Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Selamun aleykum hanımlar görüşmeyeli takip edenler tutturan lar cinsiyet öğrenen var mı Rabbim hepinize gönülden geceni nasip eylesin
Aleyküm selam H.geldin Cnm amin inşallah ben 10gun sonra giderim inş hepimiz için hayırlısı olur

hayırlısı olsun hakkında... içim buruldu RABBİM ömrüne inşallah bir erkek evladı yazmıştır er ya da geç... sağlıkla gelsin
Allah razı olsun. Allah affetsin ama bunalıma girdim çok kötüyüm bi yandan kızıyorum kendime. Oysa kızlarımı 10 tane erkeğe değişmem bunada alışırım elbet ama gönül işte.

Allah razı olsun. Allah affetsin ama bunalıma girdim çok kötüyüm bi yandan kızıyorum kendime. Oysa kızlarımı 10 tane erkeğe değişmem bunada alışırım elbet ama gönül işte.
doğrudur. ne deyim ALLAH başka dert vermesin sağlık versin huzur versin mutluluk versin inşallah

Canim bozma moralini ya insan ister istemez üzülür ama.dogunca bütün üzüntün gecicektr inş cnm

Cnm yapma lütfen evladı olmayanları düşün. Biliyorum tahmin edebiliyorum şu an ki bunalımıni. Allah ferahlık versin gönlüne. Ama hayırlısinin bu olduğunu düşün Rabbime sığın

Benimde 2 kızım var, tabiiki erkek bende istiyorum Ama bizim şer gördüklerimizde hayr hayr gördüklerimizde şer vardir belki senin için böylesi daha iyi Rabbim neylerse güzel eyler canım kendini ve bebeğini üzme

Böyle yöntem test falan takip ediyoruz ya canın beklentiye Giriyorsun sanki bunları yapınca kesin erkek olcak yada kız olacak diyoruz nasip işte Rabbim sana üç kız annesi olmayı nasip etmiş ne güzel bence sevin kıymetini bil tadinı Coşar inşallah bana da bi tanecikde olsa nasip eder Rabbim sağlıkla huzurla gelsin

doğrudur. ne deyim ALLAH başka dert vermesin sağlık versin huzur versin mutluluk versin inşallah
Allah razı olsun amin
Canim bozma moralini ya insan ister istemez üzülür ama.dogunca bütün üzüntün gecicektr inş cnm
Öyledir tabi sağlık olsun
Çok emindim erkek kesin diyordum. Kız aklımdan bile geçmiyordu. Büyük yıkım oldu. Sağlık olsun alışmak zorundayım

Canim seni cok iyi anliyorum rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin ins bak büyüdüler bile simdi 4. ya düsünüyoruz hersey nasip kismet hayirli evlat olsunlar ins

İnan benim deneme 10 numaraydı diyetim zamanlama falan ama hiç onlar için ümitlenmedim. Denemem güzel oldu diye kesin erkek olacak demedim. Ettiği dualara hatimlere inandm rabbim bunca duayı karşılıksız bırakmaz dedim. Ama allah bizim istediğimizi değil hayırlı olanı verdi buna inanıyorum. Sağlığı yerinde olsun hayırlı olsun yeter. Sanada nasip olsun inşallah

Canim seni cok iyi anliyorum rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin ins bak büyüdüler bile simdi 4. ya düsünüyoruz hersey nasip kismet hayirli evlat olsunlar ins
Hayırlsıı olsun. Rabbim sizlerin gönlünüze göre versin inşallah

İnşallah canım hayırlısı hangisiyse o olsun çok Ca dua ettiğini biliyorum ama hayırlısı için de dua ettiğine eminimin hayırlısı buymuş

Bazen biseyi ne kadar çok.istersek olmaz cnm zaten imtihan aslında herşey çok.usteliyoruz belki de takiyrz kendimizi kesin olucak dualr sayesinde diyoruz ama nasibimizde yoksa naparsak yapalım boş gerçekten Allah'ım herşeyin hayırlısını sağlıklısni nasip.etsjn inşallah

Allah razı olsun amin

Öyledir tabi sağlık olsun

Çok emindim erkek kesin diyordum. Kız aklımdan bile geçmiyordu. Büyük yıkım oldu. Sağlık olsun alışmak zorundayım
Benim tamamen sürpriz bi hamilelik bu ne dua ne diyet hiçbirşey yok ama nedense bende senin gibi kesin erkek diye kendimi hazırladım neden acaba aslında bunu kendimize yapmamamız lazım.

İnşallah canım hayırlısı hangisiyse o olsun çok Ca dua ettiğini biliyorum ama hayırlısı için de dua ettiğine eminimin hayırlısı buymuş
Hayırlısı olsun cnm 3 çiçeğim olmuş oldu. İnşalah değişir ama ümidim yok
Aynen cnm imtihan. Sağlık olsun imtihanımız sağlıklı hayırlı olan kızlarımızdan olsun başka bişi oşmasın napalım

Benim tamamen sürpriz bi hamilelik bu ne dua ne diyet hiçbirşey yok ama nedense bende senin gibi kesin erkek diye kendimi hazırladım neden acaba aslında bunu kendimize yapmamamız lazım.
Hiç yapma öyle. Ben çok emindim neden bilmiyorum ama çok emindim. Kıza hazırla kendini erkek olursa sürpriz olur

Oyle tabi kuzum yaa Allahm hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.belki değişir cnm belkide olmaz

Sağlıkla doğsun inşallah bebeğiniz burda deneyenleri gördükçe ben de bi ümitleniyorum bi umutsuzluğa kapılıyorum. Allah kimine hiç ugrasmadan veriyor bizler diyet ilişki günü vitamin vs olmayınca olmuyor demekki acaba akışına mı bırakmalı diye de düşünmüyor değilim... siz Çin takvimine falan bakmış mıydınız orda ne diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…