Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende seni merak ediyordum doğum yaptın mi diye çok sevindim. Tam yaz basında doğum yapmak güzel benim daha iki ayım var ayaklarım ellerim çok sisti hele havalar ısınınca daha da kötü.
Teşekkür ederim canım Rabbim seni de bir avazda kurtarsın Bebeğini sağlıkla al kucağına Hamileyken yazı geçirmek zor ama yapacak birşey yok Şişlik için tuzu azalt ve bol su iç

Ph damlasını yeni duydum keşke onceden haberimiz olsaydı. Ama ben karbonatlı su içtim 2 ay boyunca ve süt urunlerini hiç kullandım. 3 ay denedik tutmadı Ramazan sonrası eşime epey takviye yaptık keçi boynuzu polen tahin pekmez karıştırdı her sabah yedi.findik fıstık ceviz... Çok tüketti ve tuttu bakalım cinsiyet ne olacak.rabbim hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli doğsun ve işleriniz.

Ben daha önce burada çok yazdim kullanın diye ama izun zamandır giremiyordum Sizde elinizden geleni yapmışsınız İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin

Hayırlı olsun canım benim

Herşey erkek cnm. Belirtiler rüyalar herşey. Kısmet ne diyim
Hayırlısı olsun canım silinince ilişki oldu demişsiniz pikiniz kısamı sürüyordu bide derin birlektelikmi olmuştu testlerinizin resmi varmı
Uzun sürdü pikim ilk silinmede denedim
İnşallah cnm allahtan ümit kesilmez. Allah razı olsun
Cnm sabirinle takip ettik testleri Allah razı olsun oda yardımcı oldu. Cnm kaç ay diyet yaptım denemem çok iyiydi gerçekten. Gerçekten kısmetmiş onu anladım.
Allah analı baBali büyütsün ama emin misin? Gerçekten mi
Doktor kesin konuştu cnm. Bi mucize olmazsa kız
Valla canım doktor önce tahminini kızdan yana kullanıyorum dedi. Sonra iyice bakınca yok yok kız dedi. Kesin dedi

Canım yaa nasıl da merak ettim seni rabbim yazmadıkça olmuyormuş. Demmeki kısmeti varmış bı dünyada rabbim saglıklı sıhatlısını versin. Kızda evlattır. ❤
Öyle cnm kısmet alışmak zorundayım. Kendimi çok kaptırdığım için büyük yıkım oldu

Hayırlısı olsun tekrardan

Peki cinsiyet belli mi sizin. Ben silinme olunca denedim.piklerim kısa sürüyor pikten 4 saat falan sonra deneme oldu. Şimdi 5 haftalık hamileyim.
Canım bende silinmeden 4 saat sonra denedim. Rabbim yazdıysa olur sen içini ferah tut rabbim hepinizin kalbine göre versin.

Ben daha önce burada çok yazdim kullanın diye ama izun zamandır giremiyordum Sizde elinizden geleni yapmışsınız İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Ben 3 aydır burdayım hiç görmedim yazdıklarınızı hayırlısı olsun artık Rabbime kalmış bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…