- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.481
Canım senin bebek erkekti demiCanım inşallah oğlun olur ne güzel bir niyet etmişsiniz.Benim de eşim tek oğlan olduğu için ve ben de onun için çok istiyorum bir de oğlu olsun.Kizlarinizi da hafız yapabilirsiniz ben de hafızım.Oglum olursa ben de istiyorum bir kızım bir de oğlum hafız olsunlar diye
Bunu söyleyenler kendileri de kız yazık. Aldırmıyorum artık herkese bir bir cevaplarını verecemAh şu insanlardan bahsetme cahileyetin geri kalmış toplumu öyleleri bizi bile tuzaklarına çekiyorlar. Neymiş bu da kız oğlu yok size ne insafsızlar hayırlı evlat olsun yeter ki. Ben çok umursadım bu durumu pskoljim hala düzelmiş sayılmaz ya bebk erkek diyorum yine inanmıyorlar
Boşver canım ben hiç kendimi bozmuyorum sende bozmaBana da şimdiden diyolar buda mi kız acaba inş erkektr diyen bisuru kişi var geçen karşı komşu dedi çok.sinirlendim belli olmadimi yoksa budami kız yoksa soylemiyon dedi sanki.10tane kizm varmış gibi.bende kavga ettim resmen sizemi kaldı ne olduğu be dedim kimseyi ilgilendirmez dedim acayip sinir oldm hala geçmedi insanlara kaldı derdi sanki ya
Ay maşallah ne güzelmiş. Kızımda senin yasadiklarina çok benzer şeyler yasadim. Belki değişecek henüz çok başındayım. Düşük olduğu için öncesinde her şey beni endişelendiriyor.Aynen benim yeğenim yeni doğum yaptı hiçbir belirtiSi yoktu ne kusma ne canı birşey istedi ne bir ağrı hiçbirşeykiloda almadı toplasan 5 kilo 3 kilocuk yeşilmi yeşil gözlü tospacık oğlu oldu şaşırdık benim öyle olsaydı doğururdum birkaç tane ama nerde komalık oluyorum yarı canım bitiyor sanki doğana kadar bebek kızımda serumlarla hayatta kaldım teee kaç bina ötede pişen yemeğin kokusundan etkilenir insan etkileniyordum sokaklar sanki haşlanmış tavuk eti ve sebze kokuyordu sanki bu yüzden hiçbirşey tutamazdım içimde 8 aya kadar böyle oldu 8 aylık doğdu kızım herkesin farklı işte hiçbir belirtisi olmayıpda sapasağlam bebişi olanlar dolu
Eşim keçi boynuzu özü bal çerez vs kullandı ilaç kullanmadı. Allahım razı olsun. Bu sözleriniz bana güç veriyor iyiki varsınzCanım hersey kısmet Allah kızınızı kucagınıza almayı nasıp etsın.herswyı denemıssınız en azından bunuda yapsaydım belkı erkek olurdu dıyecegınız ıcınızde bişi kalmamiş.Gerısı taktır ılahıye kalmiş oluyor.Esiniz takvıye vıtamin E vıtamını cınko kullanmişmıydı
Azracgım kızın hayrlı olsn saglıkla glsın herkesin ıstedgı olmuyo bu hayatta BK bnde kız ıstyrm ck gec blkı ama 12 saat oncekı deneme ıyı olamıs erkek bebek ıcın cnm tanıkı rabbm verse hersekılde olurdu nasıp dyede bırsey var 13 haftada yanılmada olablıyo bnada 12+3 te kız gbı demıstı 15 ye erkek ınsallh yanılmstr senındeAnladım cnm bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Canım bence daha erken benim kizkardesime 6 aylığa kadar kesinlikle kiz dediler kaç dr.a gittiyse 6.ayda tesadüfen acile bi gitti erkek dediler mümkün degil erkek olamaz kiz kesin dedi yoo iste bak pipi az yamuk diye yani tarafa saklanmışNe güzel anlattın cnm benim. Gerçekten harfi harfine doğru. Boşuna yıpratıyoruz kendimizi. Kızlarım ilerde arkadaş dost olacaklar benle. Yaşım küçük beraber büyümüş olacağız inşallah. Çok teşekkür ederim
Ha şöyle güzel dusunmeye bak cnm. Bozma moralini sıkma tatlı canını. Evlatlarımız iyi ki varlar onlar olmadan bu hayatın tadı mi olur fıstığım. Öpüyorum seniNe güzel anlattın cnm benim. Gerçekten harfi harfine doğru. Boşuna yıpratıyoruz kendimizi. Kızlarım ilerde arkadaş dost olacaklar benle. Yaşım küçük beraber büyümüş olacağız inşallah. Çok teşekkür ederim
