- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #96.121
OlabilirYok canım ben 2021 de kız çok diyorum sizinki2020 doğumlu olacak sanırsam. Rabbim hayırlı evlat versin cümlemize
Benimde cin takvimi erkek diyordu rus takvimi kızBenim çin takvimi erkek diyor rus takvimi kız bakalım
benim de olası hamilelikte Çin takvimi erkek Rus takvimi kız olarak gösteriyor. Sizin kız dı sanki doğru mu hatırlıyorumBenimde cin takvimi erkek diyordu rus takvimi kız
Evet 3.Kız geliyobenim de olası hamilelikte Çin takvimi erkek Rus takvimi kız olarak gösteriyor. Sizin kız dı sanki doğru mu hatırlıyorum
Aynen canım benim de öyle. Seninkinin cinsiyeti neBenimde cin takvimi erkek diyordu rus takvimi kız
Hayırlısı olsun kuzum benim de öyle çin kız, rus erkek bakalım ne olacak. Bekliyoruz meraklaÖylesine denedim, aynen bende de çin takvimi erkek dedi, rus takvimi kız dedi, benim bebeğim erkek
Benim tek deneme kuzum bakalım ne olacakYumurtlama dönemi 3 kez deneme ile gebe kalmıştım kız olurmuş zaten böyle olunca ikincisini tek deneme ile planlayacagım inş
Demiri yeni mi verdi canım bana 5.haftamda verdiBende bugun dr gittim %100 kız dedi.demir ilaci ve magnrzyum verdi onlara baslayacagim
Pardon yanlış yazmışım çin erkek, rus kız diyecektimHayırlısı olsun kuzum benim de öyle çin kız, rus erkek bakalım ne olacak. Bekliyoruz merakla
Kız benimkiAynen canım benim de öyle. Seninkinin cinsiyeti ne
Ben yaptimKız bebeği olacak olan hamiş kuzular, aranızda erkek bebek olmasına niyet kuranı hatim yapan varmıydı, biz eşimle hocaya sorduk bitek onu öneririm size demişti
Abla senin yapmadığın hiçbirşey yapmamış gerçek hem manevi hem fiziksek anlamda, senle nasipten öteye geçilmediğini bidaha anlamış olduk, bende çok şeey yapmıyorum valla sadece şimdiye kadar hep geç döllenme yani ilişkilerimizle kızlarımızın döllenme süreleri arasında çok gün var erkeklerin sağ kalması gerçekten mümkün diilmiş tabi o zamanlar bilmiyoduk böle şeyleride öğrenince kızların olması için gereken herşeyi yapmışız farkında olmadanBen yaptim
Erkek bebek duasi
Kuran hatmi
Salati tefriciye hatmi
Uzerimde Yusuf suresi ve bi cok dua tasidim
Hayırlı evlat olsun canım kız erkek. Benim de 3kızım var hepsi birbirinden tatlıKız benimki
Aynen kuzu aklina gelen herseyi yaptim. Olmayinca olmuyor,yapacak bisey yok, nasipAbla senin yapmadığın hiçbirşey yapmamış gerçek hem manevi hem fiziksek anlamda, senle nasipten öteye geçilmediğini bidaha anlamış olduk, bende çok şeey yapmıyorum valla sadece şimdiye kadar hep geç döllenme yani ilişkilerimizle kızlarımızın döllenme süreleri arasında çok gün var erkeklerin sağ kalması gerçekten mümkün diilmiş tabi o zamanlar bilmiyoduk böle şeyleride öğrenince kızların olması için gereken herşeyi yapmışız farkında olmadanşimdi sadece çatlama anını bulup erkekler tutmicaksa bile en azından oraya kadar bi varabilsinler bakalım
Zaten doktor bidaha kız derse bana dicem ona doktoe hanım kliniğinizde yer varsa bana bi çekyat açıverin çıkmim burdan hiçAynen kuzu aklina gelen herseyi yaptim. Olmayinca olmuyor,yapacak bisey yok, nasipAllah sizlere nasip etsn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?