- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.041
Yok canım çok hafif beyaz şeffaf akıntı varBugün kaşık ağrısı varmıydı akıntı falan
Normalde çatlama zamanı kaşık ağrısı olur hafifte olsa akıntınıda takib et sıvıya dikkat ettin miYok canım çok hafif beyaz şeffaf akıntı var
Testlerinin hepsini aynı resimde koysana kolaj yap olmazsa öyle bakalımCanım testi birde yaptım sanki biraz açılmış gibi saat onbirbuçuktaki yumurtlama o zaman daha koyuydu Suan ki çatlama. Çünkü hafif açılmış gibi bi bakın uyumadıysanız hafif açılıp tekrar çok koyu olmaz diye düşünüyorum
Yumurtlamam heray değişiyor birde altıda yaptım silinti o sonra sekizde yaptım en koyusu onbirbuçukta olanDah köyü olması lazım canım birtane dah yap ona göre devam edersin keşke 3 ten sonra 8 e kadar birtane daha yapydın normalde yumurtlama tarihini biliyormusun
Evet ettim kaşık agrım yokNormalde çatlama zamanı kaşık ağrısı olur hafifte olsa akıntınıda takib et sıvıya dikkat ettin mi
Ozamn silinme var canım akıntım şeffaf mı şuan arasında şeffaf akıntı varmı çiğ yumurta beyazı gibiYumurtlamam heray değişiyor birde altıda yaptım silinti o sonra sekizde yaptım en koyusu onbirbuçukta olan
Önceki testlerinde karşılaştırma yapsana canım ona göre değerlendirirsin geçen ayki takibini olmazsa buraya at yada kendinde de bakabilirsinEvet ettim kaşık agrım yok
Ozamn silinme var canım akıntım şeffaf mı şuan arasında şeffaf akıntı varmı çiğ yumurta beyazı gibi
Tamam kuzum öyle yapayım. Alkali derken örnek verir misiniz
Bugün 13 oldukHoşgeldin cnm insllah hepimize güzel hberler vermek nasip olur yaa kaç haftalık olsn cnm sen
Pikin ne kadar sürmesine bağlı aslında. Kısa sürüyorsa pikken denemen daha iyi olur. Uzunsa pikten sonra ilk silinmede şans artar inşallah ☺İyiymişbenimki ısrarla bebek istiyor ne yapacağım bilmiyorum. Ovulasyonu baz alırsak ne zaman değerlendirmem lazım canım
Sanki daha koyu gibi geldi bana ama tecrübeli arkadaşlar baksın benceKızlar bunu dün gece yaptım. 01.50yazanı gece yaptım diğerini de dün akşam 8de yapmıştım gece yaptığımda bir tık açılma var snaki bilemedim. Sizce bugün mü değerlendirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?