Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bunu dün gece yaptım. 01.50yazanı gece yaptım diğerini de dün akşam 8de yapmıştım gece yaptığımda bir tık açılma var snaki bilemedim. Sizce bugün mü değerlendirmeliyim
Değerlendirme yapma, pik olmadan silinmiş, ya sıvıya dikkat etmemişsin yada çatlamadan sönmüş, sıvı çok önemli hep söylüyoruz, sadece yarim bardak su içeceksin,

Merhaba arkadaslar ben limonlu su iciyorum alkali olmak icin icine biraz sirke koyarsam asidik olur mu kilo da vermeye calisiyorum bu surecte

Değerlendirme yapma, pik olmad
Hangi testi kullandın sen canım ya testten kaynaklı yada hormon yeteri kadar yükselmedi sıvıyada dikkat ettiğini söylemiştin adet olunca bir hormon testi yaptırsan hem sorun varsa önlemini de almış olursun bunu herkese söylüyorum sebebi okadar takip yapıpta hep aynı şey olabilir hormonlara baktırın işinizi dağda kolaylastırır

Kızlar bu da bu akşam yaptığım test. Pik olmuş mu. Bir de yumurta akı gibi beyazım sı bir akıntı bugün de oldu. Dün de vardı. Ne yapayım bu dakikadan sonra

Eklentiler

• IMG_20200629_211828.webp
    31 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar bende adet oldum bitti dün bu sabah başladım takibe hayırlısıyla, sabah 8de tuvalete çıktm yarım bardak su içtim 11de testi yaptım normalmi testim bu diğer çizgi hep oluyormu,

Eklentiler

• IMG-20200630-WA0013.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar nasipse Temmuz ayında deneme yapmayı düşünüyorum bu gün adet oldum. Çin takvimine de bakayım dedim ne kızım da tutuyor ne de bu ayı erkek gösteriyor. Önceki sayfalarda bi arkadaş paylaşmış tekrar size de göndereyim bunu baz alan oldu mu acaba? X erkek O kız sanırım

Eklentiler

• 7FA99ACE-D1F2-4905-83E9-455BCEA67BBF.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 96
Cın takvimi ile qynı bu takvımde.X ler kız 0 lar erkek

Arkadaslar esım Evıcap 400 luk kullanıyor.bunu gebelıkten en az ne kadar once kullanmaya baslamalı ve kac kutu içmeli bilginiz varmı

Kızlar merhaba, gecen ay degerlendirmistim şimdi hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Benim ovulasyon testini yorumlamistiniz. Tek ilişki ile siliklesince degerlendirmistim. 3 aydır falan tek ilişki ile tutmamisti. Bu ay tuttu. Lütfen dua edin biz de tadalim erkek evladı. İsteyen herkese versin. Bakalım benmkinin cinsiyeti ne olacak. Şu an 5 haftalığım. Bir de doktora ne zaman gitmeliyim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…