- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.301
Teşekkür ederim canım Rabbim seni de bir avazda kurtarsın Bebeğini sağlıkla al kucağına Hamileyken yazı geçirmek zor ama yapacak birşey yok Şişlik için tuzu azalt ve bol su içBende seni merak ediyordum doğum yaptın mi diye çok sevindim. Tam yaz basında doğum yapmak güzel benim daha iki ayım var ayaklarım ellerim çok sisti hele havalar ısınınca daha da kötü.
Farmasinin ph damlasını kullandımPh damlası olarak ne kullandınız?
Sağol kuzum darısı inşallah sizlerin başınaGozun aydin canim
Darisi basimiza insAllah
Ben daha önce burada çok yazdim kullanın diye ama izun zamandır giremiyordum Sizde elinizden geleni yapmışsınız İnşallah Rabbim gönlünüze göre versinPh damlasını yeni duydum keşke onceden haberimiz olsaydı. Ama ben karbonatlı su içtim 2 ay boyunca ve süt urunlerini hiç kullandım. 3 ay denedik tutmadı Ramazan sonrası eşime epey takviye yaptık keçi boynuzu polen tahin pekmez karıştırdı her sabah yedi.findik fıstık ceviz... Çok tüketti ve tuttu bakalım cinsiyet ne olacak.rabbim hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli doğsun ve işleriniz.
Canım yaa nasıl da merak ettim seni rabbim yazmadıkça olmuyormuş. Demmeki kısmeti varmış bı dünyada rabbim saglıklı sıhatlısını versin. Kızda evlattır.Üçüncü kızım geliyor. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Ingiliz karbonatoda ayni gorevi gorur mu ben onu kullanmaya basladimFarmasinin ph damlasını kullandım
Hayırlı olsun canım benimKızlar merhaba, gecen ay degerlendirmistim şimdi hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Benim ovulasyon testini yorumlamistiniz. Tek ilişki ile siliklesince degerlendirmistim. 3 aydır falan tek ilişki ile tutmamisti. Bu ay tuttu. Lütfen dua edin biz de tadalim erkek evladı. İsteyen herkese versin. Bakalım benmkinin cinsiyeti ne olacak. Şu an 5 haftalığım. Bir de doktora ne zaman gitmeliyim kızlar.
Maşşalh canım rabbim kucagına da almayı nasip etsinKizlar bu sabah doktora gittim cinsiyetimiz kesinlesti
Rabbim nasip ederse oglum olucak insAllah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canim Allah razi olsunMaşşalh canım rabbim kucagına da almayı nasip etsin
Herşey erkek cnm. Belirtiler rüyalar herşey. Kısmet ne diyimSağlıkla doğsun inşallah bebeğiniz burda deneyenleri gördükçe ben de bi ümitleniyorum bi umutsuzluğa kapılıyorum. Allah kimine hiç ugrasmadan veriyor bizler diyet ilişki günü vitamin vs olmayınca olmuyor demekki acaba akışına mı bırakmalı diye de düşünmüyor değilim... siz Çin takvimine falan bakmış mıydınız orda ne diyordu
Uzun sürdü pikim ilk silinmede denedimHayırlısı olsun canım silinince ilişki oldu demişsiniz pikiniz kısamı sürüyordu bide derin birlektelikmi olmuştu testlerinizin resmi varmı
İnşallah cnm allahtan ümit kesilmez. Allah razı olsunRabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin cnm Kaç gündür girip bakiyordum öğrendin mi diye..Belki doktor yanılmıştır kii inşallah da öyle olsun Ama hiç canını sıkma vardır bir hayır
Cnm sabirinle takip ettik testleri Allah razı olsun oda yardımcı oldu. Cnm kaç ay diyet yaptım denemem çok iyiydi gerçekten. Gerçekten kısmetmiş onu anladım.Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım sen de benim gibi uzun zamandır buranın takipçisiyiz ama nasip bu şekildeymiş tabii eğer cesaretin varsa 4. Neden olmasın evet zor zamandayız ama hayırlı olduktan sonra çocuk berekettir..
