- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.941
Canim Google de arat cikiyoErkek bebek duası hangi dua acaba?
Akinti cok yaniltiyo malesef catladi mi bilemeyiz. Insallah tutarsa erkek tutsunKızlar merhaba kızıma kardeş istiyoruz ne gelirse Allahtan kabulümüz ama eşim içten içe erkek istiyor. :) bu ayı normalde es geçmiştim diğer ay adet bitimi denerim demiştik ama dün uzayan şeffaf akıntı gördüm sol taraftada ağrı vardı. Yumurta çatladı diye düşündüm ama afedersiniz şimdi lavabodan çıktım tekrar uzayan akıntıyı gördüm beyaz akıntı ile beraber. Şimdi bu çatlama olayı oldu mu olmadı mı çözemedim ben
Canim akinti olayi herkeste farkli olurKızlar merhaba kızıma kardeş istiyoruz ne gelirse Allahtan kabulümüz ama eşim içten içe erkek istiyor. :) bu ayı normalde es geçmiştim diğer ay adet bitimi denerim demiştik ama dün uzayan şeffaf akıntı gördüm sol taraftada ağrı vardı. Yumurta çatladı diye düşündüm ama afedersiniz şimdi lavabodan çıktım tekrar uzayan akıntıyı gördüm beyaz akıntı ile beraber. Şimdi bu çatlama olayı oldu mu olmadı mı çözemedim ben
Amin inşallah çok sağolunAkinti cok yaniltiyo malesef catladi mi bilemeyiz. Insallah tutarsa erkek tutsun
Bakalım eğer gebelik oluşmaz ise alacağım ben öyle görünce bir heves deneyelim dedikCanim akinti olayi herkeste farkli olur
Bilemeyiz net olarak
Keske ovulasyon testi kullansan
Teşekkürler bir bakayımCanim Google de arat cikiyo
Rica ederim canimTeşekkürler bir bakayım
Canim catlama baslamis benceKizlar dün gece testim cok koyuydu sabah yaptığımda biraz açılmış sanki sizce de öyle midir ilk resim dün gece saat 11 de diğeri de sabah 11 de
Evet hiç su içmedim zatenCanim catlama baslamis bence
Siviya dikkat ettin di mi
Degerlendirecek misinEvet hiç su içmedim zaten
Bilmiyorum ki size sorayım dedim ilk defa yaptığım için çatlama olmuş mudur anlayamadimDegerlendirecek misin
Canim bu test benim olsa ben denerdimBilmiyorum ki size sorayım dedim ilk defa yaptığım için çatlama olmuş mudur anlayamadim
Bilmiyorum ki size sorayım dedim ilk defa yaptığım için çatlama olmuş mudur anlayamadim
Ben de deneyecem inşallah yardimlarin için çok teşekkür ederimCanim bu test benim olsa ben denerdim
Sen bilirsin
Ne zaman deniceksin cok gec kalmaBen de deneyecem inşallah yardimlarin için çok teşekkür ederim
Ne zaman deniceksin cok gec kalma
Baska test yaptin mi
Canim aksama cok gec olur benceYapamadim şuan işteyim akşam artık yapacak bir şey yok
Pik olduğu gün değil ertesi günü diye duymuştumŞimdi ben şunu anlamadım. Erkek bebek için (Allahın izniyle tabi önce) ovulasyon çizgisi en yoğunken mi yoksa silikleşmeye başlayınca mı ilişki olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?