- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.701
Amin canim cok sagolTebrikler canım sağlıkla gelsin inşallah
Canım tebrik ederimKızlar merhaba bende bu ay adetimin 23.günü yumurtlama görüp tek iliski ile degerlendirmistim yumurtlamanin 10.günü gebelik testinde silik çizgi ile ögrendim.İnşallah bu defa sağlıkla ilerler ve cinsiyet heyecanını beklerim bu defa
İnşallah bekleyenlerde en hayırlı zamanda gebelik müjdesini verir.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Canim gozun aydinKızlar merhaba bende bu ay adetimin 23.günü yumurtlama görüp tek iliski ile degerlendirmistim yumurtlamanin 10.günü gebelik testinde silik çizgi ile ögrendim.İnşallah bu defa sağlıkla ilerler ve cinsiyet heyecanını beklerim bu defa
İnşallah bekleyenlerde en hayırlı zamanda gebelik müjdesini verir.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin insallahAmin canim cok saol darisi bekleyen isteyen herkese olsun
Bence bir bardak içsen bir şey olmaz. Bende asitli su çok içtim ilk aylardaSelam.kizlar nasılsınız ya ben bişey sorucam belki saçma ama benim canım.acayip.kola içmek istiyir dayanamiyom.inanin bardak bardak içsem banamisin olmuyor zararlı olduğunu biliyrm ama napiyim.yaa bebeğim etkilenir mi çok içince bu arada bugün 11+1olduk
Hadii yaa cnmnictim valla bende artk.ins bida çekme cnmBence bir bardak içsen bir şey olmaz. Bende asitli su çok içtim ilk aylarda
Merhaba kızlar benim bu ay da tutmadı. Tek iliski ile zor mu tutuyor sanki bilemedim ya. Henüz adet olmadım adetime 4 gün var. Bugün babalar günü eşime müjde vereyim istedim. Ama testimde çıkmadı. Zaten hiçbir belirti de yok tuttuğuna dair. Ümidim kırıldı 3 aydır olmuyor. Üzüldüm ama hayırlısı tabi. Hamile kalabilmek için özel bir kür bilen var mı. Doktora gittim sorun yok demisti.Hadii yaa cnmnictim valla bende artk.ins bida çekme cnm
Cnm benim.allah inş sana en kısa zamnda evlat nasip etsin ben pek bilmym bu kür olaylarını ama ovulasyanlami takip.edyn cnm en iyisi ovulasyan testi onla takip yap degerlendr inş en kısa zmanda kalırsın hamileMer
Merhaba kızlar benim bu ay da tutmadı. Tek iliski ile zor mu tutuyor sanki bilemedim ya. Henüz adet olmadım adetime 4 gün var. Bugün babalar günü eşime müjde vereyim istedim. Ama testimde çıkmadı. Zaten hiçbir belirti de yok tuttuğuna dair. Ümidim kırıldı 3 aydır olmuyor. Üzüldüm ama hayırlısı tabi. Hamile kalabilmek için özel bir kür bilen var mı. Doktora gittim sorun yok demisti.
Amin cnm ins. Zaten 3 aydır ovulasyonla takip yapıyorum. Olmadı hayırlısı tabiCnm benim.allah inş sana en kısa zamnda evlat nasip etsin ben pek bilmym bu kür olaylarını ama ovulasyanlami takip.edyn cnm en iyisi ovulasyan testi onla takip yap degerlendr inş en kısa zmanda kalırsın hamile
Soğan kürü deneyinAmin cnm ins. Zaten 3 aydır ovulasyonla takip yapıyorum. Olmadı hayırlısı tabi
Olur cnm herşeyin bı vakti zamanı vardr illaki dua edelim bol bolAmin cnm ins. Zaten 3 aydır ovulasyonla takip yapıyorum. Olmadı hayırlısı tabi
Hayirla saglikla bi de kizin olsun insallah canimKizlar merhaba arkadasimin iki kizi var simdi ogluna hamile cok sukur bayadir ugrasiyor uzun zaman hamile kalamadi hamile kaldigi ayda cift cizgiyi gördügü günleri degerlendirmis bilginize kizlar
Bu arada bende kiz icin ugraslardayim hepinizden dua bekliyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Canim sende hamileymissin yeni okuyorum dahaHayirla saglikla bi de kizin olsun insallah canim
Amin canim cok saolCanım tebrik ederim
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Amin canim sana bana isteyen herkese nasip olur inşallahCanim gozun aydin
Rabbim hayirli saglikli bi tosun paşa nasip etsin insAllah
Amin canım çok sağolTebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?