erkek bebek isteyenlerin yeri

oncelıkle merhaba bı solukta okudum yazısını.aslında hamıle olana kadar ne hıssettysen o sonra mıllet empose edıyor yok kız yok erkek dıye.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

kesinlikle katılıyorum size.Bende 2.kızıma hamileyim.Kız çocuklarını o kadar sevdiğim halde insanların verdiği tepkiden içim burulmadı değil (ALLAH affetsin).Sanki bir kız olduğu zaman 2. mutlaka erkek olması gerekiyomuş gibi bi zihniyet var insanlarda.insanların hayatına neden bu kadar girerler dışardan bilmiyorum.bana üçüncüyü yaparsın o da erkek olur diyen bile oldu.insanların tepkisi gerçekten çok etkiliyor.sizede gönlünüzden geçeni rabbim nasip etsin inşallah.yavrularımızında sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah rabbim

ya aslında belkı karsıdakı de ıyı nıyetlıdır ama bız o durumda anlamayabılırız fesat olanlarda cok tabııı.hatta mumkunse bebegın cınsıyetı bellı olana kadar solememk grek bellı olunca ben hamıleyım kız yada oglan dıye pattt solıceksın.çok kaptırmamak gerekk ama tabıı herkesın gonlunde bır aslan yatar sonucta ıkısıde bızım evlat oglan olunca hopaaa kız olunca kaka dıyenı gordunuz mu ?hayır tabı ıcımızdede gecmıyor dııl.hayırlısı saglıklısı dıyelım cumlemız ıcın... pekı nısa sen hıc ovulasyon takıbı yaptrıdın mı canım?

cinsiyet hakkında yorum yapanları da kesinlikle ciddiye almayın bana hala (8.ayım bitecek) erkek olabilir diyenler oluyo.karnım sivri yüzümde de kızdaki gibi herhangi bi nişan yok.çillenme sivilce falan gibi.bunlardada istisna olabiliyor bence. hiçbişey için kendinizi hazırlamayın.benim eşimde 1.kız istemişti bunda erkek geçiyodu gönlünden.kız olduğunu duyunca en ufak bi üzüntü yaşamadı.tevekkülcüdür aslında ama acaba diyorum içinde hep bi erkek uhdesi kalırmı

yok canım hiç yaptırmadım nasıl bişey onuda bilmiyorum.cinsiyet içinmi yapılıyor

yok canım hiç yaptırmadım nasıl bişey onuda bilmiyorum.cinsiyet içinmi yapılıyor

canım bak soyle sımdı kısının adet srıkulasyonu 28 ıse GENELDE 14.gun yumurtlama gunu 30 gunse adetn 16 gun yumurtlma oluyor kısıye gore degısıyor x kız yanı spermlerı yavas ama gec olür y hızlı ama erken ölür oyuzden tm ovulasyon gunu ılsıkı tuttrulmaya calsıyoruz oyle canım ıste

canım eşim uzak yola gittiği için biz bi adetim 6 gün sürüyo banyo yapıp 7 gün ilişki oldu.birde 11. gün

hıı ondan canım bak sımdı senın yumurtlaman 14.gun dıyelım sen ılısı 11.gun spermler 72 saat yasıyor ve o 3 gunde yler oluyor kaldı x.ler ondna kız.ama tabıkıı bu x y bılımsel bı durum bunu dneyım oglusu olan cok.bunu deneyıp kızı olanda var .allahın takdırı fakat yınede denemekt fayda var

benim doktorumda öyle önerdi ama benim bebek isi araliga kaldi insallah bebisimi ozaman yaparim saglikli bir sekilde benim omuzumda srun vardi iyice kötüledi 3 ayda bir igne vurulucam insallah onun icin hamileyken önermiyorlar beklemede yani ama canim senin bebisin eger bu yöntemle olursa bilmek isterimm bende öyle yapicam cünkü allah hepimizin gönlündekini versin saglikli olsun insallah

gecmıs olsun canım bak bnım hep bole sorunlarım oldugunda beterın beterı var derım.hıc canını sıkma gec olsun temız olsun:)ınslh sende bebısını ıyıslestıkten sonra yaparsın saglıcakla kucagına alırsın.canım ben bunu denıycem bak bırde rus takvmı var onada bak mutlaka 4 yılda bır erkek kanı yenılenırmıs ben bakmasını bılmıyorum ama cook dogru cıkanı gordum sahsen.hem baba adayının hem anne adayının yasıyla hesplanıyor onada denk getırırsın cok guzel olur :)