bir şey sormak istiyorum iznin olursa piklerin silinmesi (acaba silinme anını karışıtırmış olabilirmisn yada test yanılttı) anında deneme yada alkalilik konusunda bir eksiklik olabilir mi acaba? Bir de Sabirin kardeş diyordu ki eşimizin sperm ileri hızında sıkıntı yoksa tarifimiz tamdır diyordu. Eşine takviye konusunda bir şeyler denedin mi arkadaşım?? Yavruşun sağlıkla sıhhatle gelsin önce Yaradanın takdiri..
Doktor kesin konuştu cnm. Bi mucize olmazsa kızAllah analı baBali büyütsün ama emin misin? Gerçekten mi
Valla canım doktor önce tahminini kızdan yana kullanıyorum dedi. Sonra iyice bakınca yok yok kız dedi. Kesin dediCanım böyle hissetmek de çok haklısın
Gönül olmayanı istiyor
Bi de elinden geleni yaptın ister istemez insanın bi ümidi oluyor tutunduğu
Bu şekilde hayal kırıklığı hissetmen normal ama hepsi geçecek
Kucağına aldığında bu günleri unutacaksın inşAllah
Kesin olmasına da şaşırdım hala küçük aslında bebek
Öyle cnm kısmet alışmak zorundayım. Kendimi çok kaptırdığım için büyük yıkım olduCanım yaa nasıl da merak ettim seni rabbim yazmadıkça olmuyormuş. Demmeki kısmeti varmış bı dünyada rabbim saglıklı sıhatlısını versin. Kızda evlattır. ❤
A. S canım benim senle özeldende konuşmuştuk evet dedigin gibide oldu.Selamun aleykum hanımlar görüşmeyeli takip edenler tutturan lar cinsiyet öğrenen var mı ☺ Rabbim hepinize gönülden geceni nasip eylesin
Hiç bilmiyorum ki Birde yumurtama zamanına kadar Biokadin diye bir fitil var onu kullanınIngiliz karbonatoda ayni gorevi gorur mu ben onu kullanmaya basladim
Hayırlısı olsun tekrardanHerşey erkek cnm. Belirtiler rüyalar herşey. Kısmet ne diyim
Uzun sürdü pikim ilk silinmede denedim
İnşallah cnm allahtan ümit kesilmez. Allah razı olsun
Cnm sabirinle takip ettik testleri Allah razı olsun oda yardımcı oldu. Cnm kaç ay diyet yaptım denemem çok iyiydi gerçekten. Gerçekten kısmetmiş onu anladım.
Doktor kesin konuştu cnm. Bi mucize olmazsa kız
Valla canım doktor önce tahminini kızdan yana kullanıyorum dedi. Sonra iyice bakınca yok yok kız dedi. Kesin dedi
Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip etmiş hiç canınızı sıkmayın insanız gönül istiyor ki her meyvenin tadına bakalım ama nasipte yoksa olmuyor.Üçüncü kızım geliyor. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Teşekkür ederim dua et bizedeHayırlı olsun canım benim ❤
Canım bende silinmeden 4 saat sonra denedim. Rabbim yazdıysa olur sen içini ferah tut rabbim hepinizin kalbine göre versin.Peki cinsiyet belli mi sizin. Ben silinme olunca denedim.piklerim kısa sürüyor pikten 4 saat falan sonra deneme oldu. Şimdi 5 haftalık hamileyim.
Ben 3 aydır burdayım hiç görmedim yazdıklarınızı hayırlısı olsun artık Rabbime kalmış bir seyBen daha önce burada çok yazdim kullanın diye ama izun zamandır giremiyordum Sizde elinizden geleni yapmışsınız İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Evet senin öyle olmuştu bakalım nasip artık tevekkül ettik sira duamizdaCanım bende silinmeden 4 saat sonra denedim. Rabbim yazdıysa olur sen içini ferah tut rabbim hepinizin kalbine göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?