Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Slm kızlar bende ovulasyon testi yapıyorum 4 gündür silik çizgi çıkıyor adetimin bugün 14. Günündeyim kahverengi akıntı ve belim çok ağrıyor acaba ovulasyon günümmü yaklaştı daha önce doktora gitmiştim bu yüzden oda yumurtlama günündesin demişti yarında yapacam test bakalım ne çıkacak

Gunde bi tane test cogu zaman yeterli olmuyor belirtilere aldanmamak lazim. Testlerde sıkı takip yapin

Cok teskkurler,Hamileyim canim ama yeni daha cinsiyeti belli degil bebegi bile gormedik
Ayy valla ne bilim.bi arkadaş yaZMİS BENDE sasrdm dedim.ne ara oldu böyle ama Allah söyletti belki de cnm inş hayirlisiyla Rabbim bize erkek evlat nasip etsin isteyene de kız

Ayy valla ne bilim.bi arkadaş yaZMİS BENDE sasrdm dedim.ne ara oldu böyle ama Allah söyletti belki de cnm inş hayirlisiyla Rabbim bize erkek evlat nasip etsin isteyene de kız
Bende kendimden suphelendim bir an haha Insallah Rabbim dileyene erkek,dileyene kiz nasip etsin

Gunde bi tane test cogu zaman yeterli olmuyor belirtilere aldanmamak lazim. Testlerde sıkı takip yapin
2 kerede yaptığım oldu ama yine negatif ayın 8 de regl oldum 31 gün arayla regl oluyorum sanırsam var daha günüme bide korunmayı bıraktım 1 hafta önce sağlık sorunum çıkınca inşaallah hamilede değilimdir

Hayırlısı olsun canım, sıkı takip yap kaçmaz inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…