erkek bebek isteyenlerin yeri

bak canım iskorpitin yazılarına çok takılıyorsun ama o ne yaşadığını kendisi bilir
sana sadece cinsiyete çok takılma Allah neyi kısmet ederse o olur dedi diye bunca kızıp köpürmeye gerek yok
ve ayrıca site kuralları vardır sen istediğin yere değil yöneticiler nereye uygun görürse oraya açabiliyorsun konuyu
son olarak da sen nasıl istediğim yere konu açarım diyorsan isteyende gelip istediği gibi yorum yazabilir
sen yada ben kısıtlayamayız Allahım herkesin gönlüne göre versin diyorum aynen seninde dediğin gibi

Son düzenleme:
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrr daha 2 dk once hamıle oldugumu ogrendım soktayımmmm:))))))))))))))))))))))))

kızlar nerdesınız acaıp mutluyum yaa:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9gelın sızınle paylasmak ıstıorummmmmm

ya sağ kasıgım ınanılmaz agrıyor hıc boyle olan var mı?hamışler yada tecrubelıler yardımcı olurmusunuz

Bunca yazı içinde bu cümleler beni çok rahatsız etti arkadasım
Bebek sahibi olmaya calışan bir insanın bu yönü ona yaklaşırken silah olmamalı değil mi
Komplex ya da korkularının ne oldugunu onu tanımadan nasıl bilebilirsin
Bır meslektasın olarak erkek evlat istemen benı rahatsız etmedi ama insanları aşağılayıcı sözlerin cok rahatsız etti acıkcası
Ameller niyetlere göredir arkadas bu yazılarınızı hak edecek ne yazmıs dıye baya okudum bulamadım
Anneler günü gibi özel bir günde keske kimseyi incitmesek
Allah herkesin gönlüne göre versin kız ya da erkek kim ne isterse
Senin de gönlüne göre olsun herkesin kendince bir nedeni vardır bunu biz sorgulama hakkına sahip değiliz
Sevgilerle güle güle büyütün

aaa cıddımısın cnm cok sevındım
benımde oglumda sag tarata sızlama vardıııııı

canım ben erkek hıssedıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))) rabbım saglıklısını hayırlısını versın bızeee:))))))))) ınslh huzurlu bı hamılelık gecırırım en guzel anneler gunu bu sanırım.rabbım ısteyn herkse nasıp etsın tez zamandaa

kızlarrr nerdesınız yaa gelın mutlulugumu paylasın bende sızınkınde paylascam gelınnnnnn

kızlar erkek bebısı olanlar erken gebelık belırtılrınızı yazabılırmısınız?

sanirim esiniz doktormus
benim bi sorum var bana yardimci olursan sevinirim. istersen özelde yazabilirsin
benim rahim agzindaki akinti yani serviks akintim ph si asitliymis ve spermleri öldürüyormus ben bu yüzden hamile kalamiyormusum 1,5 yildan beri bunun caresi varmi acaba ve nasil???
esimdede bendede baska bi sorun yok sükür ben 2010da hamile kalmistim 7haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum 1yil korundum sonra bidaha hamile kalamadim.
gecen ay laparoskopi ve histeroskopi oldum tüpümde yapisiklik varmis acildi ve endometriosis temizlendi. bu ay yani mayista asilama olacaktim ki erken catlamis yumurtam yani 13.gün asilama günümdü catlamis bile.
bu sivinin asitini gidermek icin biseyler vardir muhakkak degilmi????
Buarada anneler günün hayirli olsun bebisin sana hösgelmis saglikli gene kucagina al Insaallah

amın teskkur ederım..
doktorun ne onerdı dıor esım

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrr daha 2 dk once hamıle oldugumu ogrendım soktayımmmm:))))))))))))))))))))))))

ayyy cok güzelllll heleki bugunn anne adayı oldugunu ögrenmek cokdaha güzeldir sanırım rabbimm ben ve benim gibi bebiş isteyenn herkezede nasip etsin insallahhh takibimdesin mavi_ lal hayırlı olsun arkadasım

bu anlattıgın gıbımı sorun ?cunku sorun buysa yıkama ıslemı yapılıyorms ve basıt bı ıslemmıs

ayyy cok güzelllll heleki bugunn anne adayı oldugunu ögrenmek cokdaha güzeldir sanırım rabbimm ben ve benim gibi bebiş isteyenn herkezede nasip etsin insallahhh takibimdesin mavi_ lal hayırlı olsun arkadasım

cok samımıısn:)tesekkur ederım rabbım sanada saglıklı guzeller guzelı yada yakısıklı bı bebıs versın ınslh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…