- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #96.101
Hemen hemen ayni zamanda olKızlar son adetim 11 Ağustos’ta başlamıştı bu gün test yapmıştım bakalım benim de yakın sanırım
13 agustosBizim sizinle hemen hemen aynı gibi bizim de dün ilişki olduson adet tarihiniz ne zaman
Amin cnm insallah herkesin gonlune gore nasip etsin rabbimHayirlisi olur insallah guzel haberler veririz hep birlikte umarim
Amin insallah canimAmin cnm insallah herkesin gonlune gore nasip etsin rabbim
Ay evet pek fark yok. Siz diyet vs yapıyor musunuzHemen hemen ayni zamanda ol
13 agustos
Cok disiplinli olmamakla beraber yaklasik 2 aydir sut ve yogurt tuketmiyorum peynir aralarda canim cok isterse hergun 750 lik siseme karbonatli su atip iciyorum asitli icecek cok tuketirdim onu cok azalttim gecen ay biokadin aldim yarisini gecen ay kalan yarisini bu ay kullaniyorum aklima geldikce muz yedim ve tuzu arttirdimAy evet pek fark yok. Siz diyet vs yapıyor musunuz
Esimede 2 aydir e vitamini cinko ve selenyum kullandirttim keci boynuzu cigden kaynettim bi kac gundur onu iciyo cok sevmesede 3 cicek annrsi soylemisti deneme ayinda kaynattim diye oyle iste canim burda duydugumu yapmaya calistim takdir allahin hakkimizda hayirlisiAy evet pek fark yok. Siz diyet vs yapıyor musunuz
Evet hayırlısı maşallah yine güzel yapmışsınız diyet bizim ne olacak bakalım sonumuzEsimede 2 aydir e vitamini cinko ve selenyum kullandirttim keci boynuzu cigden kaynettim bi kac gundur onu iciyo cok sevmesede 3 cicek annrsi soylemisti deneme ayinda kaynattim diye oyle iste canim burda duydugumu yapmaya calistim takdir allahin hakkimizda hayirlisi
Benim çin takvimi erkek diyor rus takvimi kız bakalımCin takvimi bende de tutuyor
Tutar insallahBenim çin takvimi erkek diyor rus takvimi kız bakalım
Ben varım canım . Ben de kız umuduyla çıktım yola. Demek ki Allah kendi dilediğini veriyor. Bizim istememiz bir yere kadar. Çok isteyince de olmuyor sanırım. Hiç dert etmeyenleri görüyorum hem kızı hem oğlu oluyor. Ben çok ama çok istedim çok dua ettim ama nasip değilmiş.Simdi sizleri takip ediyorum siz de hem fiili hem kavli dua ediyorsunuz ama kız haberleri çok oluyor. Allah her şeyi en iyi bilendir. Hakkımızda hayırlı gördüğünü kalbimize de razı eylesin.Ben hiç erkek bebeği olanı duymadım ocaktan itibaren doğacak
İlk iki çocuğumda tutuyor yeni baktımGünaydın kızlar
Hepiniz gönlünüzdekilere kavuşun insallah
cin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz,kız arkadaşım tüm cevresindekileri denemiş hepsin de tutmuş
İlk iki çocuğumda tutuyor yeni baktımGünaydın kızlar
Hepiniz gönlünüzdekilere kavuşun insallah
cin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz,kız arkadaşım tüm cevresindekileri denemiş hepsin de tutmuş
Sağlıkla gelsin, hayirli evlat olsun insAllahBende bugun dr gittim %100 kız dedi.demir ilaci ve magnrzyum verdi onlara baslayacagim
Öylesine denedim, aynen bende de çin takvimi erkek dedi, rus takvimi kız dedi, benim bebeğim erkekBenim çin takvimi erkek diyor rus takvimi kız bakalım
Canım sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun.Bende bugun dr gittim %100 kız dedi.demir ilaci ve magnrzyum verdi onlara baslayacagim
Yok canım ben 2021 de kız çok diyorum sizinkiBen varım canım . Ben de kız umuduyla çıktım yola. Demek ki Allah kendi dilediğini veriyor. Bizim istememiz bir yere kadar. Çok isteyince de olmuyor sanırım. Hiç dert etmeyenleri görüyorum hem kızı hem oğlu oluyor. Ben çok ama çok istedim çok dua ettim ama nasip değilmiş.Simdi sizleri takip ediyorum siz de hem fiili hem kavli dua ediyorsunuz ama kız haberleri çok oluyor. Allah her şeyi en iyi bilendir. Hakkımızda hayırlı gördüğünü kalbimize de razı eylesin.
Canım sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun.
Sen birşey denemiş miydin?
[/QUOT
Evet denemistim.ovulasyonla pik,vajinl dus,kahve maden suyu sag tarafa yatmalar esime bol proteinli yemekler bol bol muz çin takvimi vb..
Yani bu forumda okudugum cok seyi yaptim kismetde ne varsa o oluyor..saglikla gelsin kuzum kiz olsun sorun degil de insan birde oglum olsaydi demekdende kendini alamiyor..olmayani isterz insaniz neticede
Canim teste devam et Sivi ya dikkat ederekAy kızlar kafayı yicem ya kaç gündür test üstüne test pik yakalicam diye, sat 28 temmuz, bu ay ya yumurtlamadım yada piki kaçırdım derken bugun akıntım biraz fazla geldi bana geçen ay yumurtlamada resmen hissediyordum akıntıyı o kadarda değil ama normalden fazla geldi bana dedim bi test yapayım şuan yaptım iki kez çektimki ışık farkı olur belki yanılmayın die, hiç bu kadar koyu olmamıştı belki geliyordue he teste devam ediyim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?