Yani beslenme ve diyetten ziyade yumurtlama zamanını mı değerlendirmek gerekiyorDoktora gittim ve açık açık sordum erkek bebek için ph seviyesinin perhizin ve zamanlamanin doğru olup olmadığını..O da sağolsun samimiyetiyle yardımcı oldu Dediki yumurtanın çatladığı gün olursa yüksek ihtimal erkek yum öncesi kız Çünkü x ler y lere göre yavaş ama uzun yaşar y ler ise hızlı ama kisa yaşar eger yum dan önce korunmalı yuma yakinda 4 5 gün perhiz yaparsan şansını çok yükseltirsin Bende uyguladim ve çok şükür oğlum kucağımda Rabbim hepinizi sevindirsin
Ben çekmedim mide bulantısı çok hafif oldu,Allah seni nasıl güldüm ya.Ben öyle demeyin bari aklımda bulunsun insan bekliyor bulantı. Bünye böyle rahat hamileliğe alışkın değil. Kızımda çok çektim bu bari rahat geçsin
Ben şuan hamileliğini kimseye söylemedim tanidiklardan. 4 kişi biliyoruz sadece. Bir tane kızım varken bile bana onca laf ettiler. 2.yi diyarlarda saçma saçma yorum yapıp moralimi bozmasinlar diye söylemiyorum. Ne kadar bilinçaltimiza isledilerse artık. Güzel haberi bile paylasmiyoz kimseyle. Allah ıslah etsin ne denir böyle kara cahillere.takmamak lazım.Boşver canım ben hiç kendimi bozmuyorum sende bozma
Evet sen de az oldu demiştin hatırlıyorum sen şimdi kaç aylık oldun bebisimBen çekmedim mide bulantısı çok hafif oldu,
Yok kuzum ben diyorum erkek yediremiyorlar kendineBen şuan hamileliğini kimseye söylemedim tanidiklardan. 4 kişi biliyoruz sadece. Bir tane kızım varken bile bana onca laf ettiler. 2.yi diyarlarda saçma saçma yorum yapıp moralimi bozmasinlar diye söylemiyorum. Ne kadar bilinçaltimiza isledilerse artık. Güzel haberi bile paylasmiyoz kimseyle. Allah ıslah etsin ne denir böyle kara cahillere.takmamak lazım.
6 aylık olck cnm benimEvet sen de az oldu demiştin hatırlıyorum sen şimdi kaç aylık oldun bebisim
Ha ha haaaa...Yok kuzum ben diyorum erkek yediremiyorlar kendinesen takma kafana
Canım senin bebek erkekti demi
Ben hamile değilim canım şu an inceleme bilgi toplama aşamasındayımCanım senin bebek erkekti demi
Hiç gerek yok boşverHa ha haaaa...Daha öncede dedim şimdi de diyorum pipisini doktor çeksin göster meraklı melahatlere ikna olmayacak değilse bu gavur milleti
Allah allah içime doğdu sanki rabbim nasip etsin inşallah bence sen doktor kontrölünde yaptır en iyisi çünkü bu ovulasyon testleri tam doğru degilBen hamile değilim canım şu an inceleme bilgi toplama aşamasındayımiki kızım var
Canım bende artık öyle bir tepki oluşmuştu ki ikincide bile bana kalsa 6 aylık olana kadar kendisi belli olana kadar söylemezdim etrafa.Cunki direk sordukları şey sen nasılsın bebeğin sağlığı nasıl demek yerine cinsiyet ne cinsiyet ne?Sanki kız olsa senin kapına mi kalacak benim yavrum rızkını sen mi vereceksin erkek de olsa sana ne diyesim geliyor şimdi üçüncüye hamile kalırsam hatta doğana kadar ogrenmiyim beynimi yemesinler istiyorum kafam rahat bir hamilelik gecireyimBen şuan hamileliğini kimseye söylemedim tanidiklardan. 4 kişi biliyoruz sadece. Bir tane kızım varken bile bana onca laf ettiler. 2.yi diyarlarda saçma saçma yorum yapıp moralimi bozmasinlar diye söylemiyorum. Ne kadar bilinçaltimiza isledilerse artık. Güzel haberi bile paylasmiyoz kimseyle. Allah ıslah etsin ne denir böyle kara cahillere.takmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?