- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.281
Hayırlısı olsun canım silinince ilişki oldu demişsiniz pikiniz kısamı sürüyordu bide derin birlektelikmi olmuştu testlerinizin resmi varmıİnan benim deneme 10 numaraydı diyetim zamanlama falan ama hiç onlar için ümitlenmedim. Denemem güzel oldu diye kesin erkek olacak demedim. Ettiği dualara hatimlere inandm rabbim bunca duayı karşılıksız bırakmaz dedim. Ama allah bizim istediğimizi değil hayırlı olanı verdi buna inanıyorum. Sağlığı yerinde olsun hayırlı olsun yeter. Sanada nasip olsun inşallah
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin cnm Kaç gündür girip bakiyordum öğrendin mi diye..Belki doktor yanılmıştır kii inşallah da öyle olsun Ama hiç canını sıkma vardır bir hayırHiç yapma öyle. Ben çok emindim neden bilmiyorum ama çok emindim. Kıza hazırla kendini erkek olursa sürpriz olur
Peki cinsiyet belli mi sizin. Ben silinme olunca denedim.piklerim kısa sürüyor pikten 4 saat falan sonra deneme oldu. Şimdi 5 haftalık hamileyim.Ben silinmeden olması taraftarıyım Benim silinmeden olmuştu ve vücudun alkali olması çok önemli Vücudunuz alkali olduğu müddetçe zamanlamadan çok korkmayın çünkü alkali vucutta y ler uzun süre yaşar x ler ölür
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım sen de benim gibi uzun zamandır buranın takipçisiyiz ama nasip bu şekildeymiş tabii eğer cesaretin varsa 4. Neden olmasın evet zor zamandayız ama hayırlı olduktan sonra çocuk berekettir..İnşallah cnm
Allah analı baBali büyütsün ama emin misin? Gerçekten miÜçüncü kızım geliyor. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Kıza benziyorKızlar 12. Haftamdayim doktorum cinsiyet hakkında hiç bisey söylemedi bilgisi olan var mi
Ben 6 gün önce doğum yaptım ve bi oğlum oldu Benim 2 kızım vardı Bende çok araştırdım doktorla görüştüm ve o yolda ilerledimPeki cinsiyet belli mi sizin. Ben silinme olunca denedim.piklerim kısa sürüyor pikten 4 saat falan sonra deneme oldu. Şimdi 5 haftalık hamileyim.
Ultrason resminiz varmi bebek görünüyor muPeki cinsiyet belli mi sizin. Ben silinme olunca denedim.piklerim kısa sürüyor pikten 4 saat falan sonra deneme oldu. Şimdi 5 haftalık hamileyim.
Canım böyle hissetmek de çok haklısınAllah razı olsun. Allah affetsin ama bunalıma girdim çok kötüyüm bi yandan kızıyorum kendime. Oysa kızlarımı 10 tane erkeğe değişmem bunada alışırım elbet ama gönül işte.
Allah analı babalı büyütsün gözün Aydın darısı bizim basımızaBen 6 gün önce doğum yaptım ve bi oğlum oldu Benim 2 kızım vardı Bende çok araştırdım doktorla görüştüm ve o yolda ilerledim
Ben silinmeden olması taraftarıyım Benim silinmeden olmuştu ve vücudun alkali olması çok önemli Vücudunuz alkali olduğu müddetçe zamanlamadan çok korkmayın çünkü alkali vucutta y ler uzun süre yaşar x ler ölür
Tam olarak kaç saat pic ve çat süresi arası fark?Peki cinsiyet belli mi sizin. Ben silinme olunca denedim.piklerim kısa sürüyor pikten 4 saat falan sonra deneme oldu. Şimdi 5 haftalık hamileyim.
Amin canım inşallahAllah analı babalı büyütsün gözün Aydın darısı bizim basımıza
Beni burada bilenler bilir ben pikken denedim birkaç saat sonra silinir gibi oldu tekrar pik yaptı..denemeden 30 saat sonra bile hâlâ piktiBence bu yumurtlama ve çatlama arasındaki süreye göre değişir
Bana göre ; yum ve çat arasındaki süre kısa ise örnek 6 saatte yum catlıyorsa 3.saatte deneme olmalı
Eğer ki uzun ise ki testi sıkı takip etmek önemli bu aşamada 24 saatte çatlıyorsa 15-16.saat gibi deneme olmalı
Tabi herkesin vücut yapısı da farklı her ay aynı saatte yum ve çat olöayadabiliyor
Muhtemelen azraam arkadasın zamanlama farkı olabilir benim fikrimce
Bende seni merak ediyordum doğum yaptın mi diye çok sevindim. Tam yaz basında doğum yapmak güzel benim daha iki ayım var ayaklarım ellerim çok sisti hele havalar ısınınca daha da kötü.Amin canım inşallah
Benim gece 2.30 da pik oldu sonra ben saati 7 ye kurdum baktım silinme olmuş 8 gibi de deneme yaptık tek ilişki oldu tutruTam olarak kaç saat pic ve çat süresi arası fark?
Ph damlası olarak ne kullandınız?Beni burada bilenler bilir ben pikken denedim birkaç saat sonra silinir gibi oldu tekrar pik yaptı..denemeden 30 saat sonra bile hâlâ pikti
Ben ph damlasi kullandim ve inanıyorum ki vücudumun ph seviyesi yüksek olduğu için tuttu
Gozun aydin canimBen 6 gün önce doğum yaptım ve bi oğlum oldu Benim 2 kızım vardı Bende çok araştırdım doktorla görüştüm ve o yolda ilerledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?