- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.601
Aynen hayirlisi artık herşey rabbimdeYok
Bugün deneme yapsam yine aynı şekilde yaparım ama kısmet demekki
Canım kızın hayırlı olsun bizde 3 kız kardeşiz üst üste 4. Erkek iyikide kız kardeşlerim var diyorum canım ben takip ediyorum bayadır konuşmaları Senin eşin kullandığı takviyeler az bence ama senin eşin mutlaka sperm testi yapın bu defa ileri hızlı hareketi ne bakıldın benim eşim baktırdı çok düşük çıktı mesela bize doktor çakşır otu olan vitamin yazdı bu şekilde tüm yöntemler boş dedi ne yapsan erkek olmazYok
Bugün deneme yapsam yine aynı şekilde yaparım ama kısmet demekki
Allah Allah çok ilginç zayıf sperm olunca kız mi oluyormuş genelde.ben mi yanlis anladimCanım kızın hayırlı olsun bizde 3 kız kardeşiz üst üste 4. Erkek iyikide kız kardeşlerim var diyorum canım ben takip ediyorum bayadır konuşmaları Senin eşin kullandığı takviyeler az bence ama senin eşin mutlaka sperm testi yapın bu defa ileri hızlı hareketi ne bakıldın benim eşim baktırdı çok düşük çıktı mesela bize doktor çakşır otu olan vitamin yazdı bu şekilde tüm yöntemler boş dedi ne yapsan erkek olmaz
Evet canım ileri hızlı olanlar erkek yavaş hareketli kız dedi bize doktorAllah Allah çok ilginç zayıf sperm olunca kız mi oluyormuş genelde.ben mi yanlis anladim
Cnm aileleri zaten çoğu kız erkek nadir var ailelerinde. Bi dahakine onu ilaca boğmam lazım. Bakalım hakkımızda hayırlısıCanım kızın hayırlı olsun bizde 3 kız kardeşiz üst üste 4. Erkek iyikide kız kardeşlerim var diyorum canım ben takip ediyorum bayadır konuşmaları Senin eşin kullandığı takviyeler az bence ama senin eşin mutlaka sperm testi yapın bu defa ileri hızlı hareketi ne bakıldın benim eşim baktırdı çok düşük çıktı mesela bize doktor çakşır otu olan vitamin yazdı bu şekilde tüm yöntemler boş dedi ne yapsan erkek olmaz
Siz yazınca baktım ben de çakışırlı macun çıkıyor kullandınız mı acaba denesek mi illa sperme baktırmak gerekir miCanım kızın hayırlı olsun bizde 3 kız kardeşiz üst üste 4. Erkek iyikide kız kardeşlerim var diyorum canım ben takip ediyorum bayadır konuşmaları Senin eşin kullandığı takviyeler az bence ama senin eşin mutlaka sperm testi yapın bu defa ileri hızlı hareketi ne bakıldın benim eşim baktırdı çok düşük çıktı mesela bize doktor çakşır otu olan vitamin yazdı bu şekilde tüm yöntemler boş dedi ne yapsan erkek olmaz
Yok canım biz ilaç kullanıyoruz çakşır otu toz şeklinde onu bilmiyorum ben 3 aydır deneme yapıyorum olmuyor bakalım kısmetSiz yazınca baktım ben de çakışırlı macun çıkıyor kullandınız mı acaba denesek mi illa sperme baktırmak gerekir mi
Bizden doktor istedi canım sperm testini erkek çocuk istiyorum deyince Sonrada bu ilacı yazdı Ferula plus çakşır otu ekstretiSiz yazınca baktım ben de çakışırlı macun çıkıyor kullandınız mı acaba denesek mi illa sperme baktırmak gerekir mi
Ben buna katılıyorum herşey kadında bitmiyor gerçekten erkekteki spermlerde çok önemli.Canım kızın hayırlı olsun bizde 3 kız kardeşiz üst üste 4. Erkek iyikide kız kardeşlerim var diyorum canım ben takip ediyorum bayadır konuşmaları Senin eşin kullandığı takviyeler az bence ama senin eşin mutlaka sperm testi yapın bu defa ileri hızlı hareketi ne bakıldın benim eşim baktırdı çok düşük çıktı mesela bize doktor çakşır otu olan vitamin yazdı bu şekilde tüm yöntemler boş dedi ne yapsan erkek olmaz
Bence sen onu bunu denemeyi düşünmeyi bırak kuzum rabbim belkide hayırlı olanı yazmıştır sana. Sonuçta dünyada ki tüm erkekler bu den li mi geliyor. Bizim yaptığımız tattikler le mi bence yaradan yazıyor bu şans kısmet meselesi. Sen rabbinden istemişsin zaten inşanlah gönlündeki bir gün olur. Bu duayı içten yapıyorum sanaBilmiyorum cnm uzun süre çocuk düşünmüyorum zaten. Rabbim herkese gönlündekini versin
