Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnsallh Rabbim sızede nasıp eder evet grcktn erkek cocuklar anneye dskun oluyor bana alısvers yaparkn brı demstı hamıleykn bu dye ıkıncı oglm demstm ne kadar sanslısn erkek cocugun prensesi olcksn demstı oglm babası sesını yukseltse sımdıden anneme bgrma DYO tabıkı gonul ıkısındended ıster rabbm herksın gnlune gore versın ınsallah

Yani 6.hafta dolunca kesin kalp sesini duyar doktor dimi. Ben virüs olduğu için sürekli hastaneye gitmek istemediğim için bekliyorum şimdi. Sağlık ocağına gittim bekle hemen gitme hastaneye dediler.
Bazen 6 bazen 7 olabiliyor diye biliyorum canım.2 ay dolana kadar da geciken vat

Çok teşekkürler güzel dileklerin için.Hepimize versin rabbim gönlümüzdekini

Bazen 6 bazen 7 olabiliyor diye biliyorum canım.2 ay dolana kadar da geciken vat
Oo kadar geciken var mı 2 ay çok fazla. Geç döllenme olunca oluyor belkide o şekilde. Kızımda çok fena kusuyordum halsizdim uyuyordum.ve 3 haftalıkken başlamıştı. Bu bir değişik anlamadım. Düşük olmasında tek.

Olmaz inşallah canım evet var diye duymuştum geç duyulan.Keseyi gördünüz mü

Olmaz inşallah canım evet var diye duymuştum geç duyulan.Keseyi gördünüz mü
Yok cnm virüsten kaynakli olarak sağlık ocagindakiler doktora 6.haftada git dediler. Ben de şimdi kalp sesi erken old için duyulmazsa endişe ederim diye 6.haftayi baklem3k istedim. Zaten kaç ay oncesinden folik asite başlamıştım. 3 4 gün saonra gidecem ins. O zaman 6 haftayı doldurmuş oluyorum

Evet canım geçen cuma doğum yaptim Çok teşekkür ederim Insallah Rabbim sizlere de yaşatsın bu mutlulugu

Ne kadar zamandır kullandınız ph damlası bir de yemenize dikkat ettiniz mi?
2 ay kadar kullandim damlayı Her içtiğim suya 3damla damlatarak içtim Tatlidan ve süt ürünlerinden uzak durdum günde2 fincan türk kahvesi ve sade soda içtim bol bol Birde 2 ay fitil kullandim yumurtanin çatladığı güne kadar kullandım ben

Doktor kontrolü de yaptırdım dediniz ya. Doktor bu süreçte neler tavsiye etti veya neler yapmanızı soyledi

Doktor kontrolü de yaptırdım dediniz ya. Doktor bu süreçte neler tavsiye etti veya neler yapmanızı soyledi
Doktora gittim ve açık açık sordum erkek bebek için ph seviyesinin perhizin ve zamanlamanin doğru olup olmadığını..O da sağolsun samimiyetiyle yardımcı oldu Dediki yumurtanın çatladığı gün olursa yüksek ihtimal erkek yum öncesi kız Çünkü x ler y lere göre yavaş ama uzun yaşar y ler ise hızlı ama kisa yaşar eger yum dan önce korunmalı yuma yakinda 4 5 gün perhiz yaparsan şansını çok yükseltirsin Bende uyguladim ve çok şükür oğlum kucağımda Rabbim hepinizi sevindirsin

Canım bende yara vardı yaktırdım acaba bu fitil zarar veririm bende deneme yapıyorum iki aydır olmuyor bu ay denesemmi acaba bu bio kadin fitili

Maşallah cnm.doktorun çok iyiymiş. Genel olarak buradaki bayanlarin uyguladığı şeyleri söylemiş. Demekki doğru yoldayız

Canım bende yara vardı yaktırdım acaba bu fitil zarar veririm bende deneme yapıyorum iki aydır olmuyor bu ay denesemmi acaba bu bio kadin fitili
Hiç bilmoyorum ki canim eczaneye bi danış istersen Yanlış yönlendirme yapmayım

Allah korusun ben asla hamileliklerimde kusmadim asla midem bulanmadi sakin böyle düşünme

Allah korusun ben asla hamileliklerimde kusmadim asla midem bulanmadi sakin böyle düşünme
Amin cnm. Ne güzel miden bulanmadiysa. 2kiz1anne çok bulantı yaşıyor Allah ferahlık versin ona da.bakalim belki ilerleyen vakitlerde olur belki de olmaz tabi olmasın rahat bir hamilelik yaşayalım hepimiz

Hatta doktora benim midem bulanmiyor emin misiniz hamile olduğuma demiştim güldü adam bana
Allah seni nasıl güldüm ya. Ben öyle demeyin bari aklımda bulunsun insan bekliyor bulantı. Bünye böyle rahat hamileliğe alışkın değil. Kızımda çok çektim bu bari rahat geçsin

Aynen benim yeğenim yeni doğum yaptı hiçbir belirtiSi yoktu ne kusma ne canı birşey istedi ne bir ağrı hiçbirşey kiloda almadı toplasan 5 kilo 3 kilocuk yeşilmi yeşil gözlü tospacık oğlu oldu şaşırdık benim öyle olsaydı doğururdum birkaç tane ama nerde komalık oluyorum yarı canım bitiyor sanki doğana kadar bebek kızımda serumlarla hayatta kaldım teee kaç bina ötede pişen yemeğin kokusundan etkilenir insan etkileniyordum sokaklar sanki haşlanmış tavuk eti ve sebze kokuyordu sanki bu yüzden hiçbirşey tutamazdım içimde8 aya kadar böyle oldu 8 aylık doğdu kızım herkesin farklı işte hiçbir belirtisi olmayıpda sapasağlam bebişi olanlar dolu

Ne güzel anlattın cnm benim. Gerçekten harfi harfine doğru. Boşuna yıpratıyoruz kendimizi. Kızlarım ilerde arkadaş dost olacaklar benle. Yaşım küçük beraber büyümüş olacağız inşallah. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…