- 20 Eylül 2018
- 608
- 418
- 103
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.461
İnsallh Rabbim sızede nasıp eder evet grcktn erkek cocuklar anneye dskun oluyor bana alısvers yaparkn brı demstı hamıleykn bu dye ıkıncı oglm demstm ne kadar sanslısn erkek cocugun prensesi olcksn demstı oglm babası sesını yukseltse sımdıden anneme bgrma DYO tabıkı gonul ıkısındended ıster rabbm herksın gnlune gore versın ınsallahErkek çocuk anneleri yanlış anlamanıza sebebiyet verdiysek hakkınızı helal edin.Hayirli bir oğlum olmasını gönülden isterim çok da severim erkek çocuklarını kız babaya oğlan anneye düşkün olur derler bilmiyorum tabi ama bilmek isterim.İnsallah Rabbim hayırlı gelinlerle karsilastirsin sizi sonra da bizleri hayırlısıyla.
Bazen 6 bazen 7 olabiliyor diye biliyorum canım.2 ay dolana kadar da geciken vatYani 6.hafta dolunca kesin kalp sesini duyar doktor dimi. Ben virüs olduğu için sürekli hastaneye gitmek istemediğim için bekliyorum şimdi. Sağlık ocağına gittim bekle hemen gitme hastaneye dediler.
İnsallh Rabbim sızede nasıp eder evet grcktn erkek cocuklar anneye dskun oluyor bana alısvers yaparkn brı demstı hamıleykn bu dye ıkıncı oglm demstm ne kadar sanslısn erkek cocugun prensesi olcksn demstı oglm babası sesını yukseltse sımdıden anneme bgrma DYO tabıkı gonul ıkısındended ıster rabbm herksın gnlune gore versın ınsallah
Oo kadar geciken var mı 2 ay çok fazla. Geç döllenme olunca oluyor belkide o şekilde. Kızımda çok fena kusuyordum halsizdim uyuyordum.ve 3 haftalıkken başlamıştı. Bu bir değişik anlamadım. Düşük olmasında tek.Bazen 6 bazen 7 olabiliyor diye biliyorum canım.2 ay dolana kadar da geciken vat
Olmaz inşallah canım evet var diye duymuştum geç duyulan.Keseyi gördünüz müOo kadar geciken var mı 2 ay çok fazla. Geç döllenme olunca oluyor belkide o şekilde. Kızımda çok fena kusuyordum halsizdim uyuyordum.ve 3 haftalıkken başlamıştı. Bu bir değişik anlamadım. Düşük olmasında tek.
Yok cnm virüsten kaynakli olarak sağlık ocagindakiler doktora 6.haftada git dediler. Ben de şimdi kalp sesi erken old için duyulmazsa endişe ederim diye 6.haftayi baklem3k istedim. Zaten kaç ay oncesinden folik asite başlamıştım. 3 4 gün saonra gidecem ins. O zaman 6 haftayı doldurmuş oluyorumOlmaz inşallah canım evet var diye duymuştum geç duyulan.Keseyi gördünüz mü
Evet canım geçen cuma doğum yaptim Çok teşekkür ederim Insallah Rabbim sizlere de yaşatsın bu mutluluguKesin dedi üstüne basa basa kesin kesin dedi
Cnm sen doğum mu yaptın gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Bilmiyorum valla adam net konuştu hayırlısı ne diyim
Attım yan durduğu için çıkaramadı nubu görünmüyor
Bende erkek bekliyordum inan nasıl şaşırdım bilemezsin. İnan 10 kızım olsa üzülmem vallahi billahi. Sadece çevredeki bakışlardan kurtulmak için. Batsın çevrem
2 ay kadar kullandim damlayı Her içtiğim suya 3damla damlatarak içtim Tatlidan ve süt ürünlerinden uzak durdum günde2 fincan türk kahvesi ve sade soda içtim bol bol Birde 2 ay fitil kullandim yumurtanin çatladığı güne kadar kullandım benNe kadar zamandır kullandınız ph damlası bir de yemenize dikkat ettiniz mi?
