Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim cok sevindim Rabbim hayirli saglikli bi erkek evlat yazmistir insallah, Allahin izniyle zamanlaman cok guzeldi.

Masallah Rabbim gonlune gore bi tosun paşa nasip etsin insAllah

Arkadaslar esım Evıcap 400 luk kullanıyor.bunu gebelıkten en az ne kadar once kullanmaya baslamalı ve kac kutu içmeli bilginiz varmı
Canim basla deneme yapana kadar kullansin, en az 1 ay kullansin, takviye zaten faydasi olur zarari olmaz

Gözün aydın. Cnm sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin gebelikleri inş rabbim snada bizede erkek evlat sevgisini tatrsin aminnn

Bende biri dogru biri yanlis cnm

Tebrik ederim canim inşallah sirayla hepimiz oğluş haberi veririz

Tebrik ederim canim inşallah sirayla hepimiz oğluş haberi veririz
Çok teşekkür ederim inş hepimizi. Sağlıklı hayırlı tosun gibi ogluslari olsun. Kızlarımıza da Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin Allah acılarını gostermesin.

Canim basla deneme yapana kadar kullansin, en az 1 ay kullansin, takviye zaten faydasi olur zarari olmaz
Canım suan sadece Evıcap ı kullanıyor oda benım zorumla tek onunfaydası olurmu. Denemeyıde eylul ekım gıbı dusınuyorum kendımde fıtıl kullanmak ıstıyorum burda bı fıtılın adı gecıyordu adı neydı bılen varmı

Cinko ve selenyum takviye kullanmasi da iyi olur

Tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insallah esinize takviye kullandiniz mu ve siz nelere dikkat ettiniz ☺

Tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insallah esinize takviye kullandiniz mu ve siz nelere dikkat ettiniz ☺
Çok sağ olasın cnm. Ben süt ve süt ürünlerinden uzak durdum. İlk ay deneme yaptık olmadı. Ramazan ayında yine hiç bir takviye almadık. Baktık olmuyor eşime takviye kullanmaya karar verdik. Her sabah küçük bir kase ile tahin pekmek keçi boynuzu özü ve polen karıştırdı eşim kahvaltıda yedi. Bunun yanında kabak çekirdeği, ceviz, fıstık, fındık ve he gun et yemeye dikkat etti. Özellikle bunları hergun yapmaya çalıştı maden suyu da içti. Galiba spermler güçlendi bu sayede oldu. Şükür Rabbime herkese bu duyguyu taddirsin.

Amin insallah cok tesekkur ederim saglikla kavusun yavrunuza

Evicap 400 nedir siz hangi cinko ve selenyum takviyesi kullandiniz lutfen yardimci olursaniz 1.5 ay kaldi bizim de allah nasip ederse istiyoruz ben temmuzda fitil de kullanayim dedim ancak 2 ayda vucut kendini toplar
Venatura nin cinko ve selenyum kullandik, evicap E vitamin destegi. Onu da kullandik ama baska markaydi galiba, bide solgar ginseng kullanmistik ama o cok onemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…