- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.881
Erken haftalarda yanılma oluyor benim bu bebeğime de 13. Haftada doktor erkeğe benziyor demişti ama bi kızım olacak inşAllah. Bence en azından 15 ya da 16. Haftayı bekleyin. Hala erkek olma ihtimali var.Herkese iyi akşamlar kızlar hamileyim. 10 haftalıkken doktorum usg de pipinin fotosunu çekti 13. hafta ikili testte kız gibi görüyorum dedi benim ilk hamileliğim tabi sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun ama öyle söyleyince kendimi hazırlamıştım yanılma olabiliyor mu en kesin sonuç 20. haftada ayrıntılı usg mi sizce?
10.hafta cok erken soylemis, 13.hafta daha garanti gibi ama 20.haftayi beklemekte fayda var, gonlune gore olsun insllah
Erken haftalarda yanılma oluyor benim bu bebeğime de 13. Haftada doktor erkeğe benziyor demişti ama bi kızım olacak inşAllah. Bence en azından 15 ya da 16. Haftayı bekleyin. Hala erkek olma ihtimali var.
Tamam kuzum adetim yeni bitmişti. Dün ilk günümdü henüz oysaki. Adet bitimi nin ilk günü yumurtlama olur muDun kacirmis olabilirsin, koyuyu gordugunuz gun o yuzden 3 saatte bir yapin diyoruz ya, yarin bi test daha yap belli olur
Merhaba.2 kizim var bana erkek bebek.icin yardimci olurmsnz lutfen
Yarınki testle nasıl belli olacak canımDun kacirmis olabilirsin, koyuyu gordugunuz gun o yuzden 3 saatte bir yapin diyoruz ya, yarin bi test daha yap belli olur
Test yapmaya devam et canım buna göre eğer yumurtlamaysa 14 gün sonra adet olman gerekKızlar bu bugünkü ovulasyon testim adet bitimi nin bugün 3.günü.diğeri de dünkü testimdi anlamadım ben. Dün daha koyıydu bugün daha silik.Yorum bekliyorum. Ama dün uyandıktan sonraki ilk idrarımdı. Bugün gıda alımından 2 saat sonra yaptım.o yüzden fark olabilir mi. Anlayanlardan yorum bekliyorum nolur. adet bitiminin ertesi günü yani dün daha koyu olan. Adet sonrası ilk gün mü yumurtladm acaba
Benim dayımın 7 tane oğlu var denemedikleri yöntem kalmamış kız için artık pes etmişler sonrası bu oğlanlar evleniyor torunlar bile erkekBende tam tersini düşünüyorum kız bebiş çok tatlısın ama çok zorsun nasıl bulmaz bilmem nasip etsin Rabbim
Spermle alakalı bence yaaBenim dayımın 7 tane oğlu var denemedikleri yöntem kalmamış kız için artık pes etmişler sonrası bu oğlanlar evleniyor torunlar bile erkek
Yeni arkadaşlar da katılmış hoşgeldiniz.
Allah sagsalım kucagınıza almayı nasıp etsın.esınız takvıye fılan kullanmişmıyfı sperm kalıtesıde etken olabılıyormu acabaSelamlar herkese. Bende bugün doktora gittim. Bebeğim kızmış. Rabbim herkesin hakkında hayırlısini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?