- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.081
Canim cok sevindim Rabbim hayirli saglikli bi erkek evlat yazmistir insallah, Allahin izniyle zamanlaman cok guzeldi.Kızlar merhaba, gecen ay degerlendirmistim şimdi hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Benim ovulasyon testini yorumlamistiniz. Tek ilişki ile siliklesince degerlendirmistim. 3 aydır falan tek ilişki ile tutmamisti. Bu ay tuttu. Lütfen dua edin biz de tadalim erkek evladı. İsteyen herkese versin. Bakalım benmkinin cinsiyeti ne olacak. Şu an 5 haftalığım. Bir de doktora ne zaman gitmeliyim kızlar.
Masallah Rabbim gonlune gore bi tosun paşa nasip etsin insAllahKızlar merhaba, gecen ay degerlendirmistim şimdi hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Benim ovulasyon testini yorumlamistiniz. Tek ilişki ile siliklesince degerlendirmistim. 3 aydır falan tek ilişki ile tutmamisti. Bu ay tuttu. Lütfen dua edin biz de tadalim erkek evladı. İsteyen herkese versin. Bakalım benmkinin cinsiyeti ne olacak. Şu an 5 haftalığım. Bir de doktora ne zaman gitmeliyim kızlar.
Canim basla deneme yapana kadar kullansin, en az 1 ay kullansin, takviye zaten faydasi olur zarari olmazArkadaslar esım Evıcap 400 luk kullanıyor.bunu gebelıkten en az ne kadar once kullanmaya baslamalı ve kac kutu içmeli bilginiz varmı
Ay inşallah isteyen herkese versin rabbim sağlıklı hayırlı bir erkek evlatCanim cok sevindim Rabbim hayirli saglikli bi erkek evlat yazmistir insallah, Allahin izniyle zamanlaman cok guzeldi.
Çok teşekkür ederim nasıl mutluyum anlatamam. Rabbim herkese nasip etsin.Masallah Rabbim gonlune gore bi tosun paşa nasip etsin insAllah
Gözün aydın. Cnm sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin gebelikleri inş rabbim snada bizede erkek evlat sevgisini tatrsin aminnnKızlar merhaba, gecen ay degerlendirmistim şimdi hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Benim ovulasyon testini yorumlamistiniz. Tek ilişki ile siliklesince degerlendirmistim. 3 aydır falan tek ilişki ile tutmamisti. Bu ay tuttu. Lütfen dua edin biz de tadalim erkek evladı. İsteyen herkese versin. Bakalım benmkinin cinsiyeti ne olacak. Şu an 5 haftalığım. Bir de doktora ne zaman gitmeliyim kızlar.
Amin inşallah hepimize versin. Hayırlı sağlıklı bir oglusGözün aydın. Cnm sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin gebelikleri inş rabbim snada bizede erkek evlat sevgisini tatrsin aminnn
Bende biri dogru biri yanlis cnmKızlar nasipse Temmuz ayında deneme yapmayı düşünüyorum bu gün adet oldum. Çin takvimine de bakayım dedim ne kızım da tutuyor ne de bu ayı erkek gösteriyor. Önceki sayfalarda bi arkadaş paylaşmış tekrar size de göndereyim bunu baz alan oldu mu acaba? X erkek O kız sanırım
Aminn kuzum yaa insallahhAmin inşallah hepimize versin. Hayırlı sağlıklı bir oglus
Tebrik ederim canim inşallah sirayla hepimiz oğluş haberi veririzKızlar merhaba, gecen ay degerlendirmistim şimdi hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Benim ovulasyon testini yorumlamistiniz. Tek ilişki ile siliklesince degerlendirmistim. 3 aydır falan tek ilişki ile tutmamisti. Bu ay tuttu. Lütfen dua edin biz de tadalim erkek evladı. İsteyen herkese versin. Bakalım benmkinin cinsiyeti ne olacak. Şu an 5 haftalığım. Bir de doktora ne zaman gitmeliyim kızlar.
