canım senın kendını suclayacagın bısıy yok arkdas hıckırsan onuda sorun yapar:)
ayrıca ıskorp senın dısında baslıgımı elstıren pek kımse olmadı. mantelıtene hayran kaldım :)konumu ıstedıgım yerde acarım ıster geblık bekleyenlerın sayfasında ıster cınsıyet bkanların sayfasında :)
senı anlıyorum yuce rabbım sana hem bebek hemde saglık versın.bence sız psıkolg yada psıkıytra gorunun bu ayıp dııl daha ıyı olcagınızı dusunuyorum.komplex ve korkularınızı ancak bu sekılde yenbılırsınz
ya sağ kasıgım ınanılmaz agrıyor hıc boyle olan var mı?hamışler yada tecrubelıler yardımcı olurmusunuz
anneler gu nu hedıyesı olmusssss
aaa cıddımısın cnm cok sevındım
benımde oglumda sag tarata sızlama vardıııııı
adetten bes ğün sonra erkek cocuğa hamilelik ksınmi acaba
canım benım cok kıbarsın tabıkı kırılmadım.anlıyorum senı haklıda olbılırsın ben tek cocuk yapcm bunun ıcınde esımın ıstedıgı olsun ıstıyorum.yuce rabbım hayırlısını saglıklısını versın bızlere.en kısa zamanda ınslhh kalbımızden gecnler olur
mavı lal hayırlı olsun anler gününün en güzel hediyesi
sanirim esiniz doktormus
benim bi sorum var bana yardimci olursan sevinirim. istersen özelde yazabilirsin
benim rahim agzindaki akinti yani serviks akintim ph si asitliymis ve spermleri öldürüyormus ben bu yüzden hamile kalamiyormusum 1,5 yildan beri bunun caresi varmi acaba ve nasil???
esimdede bendede baska bi sorun yok sükür ben 2010da hamile kalmistim 7haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum 1yil korundum sonra bidaha hamile kalamadim.
gecen ay laparoskopi ve histeroskopi oldum tüpümde yapisiklik varmis acildi ve endometriosis temizlendi. bu ay yani mayista asilama olacaktim ki erken catlamis yumurtam yani 13.gün asilama günümdü catlamis bile.
bu sivinin asitini gidermek icin biseyler vardir muhakkak degilmi????
Buarada anneler günün hayirli olsun bebisin sana hösgelmis saglikli gene kucagina al Insaallah
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrr daha 2 dk once hamıle oldugumu ogrendım soktayımmmm:))))))))))))))))))))))))
ayyy cok güzelllll heleki bugunn anne adayı oldugunu ögrenmek cokdaha güzeldir sanırım rabbimm ben ve benim gibi bebiş isteyenn herkezede nasip etsin insallahhh takibimdesin mavi_ lal hayırlı olsun arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?