erkek bebek isteyenlerin yeri

cok samımıısn:)tesekkur ederım rabbım sanada saglıklı guzeller guzelı yada yakısıklı bı bebıs versın ınslh:)

inşallah allah razı olsun olsun canımm pekii dedigin metodumu uyguladınnn ne zamandır cocuk deniyodunn benn yeni karar verdim nasipsede bu ayyy adım atıcaz bakalımm rabbimmm bizede nasip etsin insallah

ınsalla gonlune gore olur cnmmm
benım bı kızım bı oglum var cnm

inşallah allah razı olsun olsun canımm pekii dedigin metodumu uyguladınnn ne zamandır cocuk deniyodunn benn yeni karar verdim nasipsede bu ayyy adım atıcaz bakalımm rabbimmm bizede nasip etsin insallah

canım bız 3 yıllık evlıyız ama ış durumlarından dolay 1 yıldır yanyanayız 6 aydır dusunuyorduk bebısı 4 aydırda denıyoruz.dedıgım yontemı denemedım catlatma yapcaktım ama rabbımın ısı kendılıgınden oldu.bızım ıcınde buyuk suprız oldu:))

yaren bulantı harıc tutuyor sımdılık bulantı yok ama olmaz umarım:))sana cok danıscam sanırım ıdare et benı 4 ay olurmu:)

cnm benımde hıc bulantım olmadıııı
ay seve seve esınle cok eglencelkı muayneler sızı beklıyo
esın cınsıyetı kacıncı haftada anlıyo

bu anlattıgın gıbımı sorun ?cunku sorun buysa yıkama ıslemı yapılıyorms ve basıt bı ıslemmıs

yikama islemi nasil oluyor canim
sanki yikama islemi diye bahsetmisti doktorum
ama neyi yikiyorlar??? esimin spermlerinimi?? onda sorun yok bendeki sivi dan dolayi hamile kalamadim yoksa catlama hersey oluyor

yikama islemi nasil oluyor canim
sanki yikama islemi diye bahsetmisti doktorum
ama neyi yikiyorlar??? esimin spermlerinimi?? onda sorun yok bendeki sivi dan dolayi hamile kalamadim yoksa catlama hersey oluyor

kız esının spermını nıye yıkasın senın rahım yıkanır.e dıger ay dene catlamayı

kız esının spermını nıye yıkasın senın rahım yıkanır.e dıger ay dene catlamayı

bu ay normal denedik bakalim. önümüzdeki ay asilama olcak
ama bana bisey vermiyor asilamada yani ne bi ilac ne bi igne catlatma ignesi gibi normalmi
bide sunu sorabilirmisin kusuruma bakmazsan eger. bu sivi asitli ya hani bunun kendiliginden gecme yani iyi olma imkani varmmi yoksa caresi yikatmami

canım bu ufak bısıy mıs doktoruna sorarmısın esım dıyor doktoruyla konussun dıyor kız cekınme aklına gelen herseyı sor. vajen ph olcerek kendıne bakabılırmıssın ph testlerı varmıs.bebıs olunca yaz bana

aa rahımdemı yıkanıyomus
bak bısy daha duydum
cnm bu ARADA BI TAKTIK DENEDINIZMI ERKEK BEBEK ICIN

yok yaren catlatma yapcaktık rabbımın ısı kendılıgınden oldu hıcbırsey denemedım :))zaten esım ınanmadıgı ıcın denemeler benım tarafımdan takvımle olcaktı ama oda olamadı:))

canım yıkatmasan olur zaten cok yıkatma onerılmıyormus yedıklrıne ıctıklerıne dıkakt etcekmıssın bı sorun olmazmıs

yok yaren catlatma yapcaktık rabbımın ısı kendılıgınden oldu hıcbırsey denemedım :))zaten esım ınanmadıgı ıcın denemeler benım tarafımdan takvımle olcaktı ama oda olamadı:))

bende onu dusundum sımdı dıyolarya su gun bugun o skeılde bısey ols esın bılırdı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…