Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
N Nesli Er Bebegini saglikla al kucagina insallah canim, erkekte olsa kizda olsa insan ikisinden de istiyor gonul,, Bizler erkek icin ugrasiyoruz, siz kiz icin.. Allah nasibe yazmayinca ne yaparsan yap olmuyor iste
Kesinlikle öyle. Kün fe yekün. Emrin kimden geldiğini biliyoruz hamdolsun. Allah bize nasip ettiğini gönlümüze kabul ettirsin. Evlatlarımızı hayırlı ve sağlıklı eylesin. İlk anda insan hayal ettiğini yaşayamayacak diye üzülüyor ama zamanla Allah'ın taktiri çok büyük bunu anlıyor.

Kızlar adetime 4 gün var test yaptım adetden 6 gün önce olan testten negatif çıktıbide ilk defa bu ay sağ pelvik ağrım var sağ kasıkta dolgunluk hissi var o tarafıma dönünce batıyor sanki acaba kist iltihaplanmamı var adet günüm gelsin ona göre doktora gidecem

Çok doğru canım kardeşimin olmuyor çoçuğu hiçbir sorunu yok 30 bine yakın sadece 5-6 ayda para harcadı doktorlara kuzenlerim halamların bir teyzemin yanıyorlar evlat diye olmuyor valla bende diyemiyorum benimde gönlümden erkek bebek diye Rabbimin gücüne gider diye daha dün silik çizgi çıkmış kardeşim heyecanla arıyor abla acaba hamilemiyimdiye 4 test daha yapmış hepsi negatifher ay negatiften saçları döküldü artık diyor pes ettim yoksa kafayı yicem bunları gördükçe şükür ediyorum Rabbime bana evlat vermiş

İnşallah cnm benim ama bilmiyorum kesin konuştuğu için pek ümidim yok ama allahtan ümit kesilmez tabi
Teşekkür ederim

Ha şöyle güzel dusunmeye bak cnm. Bozma moralini sıkma tatlı canını. Evlatlarımız iyi ki varlar onlar olmadan bu hayatın tadı mi olur fıstığım. Öpüyorum seni♥
Doğru söylüyorsn öyle tabi de gönül işte istiyor. Rabbim çocuklarımızın derdini göstermesin inşallah. Hepimiz sağlıkla büyütelim elbet gelir oğlan da

Ama bana kesin dedi cnm benzetmedi. Bilmiyorm allahtan ümit kesilmez tabiki. Herkesin imtihanıda farklı oluyor gerçekten. Rabbim senin gönlüne göre versin inşallah
amınn ınsallh üst komsumada 13 haftada kız dedı 15 te erkek ınsallh senınde öyle olur olmasada rabbm hayrlı evlat nsıp etsın bende ıkıncyı ılk dydgumda ck uzulmstm o kadar CK hazrlmstmkı kndımı kıza ınqmamstm
[/QUOTE]
Bakalım cnm haftaya da gidecem inşallah başka doktora
Oda öyle derse artık alışmaya bakacam

23 yaşındayım. Kızlarım üstüste oldu. Onlarda öyle şeyleri bilmiyordum. Büyüğü 4 küçüğü 3 yaşında aralarında 11 ay var Y Yasmize

Son düzenleme:
Allah razıyım olsunlar. Kesinlikle nankörlğk değil. Kızlarımı 10 erkeğe değişmem ama insan işte olmayanı istiyor. Anlıyorum seni. Bende 2 kez hatim indirdim 41 yasin hergün hergün Taha Muhammed Yusuf suresi okudum. Sadaka verdim hep. Hacet namazları salavatlat daha neler neler. Rabbim kabul etmedi. Kendi bize uygun gördüğünü hayırlı gördüğünü verdi inanıyorum. Üzülmek istemiyorum çünkü o doğunca çok pişman olacam biliyorum ama elimde değil. Saol cnm güzel sözlerin için

Rezil insanlar. Bana bunu söyleyen henüz çıkmadı. İnşallah erkek olur diyorlar kız olsun bende cenneti garantilemiş olurum ne güzel diyorum

Rezil insanlar. Bana bunu söyleyen henüz çıkmadı. İnşallah erkek olur diyorlar kız olsun bende cenneti garantilemiş olurum ne güzel diyorum
Hemde ne reziller cnm valla ya kimseyi takmam ben kolay kolay ama böyle boş konuşan insan okadar çokki hepsine bu dünyadan yok etmek lazım.

Aslında bizim hangi cinsiyete evlatlarımız olacağı kalu bela'dan belli canım. Biz sadece sebepleri kullandık. Allah ta ezelden belli olanı nasip etti bize. Şura süresi 49,50.ayetleri okumani tavsiye ederim. Rabbım gönlüne ferahlık versin

Saol cnm haklısın kendimizi mi kandırıyoruz ne.
Şu duayı yaparmısın bir arkadaşım Allahtan Ümit kesilmez
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…