erkek bebek isteyenlerin yeri

Allah razi olsun canim Insaallah bu topik aktif oldumu seni bulmak kolay olur bende Insaallah veririm güzel müjdeyi

bacım bak senın ıcın sımdı kocamı aradım.aksam yazdıklarını yenı okudum ıyı dınle ve bunları mutlaka uygula bacım tammamııııı kızz
senın vajen asıdıkmıs yuzde 70 dıyor(gormem lazım soyledıklerınden yola cıkıyorum dıyor)

ıltahap olma olasılıgın cok yanı vajınanda buda asıdık yaparmıs sımdı ph degerı yuksek 7 nın uzerınde yada varsa 8 phlı olan 1 lıtre su ıceceksın camasırların aslaa naylon olmıcak pamuklu olcakmıs bu onemlıu dıyor her gun yenı camasır gıyıyorsun wc temızlıgını onden arkaya dogru yapıyorsun
EN ONEMLISI
doktoruna gıdıp dıyorsun kı akıntısı vardır muhtemelen dıyor esım.akıntım var ılıskı sırasında agrı var kotu koku var de doktoruna sana ılac vercek bunları tam duzenlı kullan ama MUTLAKA KORUN bu donemde sakın ılıskı olmasın.bu ılacları bıtır.ılık suya 3 karanfıl atackmıssın agzını kapat 5 dk beklet ıc .bunu bı kac gunde bır yap kolay bısıy zaten
sonra her gun esın ve sen bır muz yıceksın bak esım oyle dıyor muz yesınler .sen bunu ılac kullancksn ya ozaman basla muz yemeye
ılacın bıtınce baslaycakmıssın ılıskye
11 13 15 17 20 .gunler ılıskı olsun dıyor ayaklarını uzatmana gerek yokmus yarım saat 40 dk kalkmasın yerınden dıyor 4 ay en fazla 6 ay bebıs gelmezse gel buraya yaz ama bu soyledıklerımn hepsını uygula tamammı vajına ıltıhabını tedavı etmelısın ancak ozaman bazık donermıs yapı anladınmı canım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar buarda ben buraya takıldıgımdan berı ıslerım kaldı hep :)bu hafta 3 davam var ınclemem gerken dosyalar var kızlar dua edın bana ve bebısıme:) ben yıne gırcem ama buarlar cok yogunum oyuzden buaralar gıremeyebılırım.hepınızı optum heyecanımı mutlulugumu hıc tanımadıgınız benle paylastınız yardımcı oldunuz hepınıze cook tesekkur ederım.guzel arkdaslıklar kurcagımı dusunuyorum.sımdıden aynı donemın 4 annesıyle tansıtım:)daha cok bebıs olsun bereketlı olsun sayfam ınslh bol bol erkek bebısler cıksın ısteyene rabbım kız bebıs versın.en onemlısı sonuc ne olursa olsun yavrularımız sağlıklı vatana hayırlı akıllı ve zekı olsun:)amınn....
bırde unutmadan gebe kalanlar yenı ogrenenler buraya yazarsa sevınırım gorusmek uzere opuldunuzz

cnm ya dun gece saat kacaadar nartanesı ıle bu soruların cvp ını aradık deger kac olmalı nasıl nasıl tedavı uygulanmal gıbı
Allah razı olsun esınden her bılgıyı almıssın bak sana cok dua edıcez arkadasımla
ınsalla tum ıslerınde yolunda gıdıcek
esınde sagolsun ne guzel cvplsmıs

canim cok sevindim bebisine insallah saglikli bir erkek evlat sahibi olursun hayirlisiyla ...peki ovulasyon gününü takip ederekmi hamile kaldin yani yumurtlama günündemi birde o cin takvimi palavra inan esin hakli ovulasyon gunu cok mantkli emin esinde ayni seyi söylicektir ama heycanla bekliyorum bebgin erkekmi kiz mi oldugunu tabi insallah sagliklidir hakkina hayirlisi

