Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah allah içime doğdu sanki rabbim nasip etsin inşallah bence sen doktor kontrölünde yaptır en iyisi çünkü bu ovulasyon testleri tam doğru degil
Ay ağzından bal damlıyor arkadaşım yaİnşallah doktoruma sormayı düşünmüyor değilim ama bazı doktorlar çok tepki veriyor tersliyor ya yanlış anlasilmaktan çekiniyorum

Ay ağzından bal damlıyor arkadaşım yaİnşallah doktoruma sormayı düşünmüyor değilim ama bazı doktorlar çok tepki veriyor tersliyor ya yanlış anlasilmaktan çekiniyorum
Bırak kızsın bir şey kaybetmezsin canım benim emin ol inşallah nasip olır sana da ama riskede atma derim en azından için yanmaz

Bırak kızsın bir şey kaybetmezsin canım benim emin ol inşallah nasip olır sana da ama riskede atma derim en azından için yanmaz
Tamam canim gebelik düşünmeye başlayınca önce doktora gidip soracağım doğru diyorsun ne kaybederim peki doktor sadece zamanlama takibi mi yapıyor yoksa iğneyle falan çatlatma yapar mi

Evet öyle de yapabilirsin. Ama kız da olsa erkek de olsa evlat bu. Bize kalsa karna düştükten sonra cinsiyetin bir önemi kalmıyor. Sağlıklı doğması ve hayirli olması için insan dua ediyor. Ama millet seni vuracağı yeri öyle bir biliyor ki. Onlara karşı bir tane insan erkek evlat istiyor. Ben mesela 2.erkek olursa 3.yu kız yontemleriyle deneyeceğim. 2.universitemi okuyorum okulum biter bitmez de 3.yaoarim ins. Kızıma bir kız kardeş olsun isterim. Eşim kız çocuk meraklısı. Şimdiden dua ediyor Allah'ım bu erkek olsun da 3.de kız olsun diyor.ama annesi erkek torun meraklısı. Beni eltilerim arasında tek kızım olmasına rağmen eziyor. Bizi bize bıraksalar belki bu şekilde erke ya da kız olsun diye uğraşmayacaz. Ama cahiliye adeti hala devam ediyor ister istemez insan da etkileniyor.

İnşallah gönlündekini kucağına alırsın canım

Aynen bende oyleyim kizlarda 9 ay ac gezdim 5bucuk kilo aldim zaten sadece, serum takiyorlardi surekli hersey kokuyordu. Zofer kullandim hic fayda etmedi. Ustten cikardikca alttan kanama basliyordu bide ona surekli igne ilac kullandim,Dogum yaptigim yatakta bile kustum, sevgili halam cok severim kendisini yılannn bana "seni yılın en kotu annesi seciyorum "demisti. Naz yapiyormusum güyaa, Allah sorsun.
simdi de ayniyim hic bi fark yok, tek dikkatimi ceken bu hamilelikte koku hassasiyetim yok oda ilacin etkisi galiba

Son düzenleme:
Boşver canım ben hiç kendimi bozmuyorum sende bozma
Normalde bende bozmam cnm takmamda kimseyi. Hatta ama bu kadın duyduğunda beri yani 1hafta oldu ogrendi hamile olduğumu ama masallah 3 keredr sordu en son sinirlendim daha da sormaz heralde

Kızlar dr ile yumurta takibi yaptıranlar sık sık doktora gitmek gerekiyor mu? Her dr bu konuya sıcak bakmıyor malum. 1-2 dr buldum ama uzakta ne yapsam bilmiyorum kendim de becerebilir miyim takibi

Ama bana kesin dedi cnm benzetmedi. Bilmiyorm allahtan ümit kesilmez tabiki. Herkesin imtihanıda farklı oluyor gerçekten. Rabbim senin gönlüne göre versin inşallah
[/QUOTE]amınn ınsallh üst komsumada 13 haftada kız dedı 15 te erkek ınsallh senınde öyle olur olmasada rabbm hayrlı evlat nsıp etsın bende ıkıncyı ılk dydgumda ck uzulmstm o kadar CK hazrlmstmkı kndımı kıza ınqmamstm

Tamam canim gebelik düşünmeye başlayınca önce doktora gidip soracağım doğru diyorsun ne kaybederim peki doktor sadece zamanlama takibi mi yapıyor yoksa iğneyle falan çatlatma yapar mi
Kontröllerini yapar durumuna göre igne yazar ama zamanlamayı iyi tuturursun ben lu ovulasyon testlerine pek güvenmiyorum

Siz kız annelerini okuyunca çok özendim. İnsan kendinde olmayanı istiyor hep. Ben de üçüncü bebeğime hamileyim. Kız olsun çok istiyordum.Bana kız annesi olmak nasip olmayacak galiba. Rabbım sizlere gönlünüzdekini versin. Ben de diyet yapmaya çalışmıştım kız için yumurtlamadan iki gün önce birliktelik oldu. Kız olur diye cok ama çok dua ettim ama nasip. Benim 4.ye gücüm yok bunu da eşimi zor ikna ederek istedim. Çalışan bir bayan için 4 çocuk çok. Allah hepinize erkek evlat duygusunu hayırlı bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Normalde bende bozmam cnm takmamda kimseyi. Hatta ama bu kadın duyduğunda beri yani 1hafta oldu ogrendi hamile olduğumu ama masallah 3 keredr sordu en son sinirlendim daha da sormaz heralde
Çok merak etmiş deseydin doktora gitmim sen muane et beni belki anlarsın bir tahminde bulunursun

Canim aynı senin gibi oldum ben de 3. Oğlum olacağını öğrenince. Çünkü ben de sebepleri kullanmak istedim diyete, vajinal duşa kadar uydum. gebelikten önce de gebe olduğumu ogrenince de çok ama çok dua ettim, hatimler, 41Yasin, 41fetihler,her gün hacet namazı kılıyordum.Rabbim dualarımı hayırlısı ile kabul edecek diyordum. Demek ki hayırlısı buymuş. İçim çok daraldığı bir gün bir başlık açtım burda . Duymadığım şeyleri duydum, nankörlükle suçlandım. Oysa haşa nankörlük, isyan değildi niyetim. Daha kötü oldum o yorumlarla. Şimdi çok ama çok daha iyiyim üzüntüm Rabbımin zoruna gitmiştir korkusuyla istiğfar ettim günlerce o da içime ferahlık verdi sen de ferahlayacaksin inşallah. Seni tanımıyorum elbette ama çok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…