- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #96.141
Bosver hayirli evlat olsunlar da canim en onemlisi o,kimseyi takma,Zaten doktor bidaha kız derse bana dicem ona doktoe hanım kliniğinizde yer varsa bana bi çekyat açıverin çıkmim burdan hiç2 kızda etrafın tepkilerini düşündükçe 3. Kızın tepkilerini çekmeyi hayal edemiyorum
Valla ben de öyle nasip diye düşünmeye başladım zaten diyet falan yapmıyoruz biz sadece yumurtlama gününü denicez bakalım. Benim kızım da geç döllenme olmuş hatta sağlık ocağındaki dr geç döllenme büyük ihtimal kızı olur demişti. Ben tabi bilmiyorum hiç bişey gerçi hala çok biliyorum sayılmaz ama bi ablam var yumurtlama günü ilişki ile oğlu oldu sonra da kızı yaptı ve diyet falan yapmamış demedi öyle bişey hatta süt ve süt ürünlerine bayılırlarAbla senin yapmadığın hiçbirşey yapmamış gerçek hem manevi hem fiziksek anlamda, senle nasipten öteye geçilmediğini bidaha anlamış olduk, bende çok şeey yapmıyorum valla sadece şimdiye kadar hep geç döllenme yani ilişkilerimizle kızlarımızın döllenme süreleri arasında çok gün var erkeklerin sağ kalması gerçekten mümkün diilmiş tabi o zamanlar bilmiyoduk böle şeyleride öğrenince kızların olması için gereken herşeyi yapmışız farkında olmadanşimdi sadece çatlama anını bulup erkekler tutmicaksa bile en azından oraya kadar bi varabilsinler bakalım
Benim eltimde öyle erkek için yenmesi gereken ne varsa sevmez, tam zıtlarını sever, ama 2 oğluşu olduValla ben de öyle nasip diye düşünmeye başladım zaten diyet falan yapmıyoruz biz sadece yumurtlama gününü denicez bakalım. Benim kızım da geç döllenme olmuş hatta sağlık ocağındaki dr geç döllenme büyük ihtimal kızı olur demişti. Ben tabi bilmiyorum hiç bişey gerçi hala çok biliyorum sayılmaz ama bi ablam var yumurtlama günü ilişki ile oğlu oldu sonra da kızı yaptı ve diyet falan yapmamış demedi öyle bişey hatta süt ve süt ürünlerine bayılırlar
Sadece yumurtlama gününü mü hesaplamış o daBenim eltimde öyle erkek için yenmesi gereken ne varsa sevmez, tam zıtlarını sever, ama 2 oğluşu oldu
Yok kız onun haberi olmaz böle şeylerden ölesine yaptı 2 oğlu oldu işteSadece yumurtlama gününü mü hesaplamış o da
Tek deneme eger ovülasyon sonrasıysa genelde erkek olur dıyorlar ama kimide naparsa yapsın olmuyor kaderimiz zaten belli biz sadece yaşıyoruzBenim tek deneme kuzum bakalım ne olacak
Hadi ya şansa bakYok kız onun haberi olmaz böle şeylerden ölesine yaptı 2 oğlu oldu işte
Nasibimizde ne varsa o. Bunlar yaptığım ovulasyon testleri ydi canım. Gece 03.00da açılma var gibi gördüm. 18.00da ultra pik olmuştu. Gece03.30gibi değerlendirdik. Zaten tek ilişkimizdi. Tuttu Allahın izniyle. Tek fotoğraf olan ise sabah çektiğim onda açılma daha belli. Arkadaşlar zamanlamanın iyi olduğunu söylediler ama bakalım. Yaradan bizim için ne yazmışTek deneme eger ovülasyon sonrasıysa genelde erkek olur dıyorlar ama kimide naparsa yapsın olmuyor kaderimiz zaten belli biz sadece yaşıyoruz
Zamanlaman iyiymiş gerçektenNasibimizde ne varsa o. Bunlar yaptığım ovulasyon testleri ydi canım. Gece 03.00da açılma var gibi gördüm. 18.00da ultra pik olmuştu. Gece03.30gibi değerlendirdik. Zaten tek ilişkimizdi. Tuttu Allahın izniyle. Tek fotoğraf olan ise sabah çektiğim onda açılma daha belli. Arkadaşlar zamanlamanın iyi olduğunu söylediler ama bakalım. Yaradan bizim için ne yazmış
Yanlış atmışım canım burada daha net sanki. Gece 03.00da açılma var gibi geldi. Bir de sen bak bakalım. Bazıları hala pik olduğunu çatlama ın olmadığını söyledi ama 3 melek annesi ısrarla çatlama olduğunu söyledi ona güveniyorum bakalım. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eylerTek deneme eger ovülasyon sonrasıysa genelde erkek olur dıyorlar ama kimide naparsa yapsın olmuyor kaderimiz zaten belli biz sadece yaşıyoruz
Evet 03:00 olan testte çatlamışYanlış atmışım canım burada daha net sanki. Gece 03.00da açılma var gibi geldi. Bir de sen bak bakalım. Bazıları hala pik olduğunu çatlama ın olmadığını söyledi ama 3 melek annesi ısrarla çatlama olduğunu söyledi ona güveniyorum bakalım. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Kime ne canım sallasana.kız evlat berekettir. Ama tabiki gönül her meyveden tatmak istiyor. Lakin olmayınca da olmuyor. 4.yü yaparsın kzuum sen deZaten doktor bidaha kız derse bana dicem ona doktoe hanım kliniğinizde yer varsa bana bi çekyat açıverin çıkmim burdan hiç2 kızda etrafın tepkilerini düşündükçe 3. Kızın tepkilerini çekmeyi hayal edemiyorum
Benim pik dönemim senin en son ki testin gibiydi o yüzden bana da çatlamamış gibi geldi çünkü bu kadar hassas değil testler ama bilemeyız tabıkıEvet 03:00 olan testte çatlamış
Yok kız onun haberi olmaz böle şeylerden ölesine yaptı 2 oğlu oldu işte
Aynen öyle canımTek deneme eger ovülasyon sonrasıysa genelde erkek olur dıyorlar ama kimide naparsa yapsın olmuyor kaderimiz zaten belli biz sadece yaşıyoruz
Öyle mi kuzum. Anlıyor musun sen deEvet 03:00 olan testte çatlamış
Testlerin hassaslığı konusunda bende şüpheliyim azcık ama bide şeyi düşünüyorum silinme baya net olunca acaba geç kalmış olurmuyuzBenim pik dönemim senin en son ki testin gibiydi o yüzden bana da çatlamamış gibi geldi çünkü bu kadar hassas değil testler ama bilemeyız tabıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?