Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende seni merak ediyordum doğum yaptın mi diye çok sevindim. Tam yaz basında doğum yapmak güzel benim daha iki ayım var ayaklarım ellerim çok sisti hele havalar ısınınca daha da kötü.
Arlo senin bebeğinin cinsiyeti ne neler yapmıştın anlatır misin

Peki denenen sonrası test yaptınız mı mesela saat 11 gibi falan
Yaptım ikindi uzeriydi sabaha göre silinme biraz daha fazlaydı.bir de bnm piklerim kısa sürüyor zaten. Degerlendirme sonrası 4 saat uyudum sağıma yattım. Öncesinde eşimde ben de namazımızı kılmıştik. Testleri ekledim

Eklentiler

• IMG_20200608_073031.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20200608_023506.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 54

Arlo senin bebeğinin cinsiyeti ne neler yapmıştın anlatır misin
Canım ben diyet yapmaya calistim asilinda ama çok yaptığımı söylemem. Yanı yapmadım ama zayıflamak icin diyet yaptım bol limon ve maydanoz yedim etkisi olabilir sonrasında testlerle kendimi takip etmeyi arkadaşlardan öğrendim. Testim ultra pikken deneme yaptım ve tuttu. Ultra pik yapmamın nedeni silinmeye başladığında hamile kalamıyordum. Ve bolca dua ettim. Allah sizlerede nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…