- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.621
Biz başladık o ay deneme yaptık olmadı 3 aydır kullanıyor eşimmerhaba bu vıtamını kullanmaya kac önceden baslanmalı bilginiz varmı.
Doktor bır sure dememişmiydı canım bazı ılaclatı en az 3 ay oncesı kullanılmalı denıyorBiz başladık o ay deneme yaptık olmadı 3 aydır kullanıyor eşim
Bugun 11.00 ile 15.00 arasinda kacmamistir umarim. Bazilarinin gercekten kisa suruyor, kucukte olsa bu da bi ihtimal,,2 yada 3 saatte bi yapin, pik yok malesef, deneme yapilacak bi durumda yok suan, takibi sıkı yapın.Arkadaşlar merhaba,
Dün test yapmaya başladım 23.günüyfü adetimin son iki aydır 43.günde adet oldum. Belirtilerim sağ kasıkta hafif ağrı kremsi akıntı ve göğüslerimde dolgunluk... Testi 4 saat ara ile tekrar ediyorum yorunlarsanız çok sevinirim.
Yok canım demedi başlayın hemen dedi dahada ne kadar kullanacagız bilmiyorumDoktor bır sure dememişmiydı canım bazı ılaclatı en az 3 ay oncesı kullanılmalı denıyor
Henüz yum çat olmamıştır canım kendimi ilk kez test ile deniyorum ama belirtileri az çok her ay aynı yaşıyorum o yüzden çat olmamıştır diye düşünüyorum. Denemeyi Ekim yada Kasım ayında yapacağım ilk birkaç ay yum ve çat arası kaç saat onu çözmeye çalışacağım bakın akşam saatlerinde tekrar yaptım sanırım daha koyulaştıBugun 11.00 ile 15.00 arasinda kacmamistir umarim. Bazilarinin gercekten kisa suruyor, kucukte olsa bu da bi ihtimal,,2 yada 3 saatte bi yapin, pik yok malesef, deneme yapilacak bi durumda yok suan, takibi sıkı yapın.
Aynen koyulasma var takibi cok dikkatli yap ki deneme yapacagin zaman seni yaniltmasinHenüz yum çat olmamıştır canım kendimi ilk kez test ile deniyorum ama belirtileri az çok her ay aynı yaşıyorum o yüzden çat olmamıştır diye düşünüyorum. Denemeyi Ekim yada Kasım ayında yapacağım ilk birkaç ay yum ve çat arası kaç saat onu çözmeye çalışacağım bakın akşam saatlerinde tekrar yaptım sanırım daha koyulaştı
Aynen canım dikkatli yapmaya çalışıyorum sıvı bile tüketmiyorum bu havalarda kurudum iyiceAynen koyulasma var takibi cok dikkatli yap ki deneme yapacagin zaman seni yaniltmasin
Adı ney topiginBir topik var 13 haftaya kadar doğru tahmin yapıyormuş cinsiyeti belli olan arkadaşlar bi sorsa dogru mu çok emin kendindenAsbei sorsana bi canım
HAmileler uğrarmısnızAdı ney topigin
Ancak böyle yapabildim canım nasıl paylaşıyo bilmiyorum topikAdı ney topigin
Bende attım buraya usg bakalım tutacakmiHAmileler uğrarmısnız
- Konu Sahibizelihamm
- Başlangıç TarihiBugün 17:28
Takibi Bırak
•••
[IMG alt="zelihamm"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/m/995/995864.jpg?1594130982[/IMG]
zelihamm
Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Bugün 17:28
Kızlar cinsiyet tahmini yapıyorum genellikle %99
- Konu Sahibi: zelihamm
- Add bookmark
Catladigi saatlerde iliski olmus ki hemen tutunmus, yani iyi denk gelmis saati, catlayip tutunduktan sonra ella etki etmiyor diye duydumMerhabalar herkese ben burdaki tecrübeleri annelere bişey danışmak istiyorum. En son regl tarihim 12 marttı eşimle 24 ünde tek ilişki oldu ve kazara korunmasız oldu. Ben aynı gün 5 saat içinde ella ertesi gün hapı içtim ama reglim gecikince hamile olduğumu öğrendimsorum şu; yumurtam çatladığı için mi hamile kaldım çünkü ella güçlü bir hormon salgılayıp gebeliği önlüyormuş yani o içmediğim 5 saat içinde hamile kalmış olabilir miyim kızlar?
Rica ederim canimAynen canım dikkatli yapmaya çalışıyorum sıvı bile tüketmiyorum bu havalarda kurudum iyice11 de yine yapacağım cevapların içimde çok teşekkür ederim
Evet uzun süre düşündüm sonunda acaba tam çatladığı ana mı denk getirdik dedim çünkü ella içtikten sonra tutunması imkansız gibi geliyorCatladigi saatlerde iliski olmus ki hemen tutunmus, yani iyi denk gelmis saati, catlayip tutunduktan sonra ella etki etmiyor diye duydum
Kismeti varmis gelmisEvet uzun süre düşündüm sonunda acaba tam çatladığı ana mı denk getirdik dedim çünkü ella içtikten sonra tutunması imkansız gibi geliyor
Kismeti varmis gelmissaglikla gelsin, gonlunden gecen neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?