- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.901
Eşimin tarafın da da en don 14 yol önce kız olmuş babannesi hayatta 17 tane torunu var 11 tane torun çocuğu var hepsi erkek hiç kız yok benim de umudum yok zatenBenim dayımın 7 tane oğlu var denemedikleri yöntem kalmamış kız için artık pes etmişler sonrası bu oğlanlar evleniyor torunlar bile erkek
Çok güzel anlatmışsın canım benimBunlar da benim notlarımdı
İnşaAllah herkese bi faydası dokunur
Unuttuğum, eksik ya da hatalı bıraktığım noktalar varsa siz düzeltin kızlar
tamam canımTest yapmaya devam et canım buna göre eğer yumurtlamaysa 14 gün sonra adet olman gerek
Ama şöyle bir durum var bu aya mahsus adetim 6gün gecikti. Sanırım ilk yaptığım testte yumurtlamam oldu. Yani adetimin ertesi günü gerçekleşti ve ben kaçırdım. 14fün sonra adetimşn gelmesi büyük bir olasılıkTest yapmaya devam et canım buna göre eğer yumurtlamaysa 14 gün sonra adet olman gerek
Bekle siliklessin testin yap ama test bugün bidaha akşama doğruArkadaşlar Sanırım bugün pik olmuş ne zamanı degerlendirmem gerekir acaba
Evet olanlar var cnm sen yine yap bugunTamam kuzum adetim yeni bitmişti. Dün ilk günümdü henüz oysaki. Adet bitimi nin ilk günü yumurtlama olur mu
3 saat sonra ki testte belli olur yine. Bu bana göre tam pik değil, daha da koyulasmasini beklerim ben. Ama bi sonrakinde silinme olursa deneme yapanlar oluyorArkadaşlar Sanırım bugün pik olmuş ne zamanı degerlendirmem gerekir acaba
Sivi ya dikkat ederek 3 saatte bir test yapArkadaşlar Sanırım bugün pik olmuş ne zamanı degerlendirmem gerekir acaba
Canim bilemeyizEki Görüntüle 2653712 sizce bugün Pink. Olur mu
Çatlamış canim en fazla 4 5 saatin var denemek icinKızlar çatladımı acaba 3 saat sıvı almadan yaptım bide gece yapıcam bakalım çatlasada eşim yok zaten kaç saat içinde bitiyor süre erkek bebek için 6-12 saatmi en geç 24 saat mi
Çatlamış canim en fazla 4 5 saatin var denemek icin
12 saat çok geç malesef, arkadaşlar yazar yine ama, ben olsam yapmazdım bugün,eşim yok evde kaçırdım o zaman 12 saat sonra gelcek gittiği yerden
O kadarda bekledim nasip değilmiş demekki ben burda S sabirin diye üyenin dediklerini uyguladım tek yumurtanın çatlamasını bekliyordum oda olmadı12 saat çok geç malesef, arkadaşlar yazar yine ama, ben olsam yapmazdım bugün,
Daha önce çatlamış olmalı ki testte çıkması içinde bi zaman var, dediğin gibi ben olsam deneme yapmam, ama sen bilirsin tabi ki içinden ne geçiyorsa onu yap,O kadarda bekledim nasip değilmiş demekki ben burda S sabirin diye üyenin dediklerini uyguladım tek yumurtanın çatlamasını bekliyordum oda olmadıoda 6-12 saat yazmıştı kaçda çatladı bilmiyorum sabah 11 de yaptığımda pik olmuştu ondan sonramı çatladı bilemiyorum ki 6 saat sonra bidaha yaptım silikleşmiş
Canim bu ay deneme yapmaeşim yok evde kaçırdım o zaman 12 saat sonra gelcek gittiği yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?