doktorumda asidik oldugunu söyledi canim ama bunun icin bana hicbirsey vermedi malesef.
ben yine doktoruma sorayim ilac versin. dediklerinizi aynen uygulayacagim canim cok sagol. ben almanyada yasiyorum burdaki doktorlar biraz oluruna birakiyorlar yani salliyorlar oyaliyorlar. benim annem tr gidecek 2 haftaligina acaba ordan eczaneden ilac aldirsammi ama hangi ilac iyi gelir bilemiyorum. esin bana tavsiye edebilecek ilac söyleyebilirmi canim.
iliski sirasinda agriyor akintim cok fazla koku oluyor ama bu aralar yok sanki koku. bunlari yapacam Insaallah. acaba ilk hamileligim 7 haftalikken kalbi bu yüzdenmi durdu acaba cünkü bildigim kadari ile bu durum düsüge sebep oluyormus.ilk hamileligimde hamile kaldim. düsükten sonra 1yil korundum sonra ben 1,5 yil hamile kalamadim

Kızlar benim geçen ay 15 gün adetim gecikti. Normalde hep 28 gündür adet döngüm şimdi ben bu ay Bat içın 28 mi sayicam yoksa 43 mü sayicam?

canım senın bebıs nekadrdı olmuyor?sen neden bukadar stres yapmıssın bı yazsana bana

ben 1.5yil oldu hamile kalamiyorum canim. ilk hamile kaldim hemen oldu sonra 7haftalik kalbi durdu kürtaj oldum ve 1yil korundum sonra 1.5yildan beri deniyorum hamile kalmayi.
stres neden yaptigimi söyleyeyim canim aslinda ben kisilik olarak cok rahat bir insanim yani kafaya takmam canim. ben doktorlardan dolayi stres yaptim gerildim cünkü 5doktor degistirdim ve hepsi bana hicbirseyin yok sen bikere hamile kaldin yine kalirsin hersey normal esindede hersey normal diyorlardi artik tüpbebek merkezine gitmeye basladim ve ordaki takim 3doktor calisiyor nöbetlese bana ilk önce yumurtlama takibi yapti ve 1gün öncesi iliski önerdi ertesi günü kontrola gittigimde benden bi sivi aldi asagidan ve sperm bulunmadigini bendeki akinti asitli oldugundan spermleri öldürmüs dedi. ilac vermedi bence bunun baska bi tedavisi olmali diye düsündüm ama esim olsun yaptiralim dedi. asilamadan önce labaroskopi ve histereskopi olmam gerekti ve hastanede bayginken yaptilar yapisiklik varmis ve endometriosist varmis onu temizledi. baska bi engel olmadigini söyledi asilama icin mayis 10 asilamam vardi ama ben 28 nisan adetten sonra 10mayis 13. günü oldugundan catlamis. yani beni asilamaya gec cagirdilar. asilamam iptal oldu. vardir bundada Hayir dedim üzülmedim cünkü o laparoskopi ve histeroskopi ameliyatindan sonra normal yolla denemek istiyordum icimde kalmisti. Rabbim gönlüme göre verdi ama önümüzdeki ayda asilama olmayabilir cünkü esim bagdemcik ameliyati olcak hastanede kalcak benim yumurtlama zamanima denk geliyor. temmuz ayi asilama olabilir.

cok uzun oldu kusura bakma canim ama söylermisin ben bu durumda stres yapmayimda kim yapsin??? benim hayatimda hic stresli birsey yoktur hic strese girmeyen biri olan ben gerildim doktorlar beni gercekten yordu. 1.5yil zamanimi caldilar. Allahim kimseye böyle durumlar yasatmasin

esimle cocuk hasreti cekmeye bi nevi alistik ama annem ve kayinvalidem aradiginda ve sordugunda üzüldüklerini anliyorum hissediyorum ve üzülüyorum.

