- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.021
Herseyinw limon sık muz ye patates ye bol tuzlu ye ozamn daha çabuk alkali olursun diyet dediysem zayıflama diyeti değil:)Sadece süt ürünleri yemiyorum. Başka diyat faaan yapmadık. Bir de ph yüksek su içmeye çalışıyorum ama sabah tarla işlerine gidince diyet vb.uygulayamıyorum
Tarlaya giderken yanında muz götür haşlanmış patates götür çay asidik yapıyor dikkat et onada limon sık istersen normal suyunada sık maden suyu tüketebilirsinSadece süt ürünleri yemiyorum. Başka diyat faaan yapmadık. Bir de ph yüksek su içmeye çalışıyorum ama sabah tarla işlerine gidince diyet vb.uygulayamıyorum
Tamam canım öyle yapayım evet ilk defa başladım teste bu ay. Dediğim gibi tarla işiyle uğraşınca diyet miyet kalmıyor. Sadece süt ve süt ürünleri tükemiyoruz elimizden geldiğince. Bir de phı yüksek su içmeye çalışıyoruz o da her zaman mümkün olamayabiliyor tabiİlk defa takip yapıyorsun anlaşılan sen bu ayı kendini tanımak için takip yap önümüzdeki ay deneme yaparsın hemde alkali diyeti yaparsın eşinde takviye alır daha kolay olur
Eşimle aynı tür besinler mi tüketeceğiz kzuum. İkimizde alkali mi besleneceğizTarlaya giderken yanında muz götür haşlanmış patates götür çay asidik yapıyor dikkat et onada limon sık istersen normal suyunada sık maden suyu tüketebilirsin
İlk testim değil kaçırmıyorumdur umarım saat öğlen üçte yaptım bu kadar koyu değildi birde sekizde yaptım en koyusu bu Suan beklemeliyim sanki bilemedim daha koyu olurmu acabaİlk testin mı san tavsiyem sen iki saat sonra yap testini pik olmak üzere yada kaçırıyor da olabilirsin keşke dah erken başlayayım teste
anladım canım teşekkürler ilgin için bu aylık erteliyorum bebek işini dediklerini yapacağım.Herseyinw limon sık muz ye patates ye bol tuzlu ye ozamn daha çabuk alkali olursun diyet dediysem zayıflama diyeti değil:)
Bir de teste ne zamana kadar devam edeyimHerseyinw limon sık muz ye patates ye bol tuzlu ye ozamn daha çabuk alkali olursun diyet dediysem zayıflama diyeti değil:)
Eşin et ürünleri tüketsin birde oda maden suyu içsin potasyum ağırlıklı beslenme yapmalısınız bol fındık fıstık yiyin çay içerken koyun yiyin erkekler daha çok alkalidir vücudu sen daha çok alkali olmak zorundasın kadınlar daha asidiktir eşine yumurtlamya yakın keçiboynuzu özü yedir birde en fazla 5 gün en az ikigün cinsel perhiz olacak ozamana dek getirmeniz lazım bu arada nasıl korunuyorsunuzEşimle aynı tür besinler mi tüketeceğiz kzuum. İkimizde alkali mi besleneceğiz
Testin silinene kadar devam etmelisin yani catlayana kadarBir de teste ne zamana kadar devam edeyim
Varsa başka testin ikisini beraber çek köy anca ozaman anlarım canım kusura bakma :)Bu sekizde yaptıgım test
Dah köyü olması lazım canım birtane dah yap ona göre devam edersin keşke 3 ten sonra 8 e kadar birtane daha yapydın normalde yumurtlama tarihini biliyormusunİlk testim değil kaçırmıyorumdur umarım saat öğlen üçte yaptım bu kadar koyu değildi birde sekizde yaptım en koyusu bu Suan beklemeliyim sanki bilemedim daha koyu olurmu acaba
Daha tecrübeli arkadaşlar da var gelince daha ayrıntılı diyet beslenme birde vitamin takviyesi önerirler mutlaka onları da yapınanladım canım teşekkürler ilgin için bu aylık erteliyorum bebek işini dediklerini yapacağım.
Sanki siliniyor gibi daha dik attığın testi de koysana yanına emin olayımBu sekizde yaptıgım test
Varsa başka testin ikisini beraber çek köy anca ozaman anlarım canım kusura bakma :)
Ayrı ayrı çekince birleştirdim ne kusuru teşekkür ederimVarsa başka testin ikisini beraber çek köy anca ozaman anlarım canım kusura bakma :)
Bugün kaşık ağrısı varmıydı akıntı falanAyrı ayrı çekince birleştirdim ne kusuru teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?