- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.981
Ne kadar daha sürer kuzumDaha var yumurtlamanıza
Ben çok gördüm annemde gördü canım bilinç altı degilse gerçekliğine inanıyorumAyy ne guzel yaa Allah'ım inşallah bizede nasip eder bı erkek Bebek aminnndün rüyamda hep silahlar gördüm acaba bu ne demk kız mı erkek mi kızlar boyle rüya gören varmı ve cinsiyet ne oldu
Ne zman gideceksin hastneye canım benim gönlünde ki olsın inşanlahİnsallh canım aminnn ya 12.haftaya girdim bugün cnm
İnşallah bilinçaltı değildir cnm valla yaa çok istiyrm biliyorsun zaten Rabbim inş bana da bu mutluluğu yaşamayı nasip eder ben şimdi 12.haftya girdim ama şehir dışındayım şuan 10gun sonra giderim büyük ihtimalle doktora inş belli olursa ozamn gonlumdeki olur inşallah dua et benim içinde olur muBen çok gördüm annemde gördü canım bilinç altı degilse gerçekliğine inanıyorum
Amiinnnnnn insallahhhNe zman gideceksin hastneye canım benim gönlünde ki olsın inşanlah
Bu güzel müjdeyi sende verirsin inşanlahAmiinnnnnn insallahhh
Allah razı olsun cnm insallah hep ediyrm Rabbim inşallah kabul eder bana da nasip.olur Allah isterse olmayacak hiç birşey yok gerçektenBu güzel müjdeyi sende verirsin inşanlahsende bol bol rabbine dua et o herşeyin hikmetidir.
Canım sıvıya çok dikkat et 3 saat sonra birdaha yap tam pik değilKızlar lütfen yorumlar mısınız. Son adet tarihim 15 haziran. Bu testi 20.00 da yaptım durum böyle. Pik dedikleri bu mu. Bir de bugün sabah 12sıralarında beyaz yoğun sümükümsü bir akıntı oldu. Bugün mü değerlendirmeliyim erkkek bebek iiççn. Ne yapayım ilk defa bu ay kullanıyorum
Tamam canımCanım sıvıya çok dikkat et 3 saat sonra birdaha yap tam pik değil
Pik olması için ne olması gerekiyorCanım sıvıya çok dikkat et 3 saat sonra birdaha yap tam pik değil
T nin C den koyu olması gerek canımPik olması için ne olması gerekiyor
O zaman henüz olmadı mı tatlımT nin C den koyu olması gerek canım
Teşekkürler canım. Senin bebişinin cinsiyeti belli mi kzuımMerhaba kızlar nasılsınız
Bence bikaç ay takip edin. Geç olsun gönlünüzdeki olsunBir de bizim tarla işimiz çok hergün tarlaya gidip yorgun argın geliyoruz. Phı yüksek sudan içmeye çalışıyorum ama sürekli olmuyor. Keza gıda da aynı şekilde. Süt ürünlerinden uzağız.ama keçiboynuzu falan yiyemiyor eşim takip edemiyorum. Bu ay ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini. N eyapayım bu ay değerlendirelim mi yoksa diğer aya mı bırakayım. 3kızçem var bu arada
Yok cnm salı yada çarşamba gidecem inşallah ☺Teşekkürler canım. Senin bebişinin cinsiyeti belli mi kzuım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?