- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.601
İsim değişikliği yaoilabikiyor mu ki cnm. Ben de yapmak istiyorum.bu hesap arkadasima aitti şimdi ben kullaniyorumSagol bitanem
Diger isime alisamadim, ozume dondum
Can kuşum benim
Ayy uzuldum beben icin kismeti yokmus demekki.. insallah bu digeri likir likir icer. Bakalim benmki kac aya kadar devam edecekCanım ben 4 ayından beri emzirmiyordum
Oğlumun midesinde bi rahatsızlığı vardı doğduğunda özel mama içiyordu
Zaten sütüm azdı zamanla kesildi
Bende başlarda çok üzüldüm çok şeyler denedim ama herkes nasibini yiyor. Emzirememek içimde kalmıştı inşAllah bu sefer güzel gider herşeyAyy uzuldum beben icin kismeti yokmus demekki.. insallah bu digeri likir likir icer. Bakalim benmki kac aya kadar devam edecek
Isim degisikligi olmadi canim, kapattigim hesabimi geri actilarİsim değişikliği yaoilabikiyor mu ki cnm. Ben de yapmak istiyorum.bu hesap arkadasima aitti şimdi ben kullaniyorum
Insallah canim emzirmek en guzel sey .. bizde meme reddini baya yasadik ama israrci oldum zorla verdim kizima simdi de tam bagimli olmusken ben kesecem cok uzuluyorum onun için... gebelikte benm icin supriz oldu zaten hayirlisi artkBende başlarda çok üzüldüm çok şeyler denedim ama herkes nasibini yiyor. Emzirememek içimde kalmıştı inşAllah bu sefer güzel gider herşey
Hayırlı oldun kızınız rabbim hayırlı evlat etsin inşallah sizin kaç çocugunuz varTabiki bu çok doğalinsan olmayanı ister
Himalaya tuzu kullanın vücudu alkali yapıyor hem o bende diyete başladım Himalaya tuzu kullanıyorumBilmemki kız illaki kullandığımız tuzdurda kmse bişey demedi öyle tuz böyle tuz diye kaya tuzu yicek halimiz yok
Tuz biliyorsun Himalaya tuzuGeldim canlarım, gittim evet doktordaydım bugun, kızlar doktor muayne etti yumurtalıklarımı rahmi i filan, dediki yapılabilecek kesin yakın tek şey 3 4 ay kendini tanı ovl testiyle, çocuk düşündüğün ayda gel yumurtlama günlerine yakın yumurtanın takip edelim çatlama iğnesi kullanalım dedi, çatlama iğnesini vurulduğumuzda 36.saatte yumurtayı çatlatır hiç şaşmaz dedi, 36.satte ilişkiye girersen şansın artar, ama ovl testinde tam ne zaman çatladı hangi saatte silikleşmeye başladı tam ayarkanamayabilir ama çay iğnesi 36.saatten şaşmaz yumurtayı çatlatır dedi. Beslenmeye ben sana günlük hayatta uygulayabileceğin en kolay muz ve tuzu arttır dedi, valla böle kızlar iş başa düştü 3 4 ay testlerle hangi günlerde yumurtlama oluyo ne kadar sürüyor az çok kendimi tanicam çocuk deneme yapacağım ay gidip yumurta takibi olup çat iğnesi yaptiricam
gözün aydın canım maşallah RABBİM tamamına erdirsin hayırlı evlat hayırlı kardeş olsun inşallahKızlar benimde sonuçlarım çıktı
Kızım oluyor inşaAllah
Himalaya tuzumu olcak nerde satiliyorTuz biliyorsun Himalaya tuzu
İnan bilmiyorum ama marketlerde sanki rastladım olmadı internetten sipariş verHimalaya tuzumu olcak nerde satiliyor
Kahvaltıda Mısır gevreği de yemek mantıklı cnm birde eşine peki takviye önermedi mi?Tuz biliyorsun Himalaya tuzu
İsim değişikliği yaoilabikiyor mu ki cnm. Ben de yapmak istiyorum.bu hesap arkadasima aitti şimdi ben kullaniyorum
LaboquikKızlar hangi marka ovl testi alayım
Tamam bayaği bir sipariş vereyim dimi 3 ay takip etcem kendimi çünkü birde nasıl kullanılıyor ya sıvı olayı filan bana tam anlatabilir isinizLaboquik
Evet bayagi alman lazimTamam bayaği bir sipariş vereyim dimi 3 ay takip etcem kendimi çünkü birde nasıl kullanılıyor ya sıvı olayı filan bana tam anlatabilir isiniz
Çok sağol canım, testlerini yaptıkçada atarım buraya zaten, şimdi adetm çok yakın olup bitsin ondan sonra başlarım takibe, inş şu sıvı olayını yapabilirimEvet bayagi alman lazim
Simdi soyle anlatayim adtin bitince
Sabah erkn kalk ilk idrarini yap yarim bardak su ic
3 saat boyunca bisey icme wc ye gitme
Sonra saat 11 gibi test yap
Koyu ciktigi gun, tum gun siviya dikkat ederek 3 e saat arayla takp yapilicak
Testin kac saat pik kaliyo
Kac satte siliniyo bunu anlamak lazim
Canim sivi olayi cok onemliÇok sağol canım, testlerini yaptıkçada atarım buraya zaten, şimdi adetm çok yakın olup bitsin ondan sonra başlarım takibe, inş şu sıvı olayını yapabilirim
Diğer günler kolayda şu pik görünce 3 saatte bi test olayı aynı zamanda sıvıya dikkat etmek sıkıntı, ondada 3 saatte bir testi yaparken testi yapcam su içicem 3 saat sonra tekrar yapıcam ölemiCanim sivi olayi cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?