- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.561
Ay maşallah yaa gencecik ne güzel ilk çocuğunuzu kaç yaşında dogurdunuz?Şimdi 22 yim cnm 23 bile değilimrabbim kısmet etmiştir inşallah hepimize
Canım kendi hamileliklerim aklıma geldi ve gerçekten çok çok geçmiş olsun normal bulantı gibi değil bu başka birşey kusarken içinden ruh çıkıyor sanki hayattan soğuyorsun ben de hep yatardim aç susuz çok kötü günlerdi korkar oldum hamilelikten.İkisi de öyleydi benim bazen değişik oluyormuş senin diğer çocuklar da mı böyleydi?Gunler cabuk gecsin diye gunun 18 saati uyumaya calismak
Evet canim kizlarda da boyleydim, onlarda doguma kadar sürdü bulantilar, bunda da cok sürmesinden korkuyorum, tek degisiklik bunda kokulara hassasiyetim yok, ama ilactan mi bilmiyorumCanım kendi hamileliklerim aklıma geldi ve gerçekten çok çok geçmiş olsun normal bulantı gibi değil bu başka birşey kusarken içinden ruh çıkıyor sanki hayattan soğuyorsun ben de hep yatardim aç susuz çok kötü günlerdi korkar oldum hamilelikten.İkisi de öyleydi benim bazen değişik oluyormuş senin diğer çocuklar da mı böyleydi?
19 a girmek üzereyken doğurdum. Beraber büyüyoruzAy maşallah yaa gencecik ne güzel ilk çocuğunuzu kaç yaşında dogurdunuz?
İnşallah kısa sürer bünyemiz böyle demek ki napalim yapacak birşey yok.İlacla bile geçmiyor tam olarakEvet canim kizlarda da boyleydim, onlarda doguma kadar sürdü bulantilar, bunda da cok sürmesinden korkuyorum, tek degisiklik bunda kokulara hassasiyetim yok, ama ilactan mi bilmiyorum
23 yaşında daha evlenmemistim bile gencecikken boyun kadar kızların olacak çok güzel19 a girmek üzereyken doğurdum. Beraber büyüyoruz
Insallah canim sabrediyoruz bakalimİnşallah kısa sürer bünyemiz böyle demek ki napalim yapacak birşey yok.İlacla bile geçmiyor tam olarak
Hoşbulduk canım.. biraz ailevi problemlerim vardı... öyle giremedim hiç.... hakkınızı helal edin
Helal olsun cnmHoşbulduk canım.. biraz ailevi problemlerim vardı... öyle giremedim hiç.... hakkınızı helal edin
Ben de 23 umde evlendim23 yaşında daha evlenmemistim bile gencecikken boyun kadar kızların olacak çok güzel
Allah yardjmcin olsun canim zor donemden geciyoz valla 3. Ayi bitirecem ama midem hala sıkıntılı kusma falan da yok ama bulanik...Yok kuzum cinsiyet valla suan hic dusunmedigim bisey ☹ perisan oldum artik midemden
Iyi olsamda keske uyumasam canim, bu seferde basimin agrisiyla geziyorum
Aminn insallah,, sen Azaltmissin canim masallah, cok surmeden biter insallah seninde benim deAllah yardjmcin olsun canim zor donemden geciyoz valla 3. Ayi bitirecem ama midem hala sıkıntılı kusma falan da yok ama bulanik...
Allah razı olsun canımHelal olsun cnm
Arkandan düşündüğüm gibi helal olsun canim Rabbim yardımcın olsunHoşbulduk canım.. biraz ailevi problemlerim vardı... öyle giremedim hiç.... hakkınızı helal edin
Helal olsun canimHoşbulduk canım.. biraz ailevi problemlerim vardı... öyle giremedim hiç.... hakkınızı helal edin
Sağol canım Allah razı olsunArkandan düşündüğüm gibi helal olsun canim Rabbim yardımcın olsun
Allah razı olsun canımmm❤❤Helal olsun canim
Herkese kaldırabileceğini yüklüyor RabbimBen de 23 umde evlendimbence 23 bile cok erken bana göre
Kuzum sen çok gençmişsin maşallah inş Rabbim yazmıştır alnına erkek evlat ve olur cnm ilerde ben seni bukadar genç tahmin etmemiştim maşallah sana vallaŞimdi 22 yim cnm 23 bile değilimrabbim kısmet etmiştir inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?