallah
zeynuş kuşuuuummm hoşgeldinnnnSelam ben geldim neler oluyor burda bakalım
Ben koklayamadım bir kere meleğimi yüreğim alev alev yanıyo yandım kül oldum ben Allahım bana oğlumu tekrardan nasıp eder inşallah
Allah rahmet etsin allah size dayanma gücü ve sabır versin oğlunuz sadece bedenen yok onun ruhu şimdi cennet bahçelerinde meleklerle birlikte size kavuşacağı günü bekliyıor . Allahım inşallah hayırlı Sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin inşallah .Benım durumum biraz farklı arkadaşlar ben 3 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durduAllahtan ilk önce hayırlı bir evlat istiyorum ama tekrardan oğlum olsun o kadar istiyorum ki sankı oğlumu tekrardan dogurmuşum gibi tekrardan erkek bebek istediğim için Allah katında günaha girer miyim
Allah razı olsun canım öyle oğlum cennette benı beklıyoAllah rahmet etsin allah size dayanma gücü ve sabır versin oğlunuz sadece bedenen yok onun ruhu şimdi cennet bahçelerinde meleklerle birlikte size kavuşacağı günü bekliyıor . Allahım inşallah hayırlı Sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin inşallah .
Allah razı olsun sizden rabbim sefaatinden mahrum etmesin bizizeynuş kuşuuuummm hoşgeldinnnnseni çokk özledik yahuuu yokluğunda bayağı insan tanıdık ne yüzler gördük ne yüzler neyseki iyiliğin her zaman kazanacağına inancımız sonsuz
çokk üzüldüm arkadaşım RABBİM sana önce sabır sağlık, sonra hayırlısıyla bir erkek evlat versin inşallah. oğlun seni zamanı geldiğinde en güzel şekliyle karşılayacak annesi ama şimdi kendini üzme hayattaki görevimiz tamam olunca hepimiz sevdiklerimizle bir kez daha sımsıkı sarılmak üzere ebedi yolculuğa çıkacağız. Yanındayız yalnız değilsin
Allah razı olsun inşallah rabbim en hayırlısını versin kızım olırsa da cok sevınırım ama gönlümdeki oğlumu tekrardan dogurmakRabbim sabrini arttirsin canim
InsAllah en kisa surede tekrar bi oglun olur, saglikli bi sekilde kucagina alirsin
Benım durumum biraz farklı arkadaşlar ben 3 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durduAllahtan ilk önce hayırlı bir evlat istiyorum ama tekrardan oğlum olsun o kadar istiyorum ki sankı oğlumu tekrardan dogurmuşum gibi tekrardan erkek bebek istediğim için Allah katında günaha girer miyim
Allah razı olsun ne bileyim ben normalda Asla cinsiyete önem vermem ne olursa olsun kabulumdur saglıklı olsun yeter ama oğlumu kaybettikten sonra ben tekrardan oğlumu dogurmak istiyorum inşallah hayırlsıyla nasıp olurBaşın sağolsun rabbim sende dahil bir daha hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın inş zor bir imtihan hakkıyla geçene çok üzüldüm adına seni çok iyi anlıyorum cnm neden günah olsunki kimseden değil rabbimden istiyorsun rabbim sana hakkında hayırlı sağlıklı erkek evlatları nasip etsin inş
Allah razı olsun ne bileyim ben normalda Asla cinsiyete önem vermem ne olursa olsun kabulumdur saglıklı olsun yeter ama oğlumu kaybettikten sonra ben tekrardan oğlumu dogurmak istiyorum inşallah hayırlsıyla nasıp olur
6 ay yeterli dedi ben 5. Ayımdan sonra düşünüyorum benım gibi bir cok anneyle tanıştım 4 5 ay içinde tekrardan hamıle kalmışlarSen kalbini tam tut inş rabbim verir cnm olsun sen kötü birşey istemiyorsun şimdi sen hamile ne zmn kala bilicen doktor direk olsun dedimi yoksa belli bi süre verdimi
Cuma günü yüzü suyu hürmetine inşAllah tekrar gönlündeki olur Rabbim bİr daha yaşatmasın..bu arada Ya kızlar kimdi rizedeki elif doktora gidecek olan ne zaman bu randevu neler söyleyecek çok çok merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?