- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.221
6 ay yeterli dedi ben 5. Ayımdan sonra düşünüyorum benım gibi bir cok anneyle tanıştım 4 5 ay içinde tekrardan hamıle kalmışlar
Sağlıkla gelsin hayırlı olsun canımAmin inşallah cok teşekkür ederim Allah razi olsun
Allah size ve isteyen herkese de nasıp etsin
Teşekkür ederim canim cok sagolSağlıkla gelsin hayırlı olsun canım
Hayırlısı canım inşallahTeşekkür ederim canim cok sagol
Darısı sana ve isteyen herkese inşallah
ayyyy yerim senin minnoşcukkkk miniminnoşcuk hamilelik günlüğünü kuşum benimmm sağlıkla gelsin oğluş inşallahTeşekkür ederim canim cok sagol
Aminn insallah meleğim, saglikla gelsin o oğlus nasipte varsaayyyy yerim senin minnoşcukkkk miniminnoşcuk hamilelik günlüğünü kuşum benimmm sağlıkla gelsin oğluş inşallah
inşallah bitanemmm inşallahAminn insallah meleğim, saglikla gelsin o oğlus nasipte varsa
Rabbim sesini duysun kucagini doldurur insallah biran onceBen koklayamadım bir kere meleğimi yüreğim alev alev yanıyo yandım kül oldum ben Allahım bana oğlumu tekrardan nasıp eder inşallah
Bende gece isminizi soracaktım dua etmek için gitmeyin bir yere rabbim hayırlısı ile bir evlat daha nasib edecek inşallahSiz devam edin lütfen dualarınızda beni unutmayın o bana yeter ismim Seray❤Allah razı olsun hepınızden güzel yürekli anneler rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Ay yüzüm güldü resmen hamilelik imzani görünce ne güzel yaTeşekkür ederim canim cok sagol
Yaa canimsinnAy
Ay yüzüm güldü resmen hamilelik imzani görünce ne güzel yabi de pipi gördük mü süper olacak
İsmim Seray Allah razı olsun sizdenBende gece isminizi soracaktım dua etmek için gitmeyin bir yere rabbim hayırlısı ile bir evlat daha nasib edecek inşallah
Ya bende çok mutlu oldum takvimi görünce sağ salim bir paşa iki de olurYaa canimsinnçok sağol, insallah kuzum nasipse onu da görürüz insallah
Amin canım inşallahRabbim sesini duysun kucagini doldurur insallah biran once
Canim çok üzüldüm yaşadıklarına inan bende gece sana dua ettim burda ol destek olalım allah sana en kısa zamanda sağlıklı bi paşa nasip etsin❤İsmim Seray Allah razı olsun sizdengüzel kalbinizden
Allah sızden razı olsun sizi üzmek istemediğim için cıkmak istedim Allah güzel kalbınıze göre versin inşallahCanim çok üzüldüm yaşadıklarına inan bende gece sana dua ettim burda ol destek olalım allah sana en kısa zamanda sağlıklı bi paşa nasip etsin❤
Allahim imzanın güzelligiYaa canimsinnçok sağol, insallah kuzum nasipse onu da görürüz insallah
Yaa sağol kuzummYa bende çok mutlu oldum takvimi görünce sağ salim bir paşa iki de olurgelsin inşallah
Hayır kuzum gitme malesef bunlar hayatın gerçeği keşke hiçbir anne yaşamasaAllah sızden razı olsun sizi üzmek istemediğim için cıkmak istedim Allah güzel kalbınıze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?