Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kaçırdım zannettim 17. Gün yakaladım sanırsambide afedersiniz günlerdir idrarım koyuydu bu sabah çok açık oldu bende şaşırdım

Eklentiler

• 55AB033B-B35A-4003-BBBF-A797A124CA94.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 69
Benim dayımın 7 tane oğlu var denemedikleri yöntem kalmamış kız için artık pes etmişler sonrası bu oğlanlar evleniyor torunlar bile erkek
Eşimin tarafın da da en don 14 yol önce kız olmuş babannesi hayatta 17 tane torunu var 11 tane torun çocuğu var hepsi erkek hiç kız yok benim de umudum yok zaten

Test yapmaya devam et canım buna göre eğer yumurtlamaysa 14 gün sonra adet olman gerek
Ama şöyle bir durum var bu aya mahsus adetim 6gün gecikti. Sanırım ilk yaptığım testte yumurtlamam oldu. Yani adetimin ertesi günü gerçekleşti ve ben kaçırdım. 14fün sonra adetimşn gelmesi büyük bir olasılık

Kızlar çatladımı acaba 3 saat sıvı almadan yaptım bide gece yapıcam bakalım çatlasada eşim yok zaten kaç saat içinde bitiyor süre erkek bebek için 6-12 saatmi en geç 24 saat mi

Eklentiler

• 8A8F2125-7E88-4E21-83ED-4099D8786AE2.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 66
12 saat çok geç malesef, arkadaşlar yazar yine ama, ben olsam yapmazdım bugün,
O kadarda bekledim nasip değilmiş demekki ben burda S sabirin diye üyenin dediklerini uyguladım tek yumurtanın çatlamasını bekliyordum oda olmadı oda 6-12 saat yazmıştı kaçda çatladı bilmiyorum sabah 11 de yaptığımda pik olmuştu ondan sonramı çatladı bilemiyorum ki6 saat sonra bidaha yaptım silikleşmiş

Daha önce çatlamış olmalı ki testte çıkması içinde bi zaman var, dediğin gibi ben olsam deneme yapmam, ama sen bilirsin tabi ki içinden ne geçiyorsa onu yap,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…