Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Selam.kizlar nasılsınız ya ben bişey sorucam belki saçma ama benim canım.acayip.kola içmek istiyir dayanamiyom.inanin bardak bardak içsem banamisin olmuyor zararlı olduğunu biliyrm ama napiyim.yaa bebeğim etkilenir mi çok içince bu arada bugün 11+1olduk

Canım tebrik ederim
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Canim gozun aydin
Rabbim hayirli saglikli bi tosun paşa nasip etsin insAllah

Bence bir bardak içsen bir şey olmaz. Bende asitli su çok içtim ilk aylarda

Mer
Hadii yaa cnmnictim valla bende artk.ins bida çekme cnm
Merhaba kızlar benim bu ay da tutmadı. Tek iliski ile zor mu tutuyor sanki bilemedim ya. Henüz adet olmadım adetime 4 gün var. Bugün babalar günü eşime müjde vereyim istedim. Ama testimde çıkmadı. Zaten hiçbir belirti de yok tuttuğuna dair. Ümidim kırıldı 3 aydır olmuyor. Üzüldüm ama hayırlısı tabi. Hamile kalabilmek için özel bir kür bilen var mı. Doktora gittim sorun yok demisti.

Cnm benim.allah inş sana en kısa zamnda evlat nasip etsin ben pek bilmym bu kür olaylarını ama ovulasyanlami takip.edyn cnm en iyisi ovulasyan testi onla takip yap degerlendr inş en kısa zmanda kalırsın hamile

Cnm benim.allah inş sana en kısa zamnda evlat nasip etsin ben pek bilmym bu kür olaylarını ama ovulasyanlami takip.edyn cnm en iyisi ovulasyan testi onla takip yap degerlendr inş en kısa zmanda kalırsın hamile
Amin cnm ins. Zaten 3 aydır ovulasyonla takip yapıyorum. Olmadı hayırlısı tabi

Kizlar merhaba arkadasimin iki kizi var simdi ogluna hamile cok sukur bayadir ugrasiyor uzun zaman hamile kalamadi hamile kaldigi ayda cift cizgiyi gördügü günleri degerlendirmis bilginize kizlar
Bu arada bende kiz icin ugraslardayim hepinizden dua bekliyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Hayirla saglikla bi de kizin olsun insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…