- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.401
Aaa kız olsa ne olcak neymiş bu erkek merakı yaşatılan stres bu topikteki herkes stresli kaç bin sayfa oldu topik hayırlı evlat olsun ötesi var mıCanım bir bilsen neler yaşıyorum nelerle uğraşıyorum o kadar üzgünüm ki
Aynn hiç deme sonumuz iyi olsunAaa kız olsa ne olcak neymiş bu erkek merakı yaşatılan stres bu topikteki herkes stresli kaç bin sayfa oldu topik hayırlı evlat olsun ötesi var mı
Tabi ki once hayirlisi canim,Aaa kız olsa ne olcak neymiş bu erkek merakı yaşatılan stres bu topikteki herkes stresli kaç bin sayfa oldu topik hayırlı evlat olsun ötesi var mı
Cnm benim dualrim seninl inş Paşa'n bu sefer netleşecek merak etme inan kuzum oğlun olucakAllahin izniyle kaçta gidicen doktora yaz hemen bizeDualarınızı bekliyorum kızlar yarın doktora gidcm cinsiyet kesinleşmesi için
Sonunda beklediğim adetim geldi kızlar sağolun yorumlarınız için yarın doktora gidecektim kan testi için. Biter bitmez ovulasyon testiyle bebek çalışmalarına başlıyorum. Biz ailecek bir bebek istiyormuşuz meğer. İnşallahbir oğluşum olur
Ovulasyon testini nereden sipariş veriyorsunuz canlar. Kaç tane sipariş vereyim. İlk ayda yumutlamamı anlayıp hemen bebek için değerlendirebilir miyim yardımınıza çok ihtiyacım var
Canım inşallah herkesi yumurtlattım kendim yumurtlayamamıltım.Ayy senin yerine bn meraktan ölüyodum az kalsın geç döllenmedense adetin gelmesi iyi olmuş inş bi dahaki ay yavrun sana tutunur sımsıkı
Sıkıntı yok canım sonraki aylarda da olur sorun yokYani bnce hmn istiyosun ama 2 ay bi kndini tanisan kaç saat pik sürüyo diye testide internetten sipariş veriyon n 11 den alıyodum bn sende bak hangisi uygun gelirse sana
Canım inşallah herkesi yumurtlattım kendim yumurtlayamamıltım.Desteklerinizi yorumlarınızı bekliyorum ovulasyon takibiyle ilgili. Hazır su içmeye başladık. Süt ürünlerinden uzak durmaya çalışıyoruz başka aklınıza gelen varsa yazın nolur. Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla ve hayırısysa nasip etsin
Vavvv maşallah diyelim o halde başlar başlamaz atacağım kuzumBn diyet uygulamadım cnm o yüzden o konuyu bilmiyom ama ovu testini attıkça yardımcı olurum ustası haline geldimm
Bence hemen değerlendirme hem diyet yap hemde kendini takib et tanı baya bir test alman lazım 50 li falan alabilirsin hangi sitede uygunsa ordan al ilk ay fazla gidiyor nezaman yumurtladığını bilmediğin için aslında adet olmuşken yinede doktoruna git hormonlarına baktır kan değerlerine vitaminlerine hepsine baktır sorun olmasın gerisi Allah kerimOvulasyon testini nereden sipariş veriyorsunuz canlar. Kaç tane sipariş vereyim. İlk ayda yumutlamamı anlayıp hemen bebek için değerlendirebilir miyim yardımınıza çok ihtiyacım var
Sabah gidcm canım benim 11 gibi çıkarım tabi inşanlah sagol Allah razı olsunCnm benim dualrim seninl inş Paşa'n bu sefer netleşecek merak etme inan kuzum oğlun olucakAllahin izniyle kaçta gidicen doktora yaz hemen bize
Merakla heyecanla seni bekliycez hadi bakalım :))Sabah gidcm canım benim 11 gibi çıkarım tabi inşanlah sagol Allah razı olsun
Canımsın cnm tmm güzel hberlerinizi brkliyrz inşallahSabah gidcm canım benim 11 gibi çıkarım tabi inşanlah sagol Allah razı olsun
Sağol canım tavsiyelerine uyacapım. Ama doktora gidemem kuzum bize çok uzak eşimin izin sıkıntısı varBence hemen değerlendirme hem diyet yap hemde kendini takib et tanı baya bir test alman lazım 50 li falan alabilirsin hangi sitede uygunsa ordan al ilk ay fazla gidiyor nezaman yumurtladığını bilmediğin için aslında adet olmuşken yinede doktoruna git hormonlarına baktır kan değerlerine vitaminlerine hepsine baktır sorun olmasın gerisi Allah kerim
Ustalardan öğrenince öyle oluyorBn diyet uygulamadım cnm o yüzden o konuyu bilmiyom ama ovu testini attıkça yardımcı olurum ustası haline geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?