- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.721
Kızlar 2kiz1anne daha 6 haftalik hamile belli degil cinsiyeti ama inşallah sizin dediginiz gibi oğlu olur
Cok teskkurler,Hamileyim canim ama yeni daha cinsiyeti belli degil bebegi bile gormedikCanim sende hamileymissin yeni okuyorum dahacooook sevindim erkekmis rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin ins
Yok kuzum ne erkegi daha 6.haftadayim
Insallah kuzuKızlar 2kiz1anne daha 6 haftalik hamile belli degil cinsiyeti ama inşallah sizin dediginiz gibi oğlu olur
Ay inşallahAllah soyletmistir insallah
Gunde bi tane test cogu zaman yeterli olmuyor belirtilere aldanmamak lazim. Testlerde sıkı takip yapinSlm kızlar bende ovulasyon testi yapıyorum 4 gündür silik çizgi çıkıyor adetimin bugün 14. Günündeyim kahverengi akıntı ve belim çok ağrıyor acaba ovulasyon günümmü yaklaştı daha önce doktora gitmiştim bu yüzden oda yumurtlama günündesin demişti yarında yapacam test bakalım ne çıkacak
Ayy valla ne bilim.bi arkadaş yaZMİS BENDE sasrdm dedim.ne ara oldu böyle ama Allah söyletti belki de cnm inş hayirlisiyla Rabbim bize erkek evlat nasip etsin isteyene de kızCok teskkurler,Hamileyim canim ama yeni daha cinsiyeti belli degil bebegi bile gormedik
Bende kendimden suphelendim bir an hahaAyy valla ne bilim.bi arkadaş yaZMİS BENDE sasrdm dedim.ne ara oldu böyle ama Allah söyletti belki de cnm inş hayirlisiyla Rabbim bize erkek evlat nasip etsin isteyene de kız
İBende kendimden suphelendim bir an hahaInsallah Rabbim dileyene erkek,dileyene kiz nasip etsin
Cok teskkurler,Hamileyim canim ama yeni daha cinsiyeti belli degil bebegi bile gormedik
Ayy aminn canim insallaho zamsn rabbim söyletti demek en kisa zamanda o haberi alacagiz ins
Kızlar adetim dün itibariyle sona erdi ne zaman başlayayım ovu testine
Çok içmedikten sonra içilebilir arada bir afiyet olsunHadii yaa cnmnictim valla bende artk.ins bida çekme cnm
Sagolcnm benimÇok içmedikten sonra içilebilir arada bir afiyet olsun
kafein oldugu için direk Bebege geçiyor genelde tavsiye edilmiyor gebelikte.Hadii yaa cnmnictim valla bende artk.ins bida çekme cnm
2 kerede yaptığım oldu ama yine negatif ayın 8 de regl oldum 31 gün arayla regl oluyorum sanırsam var daha günüme bide korunmayı bıraktım 1 hafta önceGunde bi tane test cogu zaman yeterli olmuyor belirtilere aldanmamak lazim. Testlerde sıkı takip yapin
Hayırlısı olsun canım, sıkı takip yap kaçmaz inşallah,2 kerede yaptığım oldu ama yine negatif ayın 8 de regl oldum 31 gün arayla regl oluyorum sanırsam var daha günüme bide korunmayı bıraktım 1 hafta öncesağlık sorunum çıkınca inşaallah hamilede değilimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?