Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende tam tersini düşünüyorum kız bebiş çok tatlısın ama çok zorsun nasıl bulmaz bilmem nasip etsin Rabbim
Katılıyorum aslında ilk denememiz ama nasipte ne varsa onu görcez, ben ilk ay hemen başladım denemeye ovulasyon ile pik miş meğer ilişki oldu ertesi gün çatladı nasip diyorum artık bir oğlum var isterim kızım olsun ama Rabbim hayırlısını versin genede teslim oldum ona

Aynen oglumda yumurtlama günü denedim. Bugün tam 15 haftalık. Valla baktı baktı ben sormadan söyledi bebeğimiz kız diye. Kızdır ya değişeceğini sanmıyorum
Ben gerçekten şaşırdım canım
Gönlüm erkek olmasından yanaydı bi de zamanlamandan dolayı hep erkektir diye düşündüm ama böylesi hayırlıymış demek ki
Sağlıkla gelsin kızlarımız

Canım zaten sen be yaparsan yap Allah ne nasip ederse o bunlar yüzde yüz doğru olsa dünya da denge olur muydu Allahım her iki meyveden tattırsın birbirime dua edelim

Merhaba kızlar sizden öğrendiklerim ile geçen ay uyguladığım testlerden sonra adetime üç gün kala ikinci çizgiyi gördüm Ocak ayında geçirdiğim dış gebelik ve sol tüpüm ve yumurtalığım alınmıştı bu ilk denemede hamile kaldım hepinize çok teşekkür ederim cinsiyetini öğrenince sizede yazarım allah hepinize gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla

Rabbim gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin insAllah

Herkese iyi akşamlar kızlar hamileyim. 10 haftalıkken doktorum usg de pipinin fotosunu çekti 13. hafta ikili testte kız gibi görüyorum dedi benim ilk hamileliğim tabi sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun ama öyle söyleyince kendimi hazırlamıştım yanılma olabiliyor mu en kesin sonuç 20. haftada ayrıntılı usg mi sizce?

Kızlar bu da bugünkü ovulasyon testim adet bitimi nin bugün 3.günü.alttaki de dünkü testimdi anlamadım ben. Yorum bekliyorum. Ama dün sıvı alımına dikkat etmemiştim. Bugün gıda alımından 2 saat sonra yaptım

Eklentiler

• IMG_20200623_212353.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200622_123113.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 43
10.hafta cok erken soylemis, 13.hafta daha garanti gibi ama 20.haftayi beklemekte fayda var, gonlune gore olsun insllah

Dun kacirmis olabilirsin, koyuyu gordugunuz gun o yuzden 3 saatte bir yapin diyoruz ya, yarin bi test daha yap belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…