kızlar erkek bebısı olanlar erken gebelık belırtılrınızı yazabılırmısınız?
cok samımıısn:)tesekkur ederım rabbım sanada saglıklı guzeller guzelı yada yakısıklı bı bebıs versın ınslh:)
cok eksı yedımmmmm
cok uyudummmmmmm
cnm eksı peynır ıstedııııııı
hıc bulantı yasamadımmmm
canım ben erkek hıssedıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))) rabbım saglıklısını hayırlısını versın bızeee:))))))))) ınslh huzurlu bı hamılelık gecırırım en guzel anneler gunu bu sanırım.rabbım ısteyn herkse nasıp etsın tez zamandaa
inşallah allah razı olsun olsun canımm pekii dedigin metodumu uyguladınnn ne zamandır cocuk deniyodunn benn yeni karar verdim nasipsede bu ayyy adım atıcaz bakalımm rabbimmm bizede nasip etsin insallah
ınsalla gonlune gore olur cnmmm
benım bı kızım bı oglum var cnm
yaren bulantı harıc tutuyor sımdılık bulantı yok ama olmaz umarım:))sana cok danıscam sanırım ıdare et benı 4 ay olurmu:)
amın teskkur ederım..
doktorun ne onerdı dıor esım
cnm benımde hıc bulantım olmadıııı
ay seve seve esınle cok eglencelkı muayneler sızı beklıyo
esın cınsıyetı kacıncı haftada anlıyo
bu anlattıgın gıbımı sorun ?cunku sorun buysa yıkama ıslemı yapılıyorms ve basıt bı ıslemmıs
doktorum bana asilama dedi
yikama islemi nasil oluyor canim
sanki yikama islemi diye bahsetmisti doktorum
ama neyi yikiyorlar??? esimin spermlerinimi?? onda sorun yok bendeki sivi dan dolayi hamile kalamadim yoksa catlama hersey oluyor
yaren erkekse 2.5 ayda gorurum dedı dur bakalım nolcak evet sımdıden basladı bıızm eglence:))
aa evet benım oglumu 11+6 da gordu dr ama demedı kız daha gec anlasılıyomus nıtekım kızımda o sekıldeydı
kız esının spermını nıye yıkasın senın rahım yıkanır.e dıger ay dene catlamayı
kız esının spermını nıye yıkasın senın rahım yıkanır.e dıger ay dene catlamayı
bu ay normal denedik bakalim. önümüzdeki ay asilama olcak
ama bana bisey vermiyor asilamada yani ne bi ilac ne bi igne catlatma ignesi gibi normalmi
bide sunu sorabilirmisin kusuruma bakmazsan eger. bu sivi asitli ya hani bunun kendiliginden gecme yani iyi olma imkani varmmi yoksa caresi yikatmami
aa rahımdemı yıkanıyomus
bak bısy daha duydum
cnm bu ARADA BI TAKTIK DENEDINIZMI ERKEK BEBEK ICIN
bu ay normal denedik bakalim. önümüzdeki ay asilama olcak
ama bana bisey vermiyor asilamada yani ne bi ilac ne bi igne catlatma ignesi gibi normalmi
bide sunu sorabilirmisin kusuruma bakmazsan eger. bu sivi asitli ya hani bunun kendiliginden gecme yani iyi olma imkani varmmi yoksa caresi yikatmami
yok yaren catlatma yapcaktık rabbımın ısı kendılıgınden oldu hıcbırsey denemedım :))zaten esım ınanmadıgı ıcın denemeler benım tarafımdan takvımle olcaktı ama oda olamadı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?