Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım senin bebek erkekti demi

Bunu söyleyenler kendileri de kız yazık. Aldırmıyorum artık herkese bir bir cevaplarını verecem

Boşver canım ben hiç kendimi bozmuyorum sende bozma

Ay maşallah ne güzelmiş. Kızımda senin yasadiklarina çok benzer şeyler yasadim. Belki değişecek henüz çok başındayım. Düşük olduğu için öncesinde her şey beni endişelendiriyor.

Eşim keçi boynuzu özü bal çerez vs kullandı ilaç kullanmadı. Allahım razı olsun. Bu sözleriniz bana güç veriyor iyiki varsınz

Anladım cnm bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Azracgım kızın hayrlı olsn saglıkla glsın herkesin ıstedgı olmuyo bu hayatta BK bnde kız ıstyrm ck gec blkı ama 12 saat oncekı deneme ıyı olamıs erkek bebek ıcın cnm tanıkı rabbm verse hersekılde olurdu nasıp dyede bırsey var 13 haftada yanılmada olablıyo bnada 12+3 te kız gbı demıstı 15 ye erkek ınsallh yanılmstr senınde
[/QUOTE]
Ama bana kesin dedi cnm benzetmedi. Bilmiyorm allahtan ümit kesilmez tabiki. Herkesin imtihanıda farklı oluyor gerçekten. Rabbim senin gönlüne göre versin inşallah

Canım bence daha erken benim kizkardesime 6 aylığa kadar kesinlikle kiz dediler kaç dr.a gittiyse 6.ayda tesadüfen acile bi gitti erkek dediler mümkün degil erkek olamaz kiz kesin dedi yoo iste bak pipi az yamuk diye yani tarafa saklanmış o yüzden kiz sanmışlardı görünmediği icin tosun bi oglu oldu suan 2.5 yasinda ve hala pipisi yana doğru yamuk
Hakkımızda gerçekten hayırlısı olsun biz ne yaparsak yapalim Rabbim dilediğine kiz dilediğine erkek veriyo inşallah hakkinda hayirliysa yanilmıştır dr. Rabbim hepimize nasip etsin bize de yasatsin o mutluluğu

Ha şöyle güzel dusunmeye bak cnm. Bozma moralini sıkma tatlı canını. Evlatlarımız iyi ki varlar onlar olmadan bu hayatın tadı mi olur fıstığım. Öpüyorum seni

Yani beslenme ve diyetten ziyade yumurtlama zamanını mı değerlendirmek gerekiyor

Boşver canım ben hiç kendimi bozmuyorum sende bozma
Ben şuan hamileliğini kimseye söylemedim tanidiklardan. 4 kişi biliyoruz sadece. Bir tane kızım varken bile bana onca laf ettiler. 2.yi diyarlarda saçma saçma yorum yapıp moralimi bozmasinlar diye söylemiyorum. Ne kadar bilinçaltimiza isledilerse artık. Güzel haberi bile paylasmiyoz kimseyle. Allah ıslah etsin ne denir böyle kara cahillere.takmamak lazım.

Yok kuzum ben diyorum erkek yediremiyorlar kendine sen takma kafana

Canım bende artık öyle bir tepki oluşmuştu ki ikincide bile bana kalsa 6 aylık olana kadar kendisi belli olana kadar söylemezdim etrafa.Cunki direk sordukları şey sen nasılsın bebeğin sağlığı nasıl demek yerine cinsiyet ne cinsiyet ne?Sanki kız olsa senin kapına mi kalacak benim yavrum rızkını sen mi vereceksin erkek de olsa sana ne diyesim geliyor şimdi üçüncüye hamile kalırsam hatta doğana kadar ogrenmiyim beynimi yemesinler istiyorum kafam rahat bir hamilelik gecireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…