- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.501
Ay ağzından bal damlıyor arkadaşım yaAllah allah içime doğdu sanki rabbim nasip etsin inşallah bence sen doktor kontrölünde yaptır en iyisi çünkü bu ovulasyon testleri tam doğru degil
Bırak kızsın bir şey kaybetmezsin canım benim emin ol inşallah nasip olır sana da ama riskede atma derim en azından için yanmazAy ağzından bal damlıyor arkadaşım yaİnşallah doktoruma sormayı düşünmüyor değilim ama bazı doktorlar çok tepki veriyor tersliyor ya yanlış anlasilmaktan çekiniyorum
Tamam canim gebelik düşünmeye başlayınca önce doktora gidip soracağım doğru diyorsun ne kaybederim peki doktor sadece zamanlama takibi mi yapıyor yoksa iğneyle falan çatlatma yapar miBırak kızsın bir şey kaybetmezsin canım benim emin ol inşallah nasip olır sana da ama riskede atma derim en azından için yanmaz
Evet öyle de yapabilirsin. Ama kız da olsa erkek de olsa evlat bu. Bize kalsa karna düştükten sonra cinsiyetin bir önemi kalmıyor. Sağlıklı doğması ve hayirli olması için insan dua ediyor. Ama millet seni vuracağı yeri öyle bir biliyor ki. Onlara karşı bir tane insan erkek evlat istiyor. Ben mesela 2.erkek olursa 3.yu kız yontemleriyle deneyeceğim. 2.universitemi okuyorum okulum biter bitmez de 3.yaoarim ins. Kızıma bir kız kardeş olsun isterim. Eşim kız çocuk meraklısı. Şimdiden dua ediyor Allah'ım bu erkek olsun da 3.de kız olsun diyor.Canım bende artık öyle bir tepki oluşmuştu ki ikincide bile bana kalsa 6 aylık olana kadar kendisi belli olana kadar söylemezdim etrafa.Cunki direk sordukları şey sen nasılsın bebeğin sağlığı nasıl demek yerine cinsiyet ne cinsiyet ne?Sanki kız olsa senin kapına mi kalacak benim yavrum rızkını sen mi vereceksin erkek de olsa sana ne diyesim geliyor şimdi üçüncüye hamile kalırsam hatta doğana kadar ogrenmiyim beynimi yemesinler istiyorum kafam rahat bir hamilelik gecireyim
İnşallah gönlündekini kucağına alırsın canımEvet öyle de yapabilirsin. Ama kız da olsa erkek de olsa evlat bu. Bize kalsa karna düştükten sonra cinsiyetin bir önemi kalmıyor. Sağlıklı doğması ve hayirli olması için insan dua ediyor. Ama millet seni vuracağı yeri öyle bir biliyor ki. Onlara karşı bir tane insan erkek evlat istiyor. Ben mesela 2.erkek olursa 3.yu kız yontemleriyle deneyeceğim. 2.universitemi okuyorum okulum biter bitmez de 3.yaoarim ins. Kızıma bir kız kardeş olsun isterim. Eşim kız çocuk meraklısı. Şimdiden dua ediyor Allah'ım bu erkek olsun da 3.de kız olsun diyor.ama annesi erkek torun meraklısı. Beni eltilerim arasında tek kızım olmasına rağmen eziyor. Bizi bize bıraksalar belki bu şekilde erke ya da kız olsun diye uğraşmayacaz. Ama cahiliye adeti hala devam ediyor ister istemez insan da etkileniyor.
