- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.001
Cnm ph lı su artı limonlu suda bol bol için oda ph yükseltir. Limon bol bol kullanınBir de bizim tarla işimiz çok hergün tarlaya gidip yorgun argın geliyoruz. Phı yüksek sudan içmeye çalışıyorum ama sürekli olmuyor. Keza gıda da aynı şekilde. Süt ürünlerinden uzağız.ama keçiboynuzu falan yiyemiyor eşim takip edemiyorum. Bu ay ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini. N eyapayım bu ay değerlendirelim mi yoksa diğer aya mı bırakayım. 3kızçem var bu arada
Tamam canım başka önerib var mı.Cnm ph lı su artı limonlu suda bol bol için oda ph yükseltir. Limon bol bol kullanın
Bence kendini dene gör ondan sonra degerlendir. Riskli olabilir 2 3 ay alkali beslen. Dikkat et.Bir de bizim tarla işimiz çok hergün tarlaya gidip yorgun argın geliyoruz. Phı yüksek sudan içmeye çalışıyorum ama sürekli olmuyor. Keza gıda da aynı şekilde. Süt ürünlerinden uzağız.ama keçiboynuzu falan yiyemiyor eşim takip edemiyorum. Bu ay ilk defa kullanıyorum ovulasyon testini. N eyapayım bu ay değerlendirelim mi yoksa diğer aya mı bırakayım. 3kızçem var bu arada
Tamam kuzum öyle yapayım. Alkali derken örnek verir misinizBence kendini dene gör ondan sonra degerlendir. Riskli olabilir 2 3 ay alkali beslen. Dikkat et.
Heyecanla bekliyoruzYok cnm salı yada çarşamba gidecem inşallah ☺
Süt ürünlerini en aza indir bol havuç patates muz ye. Ama en önemlisi bol duaTamam canım başka önerib var mı.
Güzel haberlerle gelmek nasip olsun cnm bana ve tüm herkeseHeyecanla bekliyoruz
Örnek muz patates portakal suyu havuç limon tuz vs. Yemeğinde tuzu arttır. Eşim tuzdan yemek yiyemezdiTamam kuzum öyle yapayım. Alkali derken örnek verir misiniz
Hoşgeldin cnm insllah hepimize güzel hberler vermek nasip olur yaa kaç haftalık olsn cnm senGüzel haberlerle gelmek nasip olsun cnm bana ve tüm herkese
İyiymişÖrnek muz patates portakal suyu havuç limon tuz vs. Yemeğinde tuzu arttır. Eşim tuzdan yemek yiyemezdi
T c den daha koyu olması gerekiyor yaptın mı testiPik olması için ne olması gerekiyor
Bunu saat 8de yapmıştım tekrar yapmadım kuzum. Yanlışlıkla su falan içtim az önce. 2-3saat sıvı alınmaması gerekiyormuş ya. Ne yapayım sabah yapsam olur mu veya gece uyanıncaT c den daha koyu olması gerekiyor yaptın mı testi
Ama pik olmak üzereydi neden içtin ki sen yinede yap çok içmedinse yine tekrarlıycan belkide sabaha kalmaz pikin uyku uyumaman gerekebilir takip yapanlar uykusuz susuz geçiriyor geceleri :)Bunu saat 8de yapmıştım tekrar yapmadım kuzum. Yanlışlıkla su falan içtim az önce. 2-3saat sıvı alınmaması gerekiyormuş ya. Ne yapayım sabah yapsam olur mu veya gece uyanınca
İlk testin mı san tavsiyem sen iki saat sonra yap testini pik olmak üzere yada kaçırıyor da olabilirsin keşke dah erken başlayayım testeArkadaşlar iyi geceler testime bakabilirmisiniz yumurtlama başlamışmı
Canım tek bir teste göre konuşmak yanlış olur zira burdaki çoğunlukla uzun takipten sonra karar veriyorlar kendini tanımadan deneme yapma derim birde diyet falan yaptın mı hicKızlar sadece ovulasyon testi baz alırsak buna göre ne zaman değerlendirmem lazım.bu gece mi yarın falan mı. Bilemiyorum. Erkek bebek için inşallah
Hadi yaAma pik olmak üzereydi neden içtin ki sen yinede yap çok içmedinse yine tekrarlıycan belkide sabaha kalmaz pikin uyku uyumaman gerekebilir takip yapanlar uykusuz susuz geçiriyor geceleri :)
İlk defa takip yapıyorsun anlaşılan sen bu ayı kendini tanımak için takip yap önümüzdeki ay deneme yaparsın hemde alkali diyeti yaparsın eşinde takviye alır daha kolay olurHadi yaben bimiyordum ki böyle dükkat edilmesi gerektiğini. Hay Allah. Uyumam olmazsa. Sabahları tarlaya gidince yoruluyoruz susuyoruz. Bir de kardeşim gelmişti çay içtik. Sıvının dibine vurdum. Beklemeye çalışayım birkaç saat
Sadece süt ürünleri yemiyorum. Başka diyat faaan yapmadık. Bir de ph yüksek su içmeye çalışıyorum ama sabah tarla işlerine gidince diyet vb.uygulayamıyorumCanım tek bir teste göre konuşmak yanlış olur zira burdaki çoğunlukla uzun takipten sonra karar veriyorlar kendini tanımadan deneme yapma derim birde diyet falan yaptın mı hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?