Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm ph lı su artı limonlu suda bol bol için oda ph yükseltir. Limon bol bol kullanın

Bence kendini dene gör ondan sonra degerlendir. Riskli olabilir 2 3 ay alkali beslen. Dikkat et.

T c den daha koyu olması gerekiyor yaptın mı testi
Bunu saat 8de yapmıştım tekrar yapmadım kuzum. Yanlışlıkla su falan içtim az önce. 2-3saat sıvı alınmaması gerekiyormuş ya. Ne yapayım sabah yapsam olur mu veya gece uyanınca

Eklentiler

• IMG_20200628_200214.webp
    63 KB · Görüntüleme: 62
Bunu saat 8de yapmıştım tekrar yapmadım kuzum. Yanlışlıkla su falan içtim az önce. 2-3saat sıvı alınmaması gerekiyormuş ya. Ne yapayım sabah yapsam olur mu veya gece uyanınca
Ama pik olmak üzereydi neden içtin ki sen yinede yap çok içmedinse yine tekrarlıycan belkide sabaha kalmaz pikin uyku uyumaman gerekebilir takip yapanlar uykusuz susuz geçiriyor geceleri :)

Arkadaşlar iyi geceler testime bakabilirmisiniz yumurtlama başlamışmı

Eklentiler

• 1112CD4C-EF98-4053-AF12-5A151F68D232.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar sadece ovulasyon testi baz alırsak buna göre ne zaman değerlendirmem lazım.bu gece mi yarın falan mı. Bilemiyorum. Erkek bebek için inşallah

Eklentiler

• IMG_20200628_200214.webp
    63 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar sadece ovulasyon testi baz alırsak buna göre ne zaman değerlendirmem lazım.bu gece mi yarın falan mı. Bilemiyorum. Erkek bebek için inşallah
Canım tek bir teste göre konuşmak yanlış olur zira burdaki çoğunlukla uzun takipten sonra karar veriyorlar kendini tanımadan deneme yapma derim birde diyet falan yaptın mı hic

Ama pik olmak üzereydi neden içtin ki sen yinede yap çok içmedinse yine tekrarlıycan belkide sabaha kalmaz pikin uyku uyumaman gerekebilir takip yapanlar uykusuz susuz geçiriyor geceleri :)
Hadi ya ben bimiyordum ki böyle dükkat edilmesi gerektiğini. Hay Allah. Uyumam olmazsa. Sabahları tarlaya gidince yoruluyoruz susuyoruz. Bir de kardeşim gelmişti çay içtik. Sıvının dibine vurdum. Beklemeye çalışayım birkaç saat

İlk defa takip yapıyorsun anlaşılan sen bu ayı kendini tanımak için takip yap önümüzdeki ay deneme yaparsın hemde alkali diyeti yaparsın eşinde takviye alır daha kolay olur

Canım tek bir teste göre konuşmak yanlış olur zira burdaki çoğunlukla uzun takipten sonra karar veriyorlar kendini tanımadan deneme yapma derim birde diyet falan yaptın mı hic
Sadece süt ürünleri yemiyorum. Başka diyat faaan yapmadık. Bir de ph yüksek su içmeye çalışıyorum ama sabah tarla işlerine gidince diyet vb.uygulayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…