- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.681
Canım ben kendimden yola çıkarak söylüyorum adetlerim düzenli yumurtlamam hep adet gününden 14 15 gün önceye denk geliyor yani adetim 29 günde bir olur yumurta takibinde hep 14 15 günde çatlıyor o şekilde bak gününe değerlendir o günlerde sabah akşam yap testleriEki Görüntüle 2651897
Bu test de bugün yaptım .
Günde 1 kere yapıyorum. Acaba geçti mi ?
Normal hesaplayıcıda 22 haziran diyor . Kafam karıştı
17 yada 18 haziran da kacirmissin gibi.Arkadaşlar bu üç günlük testimdi Eki Görüntüle 2651895
Canım ben kendimden yola çıkarak söylüyorum adetlerim düzenli yumurtlamam hep adet gününden 14 15 gün önceye denk geliyor yani adetim 29 günde bir olur yumurta takibinde hep 14 15 günde çatlıyor o şekilde bak gününe değerlendir o günlerde sabah akşam yap testleri
Bende ondan korktumAnlamıyorum. Tam olarak ama sankı yumurtlamayı kacırmıssınız dıger arkadaslar daha ıyı yardımcı olur gun gun daha sılıkledmiş
Hadi yaa17 yada 18 haziran da kacirmissin gibi.
Koyu gordugun gun 3 saate bi yapman gerekiyor kacirmamak icin. Beklenen adete kac gun var?
Test bozukKızlar ovulasyon testi böyle oldu bısey anlamadım daha 4 gun var takvime göre yumurtlamaya 2 saat sonra yine mi yapsam
BencedeTest bozuk
Hayırlı olsun canim Rabbim saglikla kavustursunKızlar merhaba bende bu ay adetimin 23.günü yumurtlama görüp tek iliski ile degerlendirmistim yumurtlamanin 10.günü gebelik testinde silik çizgi ile ögrendim.İnşallah bu defa sağlıkla ilerler ve cinsiyet heyecanını beklerim bu defa
İnşallah bekleyenlerde en hayırlı zamanda gebelik müjdesini verir.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Canim benim tebrik ederimKızlar merhaba bende bu ay adetimin 23.günü yumurtlama görüp tek iliski ile degerlendirmistim yumurtlamanin 10.günü gebelik testinde silik çizgi ile ögrendim.İnşallah bu defa sağlıkla ilerler ve cinsiyet heyecanını beklerim bu defa
İnşallah bekleyenlerde en hayırlı zamanda gebelik müjdesini verir.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Amin cok saol canimHayırlı olsun canim Rabbim saglikla kavustursun
Amin kuzum sende sağlıkla kucagina al inşallahCanim benim tebrik ederim
Aaglikla al kucagina insallah
Hayırlı olsun canım hayırlı sağlıklı evlat olsunKızlar merhaba bende bu ay adetimin 23.günü yumurtlama görüp tek iliski ile degerlendirmistim yumurtlamanin 10.günü gebelik testinde silik çizgi ile ögrendim.İnşallah bu defa sağlıkla ilerler ve cinsiyet heyecanını beklerim bu defa
Amin canim cok saol darisi bekleyen isteyen herkese olsunHayırlı olsun canım hayırlı sağlıklı evlat olsun
Hepimizin insallah canimAmin kuzum sende sağlıkla kucagina al inşallahtosun bi oğluşun gelsin
Tebrikler canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba bende bu ay adetimin 23.günü yumurtlama görüp tek iliski ile degerlendirmistim yumurtlamanin 10.günü gebelik testinde silik çizgi ile ögrendim.İnşallah bu defa sağlıkla ilerler ve cinsiyet heyecanını beklerim bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?