Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlısı olsun canım silinince ilişki oldu demişsiniz pikiniz kısamı sürüyordu bide derin birlektelikmi olmuştu testlerinizin resmi varmı

Hiç yapma öyle. Ben çok emindim neden bilmiyorum ama çok emindim. Kıza hazırla kendini erkek olursa sürpriz olur
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin cnm Kaç gündür girip bakiyordum öğrendin mi diye..Belki doktor yanılmıştır kii inşallah da öyle olsun Ama hiç canını sıkma vardır bir hayır

Ben silinmeden olması taraftarıyım Benim silinmeden olmuştu ve vücudun alkali olması çok önemli Vücudunuz alkali olduğu müddetçe zamanlamadan çok korkmayın çünkü alkali vucutta y ler uzun süre yaşar x ler ölür

Peki cinsiyet belli mi sizin. Ben silinme olunca denedim.piklerim kısa sürüyor pikten 4 saat falan sonra deneme oldu. Şimdi 5 haftalık hamileyim.

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım sen de benim gibi uzun zamandır buranın takipçisiyiz ama nasip bu şekildeymiş tabii eğer cesaretin varsa 4. Neden olmasın evet zor zamandayız ama hayırlı olduktan sonra çocuk berekettir..
bir şey sormak istiyorum iznin olursa piklerin silinmesi (acaba silinme anını karışıtırmış olabilirmisn yada test yanılttı) anında deneme yada alkalilik konusunda bir eksiklik olabilir mi acaba? Bir de Sabirin kardeş diyordu ki eşimizin sperm ileri hızında sıkıntı yoksa tarifimiz tamdır diyordu. Eşine takviye konusunda bir şeyler denedin mi arkadaşım?? Yavruşun sağlıkla sıhhatle gelsin önce Yaradanın takdiri..

Peki cinsiyet belli mi sizin. Ben silinme olunca denedim.piklerim kısa sürüyor pikten 4 saat falan sonra deneme oldu. Şimdi 5 haftalık hamileyim.
Ben 6 gün önce doğum yaptım ve bi oğlum oldu Benim 2 kızım vardı Bende çok araştırdım doktorla görüştüm ve o yolda ilerledim

Allah razı olsun. Allah affetsin ama bunalıma girdim çok kötüyüm bi yandan kızıyorum kendime. Oysa kızlarımı 10 tane erkeğe değişmem bunada alışırım elbet ama gönül işte.
Canım böyle hissetmek de çok haklısın
Gönül olmayanı istiyor
Bi de elinden geleni yaptın ister istemez insanın bi ümidi oluyor tutunduğu
Bu şekilde hayal kırıklığı hissetmen normal ama hepsi geçecek
Kucağına aldığında bu günleri unutacaksın inşAllah
Kesin olmasına da şaşırdım hala küçük aslında bebek

Bence bu yumurtlama ve çatlama arasındaki süreye göre değişir
Bana göre ; yum ve çat arasındaki süre kısa ise örnek 6 saatte yum catlıyorsa 3.saatte deneme olmalı
Eğer ki uzun ise ki testi sıkı takip etmek önemli bu aşamada 24 saatte çatlıyorsa 15-16.saat gibi deneme olmalı

Tabi herkesin vücut yapısı da farklı her ay aynı saatte yum ve çat olöayadabiliyor

Muhtemelen azraam arkadasın zamanlama farkı olabilir benim fikrimce

Nasipteki geliyor kızlar,sağlıklı olsun da hayırlı evlat olsunlar yeter ki,gönül ister tabi değişik tat ama evlatlar alnımıza yazılmış zaten allahım ne uygun görürse
Verene çok şükür,sağlıkla alın kucağınıza

Beni burada bilenler bilir ben pikken denedim birkaç saat sonra silinir gibi oldu tekrar pik yaptı..denemeden 30 saat sonra bile hâlâ pikti
Ben ph damlasi kullandim ve inanıyorum ki vücudumun ph seviyesi yüksek olduğu için tuttu

Ph damlası olarak ne kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…