- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 53
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.581
Kıyamam ya okadar mi kötü oluyorsun sen ben 1 haftadır iyiyim bulantı iştahsızlık gitti hatta kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile inşallah seninde biran önce geçer canım Rabbim yardımcın olsunGunler cabuk gecsin diye gunun 18 saati uyumaya calismak
Insallah canim ya dua et dayanamiyorum surekli lavaboda bekliyorum benim de gecer insallah mahvoldumKıyamam ya okadar mi kötü oluyorsun sen ben 1 haftadır iyiyim bulantı iştahsızlık gitti hatta kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile inşallah seninde biran önce geçer canım Rabbim yardımcın olsun
Oooo canım yaa sen daha da kötüymussun kuzum yaa bende 2tane iciyrm akşamları ama.bu aralar iyiyim şükür inşallah seninde biran önce geçer canım Allah'ım yardımcın olsunInsallah gecer canim
Kullaniyorum canim prilam dr gunde 4 tane, kullandigim halde boyleyim
Merhabslar karbonatli suyu ne icin içiyorsunuz acaba? Bu arada hayirli olsun bebisinozAy iyi bari tekrar baslayayim karbonatlı suya yine tutmadığını hissediyorumhazirlik olsun gelecek aya
Aynen cnm inşallah23 yaşında daha evlenmemistim bile gencecikken boyun kadar kızların olacak çok güzel
Öyle valla cnm. Bi yandan güzel bişi kızlarım büyüyünce ben daha genç olmuş olacam inşallahKuzum sen çok gençmişsin maşallah inş Rabbim yazmıştır alnına erkek evlat ve olur cnm ilerde ben seni bukadar genç tahmin etmemiştim maşallah sana valla
Inşallah canım aminnOooo canım yaa sen daha da kötüymussun kuzum yaa bende 2tane iciyrm akşamları ama.bu aralar iyiyim şükür inşallah seninde biran önce geçer canım Allah'ım yardımcın olsun
Helal olsnHoşbulduk canım.. biraz ailevi problemlerim vardı... öyle giremedim hiç.... hakkınızı helal edin
Sağol canım Allah razı olsunHelal olsn
Vücut alkali olsun erkek bebek spermleri uzun yasasin diye canim teşekkür ederimMerhabslar karbonatli suyu ne icin içiyorsunuz acaba? Bu arada hayirli olsun bebisinoz
Evet cnm teşekkür ederimAsbei canım senin 3.kızın mı geliyor şimdi? 23 yaşındasın vay beee çok imrendim maşAllah rabbim bizlerede nasip etsin böyle çok çocuk genç annelik
Neler yapamadın desen daha iyi olur. Erkek için yapıyordum. 4 5 ay diyet. karbonatlı su. hergün muz havuç. Hergğn kuran. Eşe takviye. Limonu sular falan. Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey. Ama kısmetAsbei canım sen ekstra bişey yapmış mıydın peki kız için yoksa sürpiz bebek mi
Bilmiyorum cnm uzun süre çocuk düşünmüyorum zaten. Rabbim herkese gönlündekini versinAsbei bir arkadaşım var ona sordum erkek bebeğine hamile nedir neler yaptın diye çok düzensiz adetim vardı benim dedi yumurtlama gününü bilmiyormuş ve YouTubedan bu doktoru dinlemiş adet sonrasında her gün ilişkiye girmişler ve sonuç erkek .. HERŞEY ALLAHTAN Ama diyet yum. Günü falan derken sadce biz bir umut diyoruz hayırlısı böylemiş rabbim sağlıkla kucagına aldırsın.. Eki Görüntüle 2658647
Canim asla seni üzmek istemem ama sence neden olmadi bi fikrin varmiBilmiyorum cnm uzun süre çocuk düşünmüyorum zaten. Rabbim herkese gönlündekini versin
YokCanim asla seni üzmek istemem ama sence neden olmadi bi fikrin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?