Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar merhaba,
Dün test yapmaya başladım 23.günüyfü adetimin son iki aydır 43.günde adet oldum. Belirtilerim sağ kasıkta hafif ağrı kremsi akıntı ve göğüslerimde dolgunluk... Testi 4 saat ara ile tekrar ediyorum yorunlarsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20200707_171912.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 75
Bugun 11.00 ile 15.00 arasinda kacmamistir umarim. Bazilarinin gercekten kisa suruyor, kucukte olsa bu da bi ihtimal,,2 yada 3 saatte bi yapin, pik yok malesef, deneme yapilacak bi durumda yok suan, takibi sıkı yapın.

Bugun 11.00 ile 15.00 arasinda kacmamistir umarim. Bazilarinin gercekten kisa suruyor, kucukte olsa bu da bi ihtimal,,2 yada 3 saatte bi yapin, pik yok malesef, deneme yapilacak bi durumda yok suan, takibi sıkı yapın.
Henüz yum çat olmamıştır canım kendimi ilk kez test ile deniyorum ama belirtileri az çok her ay aynı yaşıyorum o yüzden çat olmamıştır diye düşünüyorum. Denemeyi Ekim yada Kasım ayında yapacağım ilk birkaç ay yum ve çat arası kaç saat onu çözmeye çalışacağım bakın akşam saatlerinde tekrar yaptım sanırım daha koyulaştı

Eklentiler

• IMG_20200707_191753.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 65
Aynen koyulasma var takibi cok dikkatli yap ki deneme yapacagin zaman seni yaniltmasin

Bir topik var 13 haftaya kadar doğru tahmin yapıyormuş cinsiyeti belli olan arkadaşlar bi sorsa dogru mu çok emin kendinden Asbei sorsana bi canım

Merhabalar herkese ben burdaki tecrübeleri annelere bişey danışmak istiyorum. En son regl tarihim 12 marttı eşimle 24 ünde tek ilişki oldu ve kazara korunmasız oldu. Ben aynı gün 5 saat içinde ella ertesi gün hapı içtim ama reglim gecikince hamile olduğumu öğrendim sorum şu; yumurtam çatladığı için mi hamile kaldım çünkü ella güçlü bir hormon salgılayıp gebeliği önlüyormuş yani o içmediğim 5 saat içinde hamile kalmış olabilir miyim kızlar?

Catladigi saatlerde iliski olmus ki hemen tutunmus, yani iyi denk gelmis saati, catlayip tutunduktan sonra ella etki etmiyor diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…