Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Bu test de bugün yaptım .
Günde 1 kere yapıyorum. Acaba geçti mi ?
Normal hesaplayıcıda 22 haziran diyor . Kafam karıştı

Eki Görüntüle 2651897
Bu test de bugün yaptım .
Günde 1 kere yapıyorum. Acaba geçti mi ?
Normal hesaplayıcıda 22 haziran diyor . Kafam karıştı
Canım ben kendimden yola çıkarak söylüyorum adetlerim düzenli yumurtlamam hep adet gününden 14 15 gün önceye denk geliyor yani adetim 29 günde bir olur yumurta takibinde hep 14 15 günde çatlıyor o şekilde bak gününe değerlendir o günlerde sabah akşam yap testleri

Anlamıyorum. Tam olarak ama sankı yumurtlamayı kacırmıssınız dıger arkadaslar daha ıyı yardımcı olur gun gun daha sılıkledmiş

Kızlar ovulasyon testi böyle oldu bısey anlamadım daha 4 gun var takvime göre yumurtlamaya 2 saat sonra yine mi yapsam

Eklentiler

• IMG_20200620_195003.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 38

Tmm cnm çok tşk ederim

Kızlar merhaba bende bu ay adetimin 23.günü yumurtlama görüp tek iliski ile degerlendirmistim yumurtlamanin 10.günü gebelik testinde silik çizgi ile ögrendim.İnşallah bu defa sağlıkla ilerler ve cinsiyet heyecanını beklerim bu defa
İnşallah bekleyenlerde en hayırlı zamanda gebelik müjdesini verir.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Hayırlı olsun canim Rabbim saglikla kavustursun

Canim benim tebrik ederim
Aaglikla al kucagina insallah

Hayırlı olsun canım hayırlı sağlıklı evlat olsun

Tebrikler canım sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…