Ben 6 haftalık oldum şu an bütün samimiyetimle söylüyorum cinsiyet hiç düşünmüyorum. Merak da etmiyorum. Öncesinde onca şey yaptım dua ettim erkek bebek olsun diye. Biliyorum ki hayırlısı neyse Rabbim onu verecek. Değişik bir durum yaşıyorum şu an. Bu halime ben bile şaşırıyorum. Elimden geleni yaptım bize verilen sınırlı ilimle tevekkulumu ettim galiba onun rahatlığı var bende. Sağlıklı ve hayirlisi olsun. Sağlıkla kucağımıza alalim bebislerimizi. Allah olmayanlara da versin ins. Bizleri de çocuklarımıza hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin.Bence sen onu bunu denemeyi düşünmeyi bırak kuzum rabbim belkide hayırlı olanı yazmıştır sana. Sonuçta dünyada ki tüm erkekler bu den li mi geliyor. Bizim yaptığımız tattikler le mi bence yaradan yazıyor bu şans kısmet meselesi. Sen rabbinden istemişsin zaten inşanlah gönlündeki bir gün olur. Bu duayı içten yapıyorum sana
Aynen cnm çok güzel yazmışsın gerçekten duygularima tercüman oldun bende çok istiyorum erkek bebgim.olsun rabbime.cok.dua ettim ama şimdi içim rahat bekliyrm inşallah Allah'ım.alnimiza yazmışsa nasip etmişse olur zaten hepimizin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı olsun olsun inşallah hepimiz içinBen 6 haftalık oldum şu an bütün samimiyetimle söylüyorum cinsiyet hiç düşünmüyorum. Merak da etmiyorum. Öncesinde onca şey yaptım dua ettim erkek bebek olsun diye. Biliyorum ki hayırlısı neyse Rabbim onu verecek. Değişik bir durum yaşıyorum şu an. Bu halime ben bile şaşırıyorum. Elimden geleni yaptım bize verilen sınırlı ilimle tevekkulumu ettim galiba onun rahatlığı var bende. Sağlıklı ve hayirlisi olsun. Sağlıkla kucağımıza alalim bebislerimizi. Allah olmayanlara da versin ins. Bizleri de çocuklarımıza hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin.
Allah razı olsun cnm doğru söylüyorsun öyle yaparak kendimizi yıpratıyoruz sadece. Rabbim evladını sağ salim kucağına almak nasip etsinBence sen onu bunu denemeyi düşünmeyi bırak kuzum rabbim belkide hayırlı olanı yazmıştır sana. Sonuçta dünyada ki tüm erkekler bu den li mi geliyor. Bizim yaptığımız tattikler le mi bence yaradan yazıyor bu şans kısmet meselesi. Sen rabbinden istemişsin zaten inşanlah gönlündeki bir gün olur. Bu duayı içten yapıyorum sana
Erken gebelik testi bende hep negatif cikardiKızlar 25 haziranı değerlendirmiştim adetim yarın hep 8 de oluyorum bu sabah ve ondan 3 gün öncesi adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptı tek çizgi negatif bu sabah heyecanla yaptım negatif hayalet çizgi bile yok deneyipde negatif çıkanlar varmı umutlanmakda istemiyorum yarında adet günüm bakalım ne olcak belimde ve ara ara karnımda ağrı var yalnız 25 hazirandan beri sağ kasığımda dolgunluk ve batma hissi var adet olursam ilk işim doktora gitmek olcak
Ayy gerçektenmiErken gebelik testi bende hep negatif cikardi
Gerçekten canım, ucuz testler gösterdi bende, vardır inşallah hayırlısıyla, adet olana kadar var umutAyy gerçektenmiyeniden yeşillendim inşaallah Vardır bebişim Kızımda hatırlıyorum adetime 2-3 gün kala yapmıştım çıkmıştı bugün yaptım negatif bide erken test olunca hepten artık olmaz demiştim üzerinde 99.9 doğru sonuç son 2 gün kala diyor bide
Evet benimki de oyle oldu canim esim korunmak istemedi ben spiral kayinca diger ayi takilmasi icin bekliyordum 15 aralikti sanirim gebe kalmistim 2019 ve oum olduEvet doğru ihtimal yükseliyor deniyor. Bir de arkafaşım adeti bittiği gün hamile kalmam düşüncesiyle korunmadan ilişkiye girmişti. Diğer günler korunmuş. Ama o ay hamile kaldı. Şimdi yaş farkı çok az olan iji oğul büyütüyor. Bu bahsettigim bir hadiste de geçiyor. Ben hamile kalmasına şaşırmıştım. Adette döllenmeyen yumurta atılır diyw biliyorum ama vücuttan atılmayan döllenmeye hazır yumurta kalıyormuş demekki
Benim oğlum adetin ilk gününden itibaren saymak kaydıyla 14. Gündeki ilişki de oldu yüksek ihtimal. Hesaplı değildi öyle denk geldi :) aklında bulunsun canım :)
merhaba bu vıtamını kullanmaya kac önceden baslanmalı bilginiz varmı.Bizden doktor istedi canım sperm testini erkek çocuk istiyorum deyince Sonrada bu ilacı yazdı Ferula plus çakşır otu ekstreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?