Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bir bilsen neler yaşıyorum nelerle uğraşıyorum o kadar üzgünüm ki
Aaa kız olsa ne olcak neymiş bu erkek merakı yaşatılan stres bu topikteki herkes stresli kaç bin sayfa oldu topik hayırlı evlat olsun ötesi var mı

Aaa kız olsa ne olcak neymiş bu erkek merakı yaşatılan stres bu topikteki herkes stresli kaç bin sayfa oldu topik hayırlı evlat olsun ötesi var mı
Tabi ki once hayirlisi canim,
erkek bebegi kafaya takan cok fazla yöre var veya aile var, bunu az cok goruyoruz,
kendi adima bu sorunu hic yasamadim ama 2 kizdan sonra bi de oglum isterim, birileri soyledigi icin falan degil tamamen esim icin ve o duyguyu tatmak icin. Ne kadar stres yapsakta hepsi bos yine kaderdekini yasayacaz ama insanin elinde olmuyor

Ayy senin yerine bn meraktan ölüyodum az kalsın geç döllenmedense adetin gelmesi iyi olmuş inş bi dahaki ay yavrun sana tutunur sımsıkı

Yani bnce hmn istiyosun ama 2 ay bi kndini tanisan kaç saat pik sürüyo diye testide internetten sipariş veriyon n 11 den alıyodum bn sende bak hangisi uygun gelirse sana
Ovulasyon testini nereden sipariş veriyorsunuz canlar. Kaç tane sipariş vereyim. İlk ayda yumutlamamı anlayıp hemen bebek için değerlendirebilir miyim yardımınıza çok ihtiyacım var

Ayy senin yerine bn meraktan ölüyodum az kalsın geç döllenmedense adetin gelmesi iyi olmuş inş bi dahaki ay yavrun sana tutunur sımsıkı
Canım inşallah herkesi yumurtlattım kendim yumurtlayamamıltım. Desteklerinizi yorumlarınızı bekliyorum ovulasyon takibiyle ilgili. Hazır su içmeye başladık. Süt ürünlerinden uzak durmaya çalışıyoruz başka aklınıza gelen varsa yazın nolur. Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla ve hayırısysa nasip etsin

Yani bnce hmn istiyosun ama 2 ay bi kndini tanisan kaç saat pik sürüyo diye testide internetten sipariş veriyon n 11 den alıyodum bn sende bak hangisi uygun gelirse sana
Sıkıntı yok canım sonraki aylarda da olur sorun yok tanışalım bakalım kendimizle

Bn diyet uygulamadım cnm o yüzden o konuyu bilmiyom ama ovu testini attıkça yardımcı olurum ustası haline geldimm

Ovulasyon testini nereden sipariş veriyorsunuz canlar. Kaç tane sipariş vereyim. İlk ayda yumutlamamı anlayıp hemen bebek için değerlendirebilir miyim yardımınıza çok ihtiyacım var
Bence hemen değerlendirme hem diyet yap hemde kendini takib et tanı baya bir test alman lazım 50 li falan alabilirsin hangi sitede uygunsa ordan al ilk ay fazla gidiyor nezaman yumurtladığını bilmediğin için aslında adet olmuşken yinede doktoruna git hormonlarına baktır kan değerlerine vitaminlerine hepsine baktır sorun olmasın gerisi Allah kerim

Sağol canım tavsiyelerine uyacapım. Ama doktora gidemem kuzum bize çok uzak eşimin izin sıkıntısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…