Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gunler cabuk gecsin diye gunun 18 saati uyumaya calismak
Canım kendi hamileliklerim aklıma geldi ve gerçekten çok çok geçmiş olsun normal bulantı gibi değil bu başka birşey kusarken içinden ruh çıkıyor sanki hayattan soğuyorsun ben de hep yatardim aç susuz çok kötü günlerdi korkar oldum hamilelikten.İkisi de öyleydi benim bazen değişik oluyormuş senin diğer çocuklar da mı böyleydi?

Evet canim kizlarda da boyleydim, onlarda doguma kadar sürdü bulantilar, bunda da cok sürmesinden korkuyorum, tek degisiklik bunda kokulara hassasiyetim yok, ama ilactan mi bilmiyorum

Evet canim kizlarda da boyleydim, onlarda doguma kadar sürdü bulantilar, bunda da cok sürmesinden korkuyorum, tek degisiklik bunda kokulara hassasiyetim yok, ama ilactan mi bilmiyorum
İnşallah kısa sürer bünyemiz böyle demek ki napalim yapacak birşey yok.İlacla bile geçmiyor tam olarak

Yok kuzum cinsiyet valla suan hic dusunmedigim bisey ☹ perisan oldum artik midemden

Iyi olsamda keske uyumasam canim, bu seferde basimin agrisiyla geziyorum
Allah yardjmcin olsun canim zor donemden geciyoz valla 3. Ayi bitirecem ama midem hala sıkıntılı kusma falan da yok ama bulanik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…