Doktor kontrolü de yaptırdım dediniz ya. Doktor bu süreçte neler tavsiye etti veya neler yapmanızı soyledi2 ay kadar kullandim damlayı Her içtiğim suya 3damla damlatarak içtim Tatlidan ve süt ürünlerinden uzak durdum günde2 fincan türk kahvesi ve sade soda içtim bol bol Birde 2 ay fitil kullandim yumurtanin çatladığı güne kadar kullandım ben
Doktora gittim ve açık açık sordum erkek bebek için ph seviyesinin perhizin ve zamanlamanin doğru olup olmadığını..O da sağolsun samimiyetiyle yardımcı oldu Dediki yumurtanın çatladığı gün olursa yüksek ihtimal erkek yum öncesi kız Çünkü x ler y lere göre yavaş ama uzun yaşar y ler ise hızlı ama kisa yaşar eger yum dan önce korunmalı yuma yakinda 4 5 gün perhiz yaparsan şansını çok yükseltirsin Bende uyguladim ve çok şükür oğlum kucağımda Rabbim hepinizi sevindirsinDoktor kontrolü de yaptırdım dediniz ya. Doktor bu süreçte neler tavsiye etti veya neler yapmanızı soyledi
Canım bende yara vardı yaktırdım acaba bu fitil zarar veririm bende deneme yapıyorum iki aydır olmuyor bu ay denesemmi acaba bu bio kadin fitili2 ay kadar kullandim damlayı Her içtiğim suya 3damla damlatarak içtim Tatlidan ve süt ürünlerinden uzak durdum günde2 fincan türk kahvesi ve sade soda içtim bol bol Birde 2 ay fitil kullandim yumurtanin çatladığı güne kadar kullandım ben
Maşallah cnm.doktorun çok iyiymiş. Genel olarak buradaki bayanlarin uyguladığı şeyleri söylemiş. Demekki doğru yoldayızDoktora gittim ve açık açık sordum erkek bebek için ph seviyesinin perhizin ve zamanlamanin doğru olup olmadığını..O da sağolsun samimiyetiyle yardımcı oldu Dediki yumurtanın çatladığı gün olursa yüksek ihtimal erkek yum öncesi kız Çünkü x ler y lere göre yavaş ama uzun yaşar y ler ise hızlı ama kisa yaşar eger yum dan önce korunmalı yuma yakinda 4 5 gün perhiz yaparsan şansını çok yükseltirsin Bende uyguladim ve çok şükür oğlum kucağımda Rabbim hepinizi sevindirsin
Hiç bilmoyorum ki canim eczaneye bi danış istersen Yanlış yönlendirme yapmayımCanım bende yara vardı yaktırdım acaba bu fitil zarar veririm bende deneme yapıyorum iki aydır olmuyor bu ay denesemmi acaba bu bio kadin fitili
Aynen canim genel olarak ayni Ama en önemlisi inanarak dua edin Inşallah Rabbim birgün oldu sevincini de yaşatırMaşallah cnm.doktorun çok iyiymiş. Genel olarak buradaki bayanlarin uyguladığı şeyleri söylemiş. Demekki doğru yoldayız
Allah korusun ben asla hamileliklerimde kusmadim asla midem bulanmadi sakin böyle düşünmeOo kadar geciken var mı 2 ay çok fazla. Geç döllenme olunca oluyor belkide o şekilde. Kızımda çok fena kusuyordum halsizdim uyuyordum.ve 3 haftalıkken başlamıştı. Bu bir değişik anlamadım. Düşük olmasında tek.
Amin cnm. Ne güzel miden bulanmadiysa. 2kiz1anne çok bulantı yaşıyor Allah ferahlık versin ona da.bakalim belki ilerleyen vakitlerde olur belki de olmaz tabi olmasın rahat bir hamilelik yaşayalım hepimizAllah korusun ben asla hamileliklerimde kusmadim asla midem bulanmadi sakin böyle düşünme
Allah seni nasıl güldüm ya.Hatta doktora benim midem bulanmiyor emin misiniz hamile olduğuma demiştim güldü adam bana
Aynen benim yeğenim yeni doğum yaptı hiçbir belirtiSi yoktu ne kusma ne canı birşey istedi ne bir ağrı hiçbirşeyMide bulantisi olmadi diye gebelik olumsuz yada kotu ilerleyecek diye dusunme. Allahin izniyle saglikli bi gebeliktir insallah ve umarim mide bulantisi olmadan sorunsuz sıkıntısız atlatirsin bu sureci.iyi dusunelim iyi olsun
Benim kalp atisi gec gorundu ama daha erken goren arkadaslar var, bence haftaya git doktora
Ne güzel anlattın cnm benim. Gerçekten harfi harfine doğru. Boşuna yıpratıyoruz kendimizi. Kızlarım ilerde arkadaş dost olacaklar benle. Yaşım küçük beraber büyümüş olacağız inşallah. Çok teşekkür ederimAsbei kız olan ev çok neşeli oluyor bak bu çevremden edindiğim tecrübeler ile sabit.
Üç kız evde şenlik havası gibi oluyor hele ki büyüdüklerinde.Size bağlı olurlar hayırlı evlat olurlar.Sen etrafı tamamen gönlünden kopar kendi gönül sesini dinle.Kizlarini güçlü ve eğitimli bir şekilde yetiştir ilerde gör bak o oğlu olup sana acıyarak bakanlara sen gururla kızlarına iftihar ederek bakacaksın.Erkek çocuğu bu zamanda çok zor aileden uzaklaşmaya meyilli oluyorlar oğlun olup hayırsız da olabilirdi hayır gördüğümüz ilerde şer olabilir şimdi şer gördüğümüz ise büyük hayırlar getirebilir önemli olan hayırlı evlat bu senin için hayirliymis canım.O kadar dua ile olmuş yavrum benim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?