Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
L Laladunya cnm çok.kotu oluyorsan doktordan mide bulantısı hapı.iste ben kullandım.bi müddet gerçekten işe yarıyor inş biran önce geçer

Kıyamam ya okadar mi kötü oluyorsun sen ben 1 haftadır iyiyim bulantı iştahsızlık gitti hatta kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile inşallah seninde biran önce geçer canım Rabbim yardımcın olsun
Insallah canim ya dua et dayanamiyorum surekli lavaboda bekliyorum benim de gecer insallah mahvoldum

L Laladunya cnm çok.kotu oluyorsan doktordan mide bulantısı hapı.iste ben kullandım.bi müddet gerçekten işe yarıyor inş biran önce geçer
Insallah gecer canim
Kullaniyorum canim prilam dr gunde 4 tane, kullandigim halde boyleyim

Insallah gecer canim
Kullaniyorum canim prilam dr gunde 4 tane, kullandigim halde boyleyim
Oooo canım yaa sen daha da kötüymussun kuzum yaa bende 2tane iciyrm akşamları ama.bu aralar iyiyim şükür inşallah seninde biran önce geçer canım Allah'ım yardımcın olsun

Kuzum sen çok gençmişsin maşallah inş Rabbim yazmıştır alnına erkek evlat ve olur cnm ilerde ben seni bukadar genç tahmin etmemiştim maşallah sana valla
Öyle valla cnm. Bi yandan güzel bişi kızlarım büyüyünce ben daha genç olmuş olacam inşallah

Asbei canım senin 3.kızın mı geliyor şimdi? 23 yaşındasın vay beee çok imrendim maşAllah rabbim bizlerede nasip etsin böyle çok çocuk genç annelik

Asbei canım sen ekstra bişey yapmış mıydın peki kız için yoksa sürpiz bebek mi
Neler yapamadın desen daha iyi olur. Erkek için yapıyordum. 4 5 ay diyet. karbonatlı su. hergün muz havuç. Hergğn kuran. Eşe takviye. Limonu sular falan. Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey. Ama kısmet

Asbei bir arkadaşım var ona sordum erkek bebeğine hamile nedir neler yaptın diye çok düzensiz adetim vardı benim dedi yumurtlama gününü bilmiyormuş ve YouTubedan bu doktoru dinlemiş adet sonrasında her gün ilişkiye girmişler ve sonuç erkek .. HERŞEY ALLAHTAN Ama diyet yum. Günü falan derken sadce biz bir umut diyoruz hayırlısı böylemiş rabbim sağlıkla kucagına aldırsın..

Bilmiyorum cnm uzun süre çocuk düşünmüyorum zaten. Rabbim herkese gönlündekini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…