Amin hepimiz için çokca aminİnşallah gönlündekini kucağına alırsın canım
Aynen bende oyleyim kizlarda 9 ay ac gezdim 5bucuk kilo aldim zaten sadece, serum takiyorlardi surekli hersey kokuyordu. Zofer kullandim hic fayda etmedi. Ustten cikardikca alttan kanama basliyordu bide ona surekli igne ilac kullandim,Dogum yaptigim yatakta bile kustum, sevgili halam cok severim kendisini yılannn bana "seni yılın en kotu annesi seciyorum "demisti. Naz yapiyormusum güyaa, Allah sorsun.Aynen benim yeğenim yeni doğum yaptı hiçbir belirtiSi yoktu ne kusma ne canı birşey istedi ne bir ağrı hiçbirşeykiloda almadı toplasan 5 kilo 3 kilocuk yeşilmi yeşil gözlü tospacık oğlu oldu şaşırdık benim öyle olsaydı doğururdum birkaç tane ama nerde komalık oluyorum yarı canım bitiyor sanki doğana kadar bebek kızımda serumlarla hayatta kaldım teee kaç bina ötede pişen yemeğin kokusundan etkilenir insan etkileniyordum sokaklar sanki haşlanmış tavuk eti ve sebze kokuyordu sanki bu yüzden hiçbirşey tutamazdım içimde 8 aya kadar böyle oldu 8 aylık doğdu kızım herkesin farklı işte hiçbir belirtisi olmayıpda sapasağlam bebişi olanlar dolu
Keske bende oyle olsaydim, sinirimden agliyorum artikAllah korusun ben asla hamileliklerimde kusmadim asla midem bulanmadi sakin böyle düşünme
Normalde bende bozmam cnm takmamda kimseyi. Hatta ama bu kadın duyduğunda beri yani 1hafta oldu ogrendi hamile olduğumu ama masallah 3 keredr sordu en son sinirlendim daha da sormaz heraldeBoşver canım ben hiç kendimi bozmuyorum sende bozma
Canim benim❤dayan kuzum geçeçekKeske bende oyle olsaydim, sinirimden agliyorum artik
Ama bana kesin dedi cnm benzetmedi. Bilmiyorm allahtan ümit kesilmez tabiki. Herkesin imtihanıda farklı oluyor gerçekten. Rabbim senin gönlüne göre versin inşallahAzracgım kızın hayrlı olsn saglıkla glsın herkesin ıstedgı olmuyo bu hayatta BK bnde kız ıstyrm ck gec blkı ama 12 saat oncekı deneme ıyı olamıs erkek bebek ıcın cnm tanıkı rabbm verse hersekılde olurdu nasıp dyede bırsey var 13 haftada yanılmada olablıyo bnada 12+3 te kız gbı demıstı 15 ye erkek ınsallh yanılmstr senınde
Kontröllerini yapar durumuna göre igne yazar ama zamanlamayı iyi tuturursun ben lu ovulasyon testlerine pek güvenmiyorumTamam canim gebelik düşünmeye başlayınca önce doktora gidip soracağım doğru diyorsun ne kaybederim peki doktor sadece zamanlama takibi mi yapıyor yoksa iğneyle falan çatlatma yapar mi
Çok merak etmiş deseydin doktora gitmim sen muane et beni belki anlarsın bir tahminde bulunursunNormalde bende bozmam cnm takmamda kimseyi. Hatta ama bu kadın duyduğunda beri yani 1hafta oldu ogrendi hamile olduğumu ama masallah 3 keredr sordu en son sinirlendim daha da sormaz heralde
Valla bida sorarsa öyle dicemÇok merak etmiş deseydin doktora gitmim sen muane et beni belki anlarsın bir tahminde bulunursun
Eşim keçi boynuzu özü bal çerez vs kullandı ilaç kullanmadı. Allahım razı olsun. Bu sözleriniz bana güç veriyor iyiki varsınz
Cqnım kac yasındasın kızlarının yasları kac aralarında ne jadar yas veya ay var
Insallah kuzum sabirla bekliyorum o gunleriCanim benim❤dayan kuzum geçeçek
Canim aynı senin gibi oldum ben de 3. Oğlum olacağını öğrenince. Çünkü ben de sebepleri kullanmak istedim diyete, vajinal duşa kadar uydum. gebelikten önce de gebe olduğumu ogrenince de çok ama çok dua ettim, hatimler, 41Yasin, 41fetihler,her gün hacet namazı kılıyordum.Rabbim dualarımı hayırlısı ile kabul edecek diyordum. Demek ki hayırlısı buymuş. İçim çok daraldığı bir gün bir başlık açtım burda . Duymadığım şeyleri duydum, nankörlükle suçlandım. Oysa haşa nankörlük, isyan değildi niyetim. Daha kötü oldum o yorumlarla. Şimdi çok ama çok daha iyiyim üzüntüm Rabbımin zoruna gitmiştir korkusuyla istiğfar ettim günlerce o da içime ferahlık verdi sen de ferahlayacaksin inşallah. Seni tanımıyorum elbette ama çok iyi anlıyorum.İnan benim deneme 10 numaraydı diyetim zamanlama falan ama hiç onlar için ümitlenmedim. Denemem güzel oldu diye kesin erkek olacak demedim. Ettiği dualara hatimlere inandm rabbim bunca duayı karşılıksız bırakmaz dedim. Ama allah bizim istediğimizi değil hayırlı olanı verdi buna inanıyorum. Sağlığı yerinde olsun hayırlı olsun yeter. Sanada nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?