33 gunde bir adet oluyordum yumurtlama testinde cift cizgi 20. gunde oldu bakalim artik herseyin hayirlisi ogrenince yazarim
;-)

cuma gunu doktora gittim doktor kesin bisey diyemem ama erkege benziyor bir sonradaki randevuda kesinlesir dedi kizlar cok sevindim ins saglikla hayirlisiyla erkektir dua edin benim icin herseyin hayirlisini versin rabbim

cuma gunu doktora gittim doktor kesin bisey diyemem ama erkege benziyor bir sonradaki randevuda kesinlesir dedi kizlar cok sevindim ins saglikla hayirlisiyla erkektir dua edin benim icin herseyin hayirlisini versin rabbim

ayyy hadı ınslh canım yaaa:)))sayfamdan ılk erkek bebegı cıksın sansımız ugurumuz olsun bızım:))kız kımsye soyleme sakın sımdıden bılmıyorum bellı dııl falan de tedbır ıcın bızım mılletı bılmıyormusun dk bası neymıs neymıs derler:))heyecan yaptım devamını beklıyorumm

buarda hanı bende geblıkten suphelenmıstım ya bısıy yokmus canım yaa..uşutmeye baglı kasık ağrısıymıs:)hayırlısı bakalım ha canım buarda erkege benzıyor demıs ya sana dr rus takvımı cın takvımı baktın mı hıc ne dıyor orada????

merhaba hanımlar
Hz.Allah sağlıklı bir şekilde gönlünüze göre versin

lakin neden erkek bebek istediğinizi çok merak ettim

İnşallah siz ve tüm isteyenler en kısa zaman da hayırlı sağlıklı bebişlere kavuşursunuz.

Maalesef ki toplumumuz da erkek bebek isteği daha fazla benim bir kızım bir oğlum var.Oğlum olacağını öğrenenler ,ailelerimizde dahil daha fazla sevinç gösterisinde bulundular.
O zaman içim acımıştı sanki kızıma haksızlık yapıyorlarmış gibi gelmişti,
İkiside meleğim benim nasıl gözümde ,gönlümde ayırabilirim ki.

Umarım konu sahibine de Allah gönlüne göre verir.Herkesin gönlünden geçen başka,çok sorgulamamak gerek.Arkadaş zaten kısmet diyo ve bişeyler denemek istiyor.Sonuçta gelecek olanı kısmetindeki olacak bilincinde bence.

nurlum arkdasım tesekkur ederım bu tesekkurun sebebı oncelıkle bılıclı yazından dolayı ıkıncısı ıse ınsanların fıkırlerıne saygından dolayı.rabbım herseyı gonlune gore versın

öncelikle evlatlarınızı Allah bağışlasın.. ve anneler gününüzde kutlu olsun..

insanların başına belli başlı şeyler gelince örneğin,,düşük..erken doğum..yada kısırlık..dnadan bozukluk vs üstüne uzun yıllar evlilik vs olunca insan bir soruyor nedenki diye..haa 2-3 kızı olur aile baskısı olur.. ailede kocaların ata erkil bir toplumdan gelmesi olabilirdi ama değil...

konu sahibi konusunu cinsiyet bölümüne açsaydı inanın kimseden bu denli eleştirel bir yaklaşım almazdı..ancak burası bilinildiği gibi gebe kalmak için uğraşan kadınlarla dolu ne kürlerle ne dualarla.. bende bu kadınlardan bir tanesiyim..

kendimden bahsedeyim benim dna'm bozuk olduğu için sadece erkek bebeğim oluyor ancak daha doğuaramadan ölüyorlar bu zamana kadar sağ doğum yapamadım ,yapsam sakat olacakmış doktorum öyle dedi (ahh sağ doğsada ben yine bakarım Rabbim nasip etmedi henüz) eşimden problem yok . hatta son hamileliğimde şu cinsiyet takvimi olan çin ve rus takvimi mi diyorlar 3 yılda bir kadınların ,4 yılda birde erkeklerin hücreleri yenileniyormuş onda kızım olacaktı (eğer benım kızım olursa ne ölecek ne sakat doğacaktı yani sağ doğum olacaktı ancak taşıcıyı olacaktı)..ben yine düşük yaptım 6+2likken onada genetik uygulandı ve onunda cinsiyetinin erkek olduğu öğrenildi.. o yüzden dedimki bu konu sahibine bu cinsiyetlere inanmayın ve eşinin bir kadın doğumcu olarak ve bebeğin cinsiyet konusundaki takıntısından ötürü şaşırdım .. bunun için son çarede onların pgt ile (yada yumurta donasyonu ile) erkek bebek sahibi olacaklarını belirttim...ancak konu sahibi sadece anlamak istediğini anlamış..eleştirel yaklaşma demiş..bir konu açılıyorsa olumlu-olumsuz bütün fikirlere saygı duymalı.. konu sahibiyle aynı fikirde olmayan kişide yorum yapabilir buna kimse karışamaz..açılan topik konu sahibininde olsa site Kazen e aittir bu unutulmamalıdır.

