Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar testi yapınca 10dakika sonraki mi daha güvenilir. 40dakika sonrası mı. Bir müddet bekleyince testtteki çizginin koyuluğu artıyor. Fotoğraf koyuyorum ikiside aynı teste ait. Birisi yaptıktan 10dakika sonrası diğeri yaklaşık 40dakika sonrası

Eklentiler

• IMG_20200626_210809.webp
    28 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20200626_195659.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 58
Ayy ne guzel yaa Allah'ım inşallah bizede nasip eder bı erkek Bebek aminnndün rüyamda hep silahlar gördüm acaba bu ne demk kız mı erkek mi kızlar boyle rüya gören varmı ve cinsiyet ne oldu
Ben çok gördüm annemde gördü canım bilinç altı degilse gerçekliğine inanıyorum

Ben çok gördüm annemde gördü canım bilinç altı degilse gerçekliğine inanıyorum
İnşallah bilinçaltı değildir cnm valla yaa çok istiyrm biliyorsun zaten Rabbim inş bana da bu mutluluğu yaşamayı nasip eder ben şimdi 12.haftya girdim ama şehir dışındayım şuan 10gun sonra giderim büyük ihtimalle doktora inş belli olursa ozamn gonlumdeki olur inşallah dua et benim içinde olur mu

Bu güzel müjdeyi sende verirsin inşanlah sende bol bol rabbine dua et o herşeyin hikmetidir.
Allah razı olsun cnm insallah hep ediyrm Rabbim inşallah kabul eder bana da nasip.olur Allah isterse olmayacak hiç birşey yok gerçekten çok sağol. Cnn

Kızlar lütfen yorumlar mısınız. Son adet tarihim 15 haziran. Bu testi 20.00 da yaptım durum böyle. Pik dedikleri bu mu. Bir de bugün sabah 12sıralarında beyaz yoğun sümükümsü bir akıntı oldu. Bugün mü değerlendirmeliyim erkkek bebek iiççn. Ne yapayım ilk defa bu ay kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_20200628_200214.webp
    63 KB · Görüntüleme: 72
Canım sıvıya çok dikkat et 3 saat sonra birdaha yap tam pik değil

Bir de bizim tarla işimiz çok hergün tarlaya gidip yorgun argın geliyoruz. Phı yüksek sudan içmeye çalışıyorum ama sürekli olmuyor. Keza gıda da aynı şekilde. Süt ürünlerinden uzağız.ama keçiboynuzu falan yiyemiyor eşim takip edemiyorum. Bu ay ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini. N eyapayım bu ay değerlendirelim mi yoksa diğer aya mı bırakayım. 3kızçem var bu arada

Bence bikaç ay takip edin. Geç olsun gönlünüzdeki olsun ilk takipte bişi anlaşılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…