Çok teşekkür ederim inş hepimizi. Sağlıklı hayırlı tosun gibi ogluslari olsun. Kızlarımıza da Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin Allah acılarını gostermesin.Tebrik ederim canim inşallah sirayla hepimiz oğluş haberi veririz
Canım suan sadece Evıcap ı kullanıyor oda benım zorumla tek onunfaydası olurmu. Denemeyıde eylul ekım gıbı dusınuyorum kendımde fıtıl kullanmak ıstıyorum burda bı fıtılın adı gecıyordu adı neydı bılen varmıCanim basla deneme yapana kadar kullansin, en az 1 ay kullansin, takviye zaten faydasi olur zarari olmaz
Bio kadin ve neo penetranCanım suan sadece Evıcap ı kullanıyor oda benım zorumla tek onunfaydası olurmu. Denemeyıde eylul ekım gıbı dusınuyorum kendımde fıtıl kullanmak ıstıyorum burda bı fıtılın adı gecıyordu adı neydı bılen varmı
Cinko ve selenyum takviye kullanmasi da iyi olurCanım suan sadece Evıcap ı kullanıyor oda benım zorumla tek onunfaydası olurmu. Denemeyıde eylul ekım gıbı dusınuyorum kendımde fıtıl kullanmak ıstıyorum burda bı fıtılın adı gecıyordu adı neydı bılen varmı
Tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insallah esinize takviye kullandiniz mu ve siz nelere dikkat ettiniz ☺Kızlar merhaba, gecen ay degerlendirmistim şimdi hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Benim ovulasyon testini yorumlamistiniz. Tek ilişki ile siliklesince degerlendirmistim. 3 aydır falan tek ilişki ile tutmamisti. Bu ay tuttu. Lütfen dua edin biz de tadalim erkek evladı. İsteyen herkese versin. Bakalım benmkinin cinsiyeti ne olacak. Şu an 5 haftalığım. Bir de doktora ne zaman gitmeliyim kızlar.
Evicap 400 nedir siz hangi cinko ve selenyum takviyesi kullandiniz lutfen yardimci olursaniz 1.5 ay kaldi bizim de allah nasip ederse istiyoruz ben temmuzda fitil de kullanayim dedim ancak 2 ayda vucut kendini toplarCinko ve selenyum takviye kullanmasi da iyi olur
Bunu ne zmn kullanmak gerekiyo ornegin temmuz da adet bitti hemen mi kullanmak lazim ve hepsini kullanmak lazim kusura bakmayin sizi de boguyorum ama zaman yaklastikca her bilgi degerli oluyoBio kadin ve neo penetran
Çok sağ olasın cnm. Ben süt ve süt ürünlerinden uzak durdum. İlk ay deneme yaptık olmadı. Ramazan ayında yine hiç bir takviye almadık. Baktık olmuyor eşime takviye kullanmaya karar verdik. Her sabah küçük bir kase ile tahin pekmek keçi boynuzu özü ve polen karıştırdı eşim kahvaltıda yedi. Bunun yanında kabak çekirdeği, ceviz, fıstık, fındık ve he gun et yemeye dikkat etti. Özellikle bunları hergun yapmaya çalıştı maden suyu da içti. Galiba spermler güçlendi bu sayede oldu. Şükür Rabbime herkese bu duyguyu taddirsin.Tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insallah esinize takviye kullandiniz mu ve siz nelere dikkat ettiniz ☺
Amin insallah cok tesekkur ederim saglikla kavusun yavrunuzaÇok sağ olasın cnm. Ben süt ve süt ürünlerinden uzak durdum. İlk ay deneme yaptık olmadı. Ramazan ayında yine hiç bir takviye almadık. Baktık olmuyor eşime takviye kullanmaya karar verdik. Her sabah küçük bir kase ile tahin pekmek keçi boynuzu özü ve polen karıştırdı eşim kahvaltıda yedi. Bunun yanında kabak çekirdeği, ceviz, fıstık, fındık ve he gun et yemeye dikkat etti. Özellikle bunları hergun yapmaya çalıştı maden suyu da içti. Galiba spermler güçlendi bu sayede oldu. Şükür Rabbime herkese bu duyguyu taddirsin.
Venatura nin cinko ve selenyum kullandik, evicap E vitamin destegi. Onu da kullandik ama baska markaydi galiba, bide solgar ginseng kullanmistik ama o cok onemli degilEvicap 400 nedir siz hangi cinko ve selenyum takviyesi kullandiniz lutfen yardimci olursaniz 1.5 ay kaldi bizim de allah nasip ederse istiyoruz ben temmuzda fitil de kullanayim dedim ancak 2 ayda vucut kendini toplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?