ben konu sahibine höyttt neden erkek te erkek diye tutturuyosun diye bişey dedim mi? hayır.. önce kendi durumumu izah ettim sonrada Allah hayırlısını versin dedim.. bizim kız - erkek evlat isteme lüksümüz yok dedim ki ben sözlerimin arkadasındayım..

ayrıca konu sahibinin 2. msjından sonraki uslubu giderek kabalaşmıştır.. statüye göre değil adamına göre konuşurum yada konuşmam.zaten ikimizde ban yedikten sonra konu sahibi 2.bir üyelik alıp tekrar hakkımda atıp tutmaya başlamasıyla da belli etmiştir kendini.. neysee ben kendimi daha fazla aklamaya çalışmayacağım beni bilen biliyor zaten..

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, amin.

Haklısınız sıkıntılı durumlar yaşıyorsunuz, evlat kaybını kimseye yaşatmasın Allah yardımcınız olsun.
Allah şifa versin ,inşallah bundan sonraki hamileliğinizde sağlıklı ,hayırlı bebiş nasip eder Allah ım ve kucağınıza alırsınız sağlıkla.

Yanlış anlaşıldım sanırım ben sizi asla suçlamadım ya da herhangi bir şeyle itham etmedim. Kırdıysam istemeden kusura bakmayın.
Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim,yazdıklarınıza da katılıyorum.
Benim söylemek istediğim maalesef erkek bebek daha çok isteniyor, çünkü daha çocukluktan itibaren bu empoze ediliyor.
Hep erkek evlat daha kıymetli oluyor.

Benim için evlat değerlidir, melektir. cinsiyeti bunu arttırıp eksiltmez ama gönlünden erkek isteyene de Allah nasip etsin diyorum sadece.
Ne yapılırsa yapılsın kısmetten öteye gidilmiyor nihayetinde.

canım senın kendını suclayacagın bısıy yok arkdas hıckırsan onuda sorun yapar:)
ayrıca ıskorp senın dısında baslıgımı elstıren pek kımse olmadı. mantelıtene hayran kaldım :)konumu ıstedıgım yerde acarım ıster geblık bekleyenlerın sayfasında ıster cınsıyet bkanların sayfasında :)

gecen baska bı baslıgımda yazdım erkek bebek yada kız bebek ıstemek bı ev ıcın kura cekımı yapılırkn guney cephesı olsun yok su kat olsun demek kadar dogaldır.cunku rabbım kullarm bende ıstyecek dıyor.kız ısteyınce kımse aaa neden kız ıstıorsun demıyor erkek ısteyınce hoyt oluyor bu egıtımle anlayısla hayat felsefsıyle dogru orantılı bı durumdur.ben rabbımden saglıklı zekı akıllı bır erkek evlar ıstıyorum her seferınde dua ederek ellerımı acarak en ıyısını o bılır dıyerek.. saglıksız olan tum annelere gecmıs olsun en kısa zamanda kucaklarına bebıslerını versın ınslh.ama bu forumda ne ınsanlar var 4 yıldır bebebgı olmayanlar kımse gelıpte benım cocugum olmuyorda sen erkek ıstıorsunda demıyor herkesın sorunu kendıne.allah acıl sıfa versın demekle beraber herkesın sorunu kendıne...oyuzden baslıgımı lutfen ısgal etmeyın..ve kızlar bılıyormusunuz ben ıyı nıyete cok ınanırım.en ıyı dua ve en ıyı bedduadır.RABBIM HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN..

canım işte kimse kimsenin ne çektiğini anlamıyor
sen bu kadar kayıptan sonra cinsiyeti ne olursa olsun yeter ki sağlıklı olsun diyorsun anlıyorum
bende bu kadar senenin hasretiyle aynı duygular içinde kız erkek farketmez yeterki sağlıklı hayırlısı olsun diyorum
ama konu sahibi arkadaş daha ne evlat hasretini ne kayıp korkusunu bilmiyor bilmesinde inşallah istediğini Rabbim nasip etsin
zaten hayır duanıda etmişsin Allahım Yüce Rabbim herkesin gönlünde ne muradı varsa hayırlısıyla muradına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…