Yüce rabbim evlat uğruna yapilan duaları kabul eylesin

sen 1,5 yılı kafaya takıyorsun ben 7 yıllık evliyim çocuğum yok hiç gebeliğim olmadı
1 kere aşılama 2 kere rahim filmi 1 kere laparoskopi ameliyatı ve 6 kere tüp bebek denedim
onun dışında bitkisel ilaçlar saysam aklın durur ama hala yok bebeğim
Allahım inşallah daha fazla aratmadan en kısa zamanda yavruna kavuştursun
bütün isteyenlere arasında bize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ...

mavi-lal yardım istiyorum cnm bugunn genel mayneye gittim çocuk düsünüyoruzz rabbim veririse insallahh adett düzensizligi diye gittim ilk etpda cocuk icinde gereken testleride isterim diye düsünüyodumki düşündügüm gibi olmadııı muayneye gittigimdee rahim agzzında yara var dedi smir testi aldı alırken kanamam oldu benim bu normal degil baya kanaman oluyo deddi kan tahlili istedi benim için sonucları danısırmısın eşine rahimde yara gebelige engel olurmu morelim cok bozulduu (( sonuclarım bunlar

TSH 2.684 mU/L 0.5-5.4
HCG, total < 2 IU/L
0,1 - 5 gebe Olmayan
5- 50 0.2-1Haftalık
50 - 500 1-2 Haftalık
100-5.000 2-3 Haftalık
500-10.000 3-4 Haftalık
1.000-50.000 4-5 Haftalık
10.000-100.000 5-6 Haftalık
15.000-200.000 6-8 Haftalık
10.000-100.000 2-3 Aylık
10-50 IU/L arasında çıkan sonuçların 2 gün
sonra tekrar kan vermesi önerilir.
Prolaktin 28.89 ng/mL 3.4-29.8 gebe olmayan
10,3-209,1 gebe
2,4-20,9 postmenopoz

kizlar neredesiniz yaaaa

burdayım:)) merhaba kızlar bı suredır yokum ıslerim cok yogun aksamları yorgun gelıyorum bı muddet daha gıremıycem sanırım.sızler nasılsınız bakalımm?? buarda hamılelık surecı guzel rabbım ısteyen herkese versın.bu yogunlukta ıyı beslenmeye calısıyorum dınlenmeye calısıyorum yapabıldıgım kadarıyla.kendınıze ıyı bakın kızlar benı durumlardan haberdar edın gebelık suphesı olanlar yenı gebeler guzl haberlerınızı beklıyorum gorusmek uzere:)

Bende araniza yeni katildim, bir kizim var birde erkek istiyorum Allah nasip ederse insallah. 2 aydir tam yumurtlama zamanimi tahmin edip deniyorum ama olmuyor. Bende bir an once Allahin izniyle insallah hamile kalirim.

Bende araniza yeni katildim, bir kizim var birde erkek istiyorum Allah nasip ederse insallah. 2 aydir tam yumurtlama zamanimi tahmin edip deniyorum ama olmuyor. Bende bir an once Allahin izniyle insallah hamile kalirim.

selam canım sen nasıl tahmın edıyosun yumurtlama gununu canım.yanı testmı yapıyosun yoksa ınternettekı hesaplara goremı buluyosun

Ben düzenli adet oluyorum genelde 14. gün kasıklarımda ağrı ve akıntım fazlalaşıyor oradan anlıyorum yumurtalama günüm olduğunu ama nedense 2 aydır hamilelik olmadı acaba ovulasyon testimi denesem bilemiyorum, testi deneyip tavsiye eden varmı?

saglikli olsunda kiz erkek farketmez dyorum ama gonlum daha cok erkek istiyor..siz cin takvimine baktinizmi tutan var mi ilk gebelklerinde yada suan gebe olanlarda?

Canım benim durumumda aynı senin gibi. Konuyu çok güzel anlatmışsın. Ben de küçüklüğümden beri çocuğum olursa ilki erkek olucak diye hissediyordum. Ki çoğu hamilenin kız mı erkek mi çocuğu olacağını doğru tahmin edebiliyordum. Bana erkek bebişin olacak demişti doktor ben de kendimi ve eşimi ona alıştırmıştım. Ama sonra 22.haftamda detaylı ultrasona girdiğimde hem radyolog hem de doktor bariz bu kız bebek dediler. O an ben şok tabi. Hala da yanılıyorlar diye düşünüyorum bir sonraki aya bir daha sorucam doktoruma cinsiyetini. Bu forumda neler neler okudum son ana kadar kız diyip erkek çıkan ya da erkek diyip kız çıkan. Sonuçta önemli olan tabiki sağlıklı olmaları ama insan kendini alıştırınca kabullenmesi kolay olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…